Last news in Fakti

25 Март, 2024 13:57 2 268 7

iOS 18 обещава много нови промени

  • ios-
  • apple-
  • ios 18

Очаква се това да е един от най-големите ъпдейти

iOS 18 обещава много нови промени - 1

iOS 18 се очаква с голямо нетърпение, а Марк Гурман от Bloomberg я определи като най-значимата актуализация от създаването на iPhone. Известен с близките си връзки с Apple, Гурман намеква за съществени промени, предизвикани от подобренията на изкуствения интелект в операционната система на Apple за iPhone, които се очакват по-късно тази година. Надеждите са големи, особено по отношение на потенциалните подобрения на Siri. В неотдавнашния си бюлетин Power On Гурман намекна, че iOS 18 ще направи началния екран на iPhone "по-персонализируем", което предизвика вълнение сред потребителите на iPhone. Това напомня за епохата, когато потребителите на Android се хвалеха с персонализирането на началния си екран - функция, на която потребителите на iPhone завиждаха, докато iOS 14 не въведе подобни функционалности през 2020 г.

На конференцията за разработчици WWDC 2024 през юни вероятно ще бъдат представени всички нови функции на iOS 18, като особено внимание ще бъде отделено на презентацията Keynote. Забележките на Гурман засилват очакванията, особено по отношение на потенциалните подобрения на началния екран. След публична бета програма, която се очаква да започне през юли или август, окончателната версия на iOS 18 трябва да бъде пусната около септември, което ще съвпадне с пускането на iPhone 16.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тод

    4 2 Отговор
    Така е, всички новости в айфон идват от Андроид - кралят на мобилните ОС!

    Коментиран от #2

  • 2 Джо

    2 5 Отговор

    До коментар #1 от "Тод":

    Според Андроидаджиите подреждането на иконки е основна функция.

    Вчера ме накараха да влезна в китайски магазин в мол. Там, където продават прахосмукачки-роботи и телефони. “Флагманът” сред телефоните беше копие на Айфон, бяха му изкопирали ръбовете до последния детайл. Но пък цените бяха народни.

    Коментиран от #3

  • 3 Хаха

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Джо":

    И какви са ръбовете и колко варианта има за една рамка и въобще за формата? Android>ios

    Коментиран от #5

  • 4 Айзомби

    6 1 Отговор
    Всяка нова версия на тая смотана ОС все е най-големия ъпдейт а реално накрая нищо ново.Хаха Дори не се напъват да измислят някаква нова лъжа за овцете.Всяка година едни и същи заучени фрази и накрая баламите теглили кредит наредени на опашка.
  • 5 завиждате ли

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Хаха":

    комунистите как вият на умряло, хаха, забавлявам се

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Джони

    1 0 Отговор
    Ейпъл се държат като в индийски сериал, цяла година говорят за нещо невероятно в новата версия на ОС и накрая се оказва че можеш да местиш иконите на приложенията които са 90% безсмислени.
    А ИИ в Сири не знае български 😃 прецаках се с тоя телефон , но това ще ми е за поука