Last news in Fakti

3 Април, 2024 14:34 2 573 2

Peugeot показа ел. мотоциклет с класически корени

  • peugeot-
  • peugeot motorcycle

Моделът е вдъхновен от модела 103

Peugeot показа ел. мотоциклет с класически корени - 1

В Европа Peugeot Motocycles предлага гама от скутери за придвижване като Django, както и триколесни скутери като Metropolis. Напоследък компанията навлезе в премиум сегмента с модели като приключенския максискутер XP400 и спортния мотоциклет PM01, предназначен за начинаещи.

Продължавайки серията си от иновации, Peugeot Motocycles представи своята най-нова концепция - SPx. Тази концепция черпи вдъхновение от наследството на марката, по-специално от мотопеда Peugeot 103, представен през 1971 г. Подобно на своя предшественик, SPx има за цел да въплъти ценностите на свободата и независимостта.

Въпреки това, отчитайки променящите се ценности и приоритети на съвременните потребители, концепцията SPx набляга на минимализма, устойчивостта и социалната отговорност. Като такъв, той е електрически мотоциклет с олекотена алуминиева рамка тип монокок.

Въпреки че не са разкрити конкретни характеристики и технически подробности за SPx, Peugeot Motocycles намеква, че по отношение на характеристиките си той е еквивалентен на 125-кубиков модел. Това съответства на тенденцията на пазара, където много производители дават приоритет на компактните модели за пътуване до работа пред високопроизводителните варианти.

Макар че ентусиастите може да копнеят за високопроизводителни електрически мотоциклети и скутери, реалността е, че значителна част от водачите дават приоритет на комфорта, безопасността и практичността при ежедневното придвижване. Предлагайки разнообразни възможности, включително електрически модели, пригодени за градско придвижване, производители като Peugeot Motocycles се стремят да привлекат по-широка аудитория към решенията за мобилност на две колела.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Кольо

    8 2 Отговор
    Ако не друго поне изглежда страхотно!
  • 2 Нищо не става!

    1 5 Отговор
    Щом е френски, удря на макарони смес с баба!