Last news in Fakti

4 Февруари, 2024 11:00 3 813 4

Citroen представи компактен кемпер

  • citroen-
  • space tourer-
  • кемпер-
  • holidays

Базиран е на стандартния 4.98-метров Citroen Space Tourer

Citroen представи компактен кемпер - 1

Новият Citroen Space Tourer получи нестандартна версия, наречена Holidays. Миниванът е превърнат в компактен дом на колела. Той бе представен на изложение в Щутгарт, а продажбите на модела стартират през пролетта.

Базиран е на стандартния 4.98-метров Citroen Space Tourer 2024. В покрива му има повдигаща се секция, която увеличава височината на кабината и ви позволява да поставите двоен матрак. При разгънати седалки на втория ред има още две места за спане.

Citroen представи компактен кемпер

Вътре е монтирана малка кухня с мивка, газова печка и хладилник. Появяват се и сгъваема маса, както и множество шкафове за багаж. Седалките на първия ред могат да се въртят, оформяйки част от "жилищния" интериор.

Преносим душ и биотоалетна се предлагат като опции за Citroen Holidays. Има и резервоари за вода и отпадъци, множество USB конектори и безжично зареждане за смартфони.

Citroen представи компактен кемпер

Citroen Holidays е оборудван с 2=0-литрови турбодизели със 150 и 180 к.с.: в първия случай е монтирана 6-степенна механична скоростна кутия, а във втория - 8-степенна автоматична.

Оборудването включва дигитален инструментален панел, 10-инчов сензорен екран, камера, както и системи за автоматично спиране, поддържане на лентата и разпознаване на пътни знаци и др.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    1 12 Отговор
    Гола вода като мойте супи.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.