Last news in Fakti

25 Март, 2024 12:49 851 1

Caviar ще пусне много скъпа позлатена версия на Apple Vision Pro

  • добавена реалност-
  • очила-
  • apple vision pro

Устройството ще струва 40 000 долара

Caviar ще пусне много скъпа позлатена версия на Apple Vision Pro - 1

Caviar обяви ексклузивна модификация на очилата за смесена реалност Apple Vision Pro. Джаджата ще се предлага в първокласни и благородни материали, като също така ще получи една интересна промяна в дизайна.

Според Caviar, когато са създавали луксозната джаджа, дизайнерите са били вдъхновени от сгъваемите очила на Tom Ford и от ски маската на Gucci, опитвайки се да направят очилата с добавена реалност „не само връх в технологиите, но и в модата“. Корпусът на устройството е тапициран с кожа и 18-каратово злато.

Caviar ще пусне много скъпа позлатена версия на Apple Vision Pro

В същото време дизайнът на притурката вече включва шарнирен капак за външния екран. Caviar вярва, че ще помогне на тези, които не искат очите им да се виждат с помощта на функцията EyeSight. За тези, които не ги интересува това, има възможност за изключване или отваряне на „клапата“.

Caviar ще пусне много скъпа позлатена версия на Apple Vision Pro

Лентата за глава и вътрешната подплата са изработени от кожа, обработена от британската марка Connolly. Тази компания е известна с доставката на материали за производството на автомобили Rolls-Royce.

Caviar ще пусне много скъпа позлатена версия на Apple Vision Pro

Apple Vision Pro CVR Edition ще бъде пуснат в продажба в началото на следващата година в ограничено издание от 24 броя. Цената на джаджата е достъпна само при поискване, но порталът Wccftech съобщава, че устройството ще струва 40 000 долара.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 анчо

    1 0 Отговор
    Що не пусне на Хуавей?