Last news in Fakti

4 Април, 2024 20:20 4 198 6

Apple тотално ще се откаже от любим на мнозина бутон

  • apple-
  • iphone-
  • iphone 16

Всички iPhone 16 вероятно ще получат Capture Button

Apple тотално ще се откаже от любим на мнозина бутон - 1

С наближаването на септемврийското събитие на Apple изтичането на информация и слуховете за линията на iPhone 16 стават все повече.

Неотдавна изтеклите метални макети, предоставени от Sonny Dickson в X, дават представа за предстоящите устройства. Макетите показват цялата линия iPhone 16, като разкриват някои интересни подробности. На първо място, размерите на iPhone 16 и 16 Pro изглеждат сходни, като iPhone 16 Plus е разположен между тях, а iPhone 16 Pro Max е най-големият. Това съвпада с по-ранни доклади, според които iPhone 16 Pro и Pro Max ще разполагат с по-големи екрани, макар и с намалени рамки, за да се сведе до минимум увеличаването на размера.

Друго забележително наблюдение е включването на Action Button и на нов бутон за заснемане във всички модели iPhone 16. Докато преди това бутонът Action беше ексклузивен за Pro моделите, присъствието му във всички модели показва промяна в подхода на Apple. Очаква се Capture Button да улесни увеличаването на мащаба чрез жестове за плъзгане и е разположен там, където се намира mmWave антената на устройствата от настоящото поколение в САЩ.

Освен това доклад от Weibo предполага, че iPhone 16 Pro и 16 Pro Max ще представят нов цветен вариант Rose. Този цвят се постига с помощта на технология за вливане на цветове, въведена за първи път от Apple за iPhone 15 и 15 Plus през 2023 г. Процесът включва вливане на цвят в цялото задно стъкло, последвано от укрепване с процес на двоен йонен обмен и полиране с нанокристални частици за текстурирано матово покритие.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какви йони в метала бе, Галине?

    3 0 Отговор
    Нямаш ли някой, дето не е спал в училище, да ти преглежда матриалчетата?
  • 2 Samsung фен

    2 5 Отговор
    Чудя се тия с ябълките.кога.ще почнат да правят по-хубави телефони та да си продам стария Самсунг и да си взема един Айфон

    Коментиран от #5

  • 3 Програмист

    7 5 Отговор
    Xiaomi направиха същото за 380лв 🤣🤣🤣 вие ходете да давате по 2000лв на американските измамници господари 😆😆😆
  • 4 Българин

    8 1 Отговор
    Епъл не е фирма, а секта.
  • 5 Няма няма

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Samsung фен":

    Няма да е
  • 6 Народа

    2 4 Отговор
    Искаме сърп и чук