Last news in Fakti

4 Април, 2024 20:05 4 554 2

Евтиният Galaxy S24 може да се появи по-рано

  • samsung-
  • galaxy-
  • s24-
  • s24 fe

Слухове сочат, че това може да се случи още през това лято

Евтиният Galaxy S24 може да се появи по-рано - 1

Samsung се готви да пусне Galaxy S24 FE това лято, според източници от родната страна на компанията - Корея. Този график бележи отклонение от предишните модели FE, тъй като се очаква S24 FE да дебютира по-рано от своите предшественици.

Очаква се събитието Unpacked в началото до средата на юли да бъде изпълнено с анонси, включително Galaxy Z Fold6, Galaxy Flip6, Galaxy Ring, семейството Galaxy Watch7 и потенциално S24 FE. Информацията относно пускането на S24 FE на пазара идва от източници от веригата за доставки в Корея, по-конкретно от компания, която участва в производството на компоненти за дисплея на устройството.

Масовото производство на тези компоненти вече е започнало, което показва увереността на Samsung в потенциалния успех на S24 FE. Очаква се устройството да разполага с OLED дисплей с тънки рамки, което е в съответствие с дизайнерския език на Samsung за флагмански смартфони. С планираните милиони производствени обеми Samsung изглежда е оптимистично настроена за пазарния прием на S24 FE.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръц

    13 0 Отговор
    Ефтин колкото една кола на старо.
  • 2 Самсунг фен

    4 0 Отговор
    Най-сетне ,.нека пак да се пекат от яд шопските кифла с ай фони