Last news in Fakti

1 Април, 2024 11:50 1 498 6

Появиха се първите аксесоари за iPhone 16

  • apple-
  • iphone-
  • iphone 16

Кейсовете показват новите отвори за камерата

Появиха се първите аксесоари за iPhone 16 - 1

В интернет пространството се появиха изтекли изображения, които показват калъфи за iPhone 16 и iPhone 16 Plus, и дават представа за потенциалните промени в дизайна на предстоящите устройства на Apple. Забележително е, че тези кадри потвърждават отдавнашните слухове за промени в оформлението на камерата на задния панел на устройствата.Вместо познатото диагонално разположение в модул, за серията iPhone 16 се предполага, че ще има вертикална подредба на камерата.

В тази нова конфигурация двата сензора на камерата ще бъдат подредени вертикално, като матрицата на LED светкавицата ще бъде разположена централно вдясно от тях. Прототипните модели на стандартните варианти на iPhone 16 разкриват отличителен дизайнерски елемент: два отделни пръстена за всяка камера, разположени в повдигната повърхност с овална форма. Това отклонение от традиционното разположение на камерата наподобява дизайнерския език на емблематичния iPhone X.

Основната мотивация зад тази промяна на конфигурацията обаче изглежда е интегрирането на възможности за пространствен видеозапис в предстоящите телефони.Освен това докладите сочат, че iPhone 16 и iPhone 16 Plus ще наследят функции от своите предшественици, като например бутона Action от iPhone 15 Pro и слуховете за чувствителния на натиск бутон Capture, който се очаква да дебютира в iPhone 16 Pro. Въпреки това е изключително важно да се отбележи, че тези изтичания представляват ранни етапи от дизайнерския цикъл на iPhone и промени могат да настъпят преди очакваното пускане на тези устройства на пазара през септември.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАзгеле!

    3 0 Отговор
    С какво нетърпение чаках да видя в новините калъфче за телефон.
  • 2 Шаро

    2 0 Отговор
    Прозрачно е, невероятно е ! направо се просълзих като видях снимката

    Коментиран от #3

  • 3 Тод

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Шаро":

    И аз! Кога ли ще ги снимат и отпред?! Чудя се, ще има ли дупка за НОЧА? Нямам търпение!
  • 4 Тод

    4 0 Отговор
    Не мога да издържа.... отивам да спя пред магазина!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.