Last news in Fakti

29 Септември, 2023 09:48 2 745 5

Eлектрическа къща на колела

  • кемпер-
  • ван-
  • geely

Иновацията е на китайската компания Geely

Eлектрическа къща на колела  - 1

Компанията Farizon Auto, която е част от групата Geely, изненада света с иновативно автомобилно решение, представяйки модулен електрически автомобил, наречен SuperVan.

Eлектрическа къща на колела

Една от важните иновации е възможността за удължаване на пробега с помощта на метанол, като возилото има и сменяема батерия. Тази технология прави автомобила по-независим и осигурява допълнителна автономност.

Eлектрическа къща на колела

Уникалността на SuperVan се крие и в способността му да функционира като преносим генератор, осигуряващ до 10 kW променлив ток с напрежение 220 V. Това прави този мобилен дом идеален за използване в ситуации, когато е необходимо допълнително електричество.

Eлектрическа къща на колела

Вътре е нещо средномежду хотелска стая и смарт апартамент. Салонът може да се трансформира максимално, има легла и всичко останало, което трябва да има в мобилен дом.

Eлектрическа къща на колела

Farizon SuperVan има адаптивен круиз контрол, системи за подпомагане на водача, мониторинг на умората и цифрова система за 360-градусов обзор, която повишава безопасността и комфорта при шофиране.

Имайте предвид, че Farizon SuperVan ще бъде достъпен за закупуване първо в Китай, като това ще се случи до края на тази година. Цената на този новаторски автомобил не е обявена.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЗО

    3 1 Отговор
    Явно в Китай имат доста метанолови станции
  • 2 Много лошо

    0 3 Отговор
    Това е опасно.Привлича мълнии.
  • 3 123456

    4 3 Отговор
    Китайските коли просто засенчиха немските по всички показатели ! Браво !

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "123456":

    Вярно е ! Затова най-продавания електромобил в Китай , след китайсия модел на Дженерал Моторс е китайската ТЕСЛА !!!! Ти да видиш , хахахахахах !!

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.