Last news in Fakti

1 Април, 2024 20:38 5 281 4

Появиха се индикации за нов върхов модел на Samsung

  • samsung-
  • galaxy-
  • z fold 6

Все пак може да има Galaxy Z Fold 6 Ultra

Появиха се индикации за нов върхов модел на Samsung - 1

Слуховете около предстоящата линия сгъваеми смартфони на Samsung предполагат възможността за Galaxy Z Fold6 Ultra, като последните спекулации твърдят, че такъв наистина ще се появи.

В Южна Корея се появи обозначение на модела - SM-F958, което доведе до спекулации, че това може да е очакваната Ultra версия на устройството Z Fold. Това предположение се основава на конвенцията на Samsung за именуване, при която предишни модели като Galaxy Z Fold5 бяха обозначени като SM-946, а Galaxy Z Fold4 - като SM-936. Следвайки този модел, логично е да очакваме Galaxy Z Fold6 да бъде обозначен като SM-956. За сравнение, Galaxy S24 Ultra носи обозначението SM-928.

Според тази закономерност стандартните модели телефони обикновено завършват с 6, докато версиите Ultra завършват с 8. Важно е обаче да се отбележи, че на този етап това е чисто спекулативно, тъй като няма много налична информация извън тези предположения.

Съществуват и предположения, че устройството може да бъде ексклузивно за Южна Корея, въпреки че това изглежда малко вероятно, като се има предвид обичайната глобална стратегия на Samsung за дистрибуция на Ultra телефоните.

Очаква се Samsung да представи Galaxy Z Fold6 заедно със Z Flip6 и Galaxy Ring през юли.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хммм

    3 1 Отговор
    САМСУНГ не са върхови. Вършат работа, но в никакъв случай не са луксозни. Аз имам 2 такива.
  • 2 Бат Жоро

    2 0 Отговор
    На Самсунг е хубава S серията, взимаш си един и караш с него поне 3 години, няма грешка

    Коментиран от #4

  • 3 Закъснение

    1 0 Отговор
    Добре статията е от преди 13 часа, а поне от няколко дена вече се знае, че тази ултра няма да я има, ще има z fold 6fe. По-евтина версия, даже и слухове за цена около 800 има. Така че доста не е пълна статия.
  • 4 Офанзивен дефанзиф

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Бат Жоро":

    Аз пък си взех китаец - Realme - вече 3та година кара и все още няма грешка. Даже батерията още издържа 2 дни. А струва на половината на Самсуняка...
    Не смятам да плащам луди пари за това, че на телефона имало нахапана ябълка или пишело самсунг... Има страхотни аналози на перфектни цени...