Last news in Fakti

5 Април, 2024 19:33 2 009 1

Samsung пусна специален таблет за деца

  • samsung-
  • galaxy-
  • tab-
  • tab a9

Galaxy Tab A9 Kids Edition

Samsung пусна специален таблет за деца - 1

През октомври Samsung представи своята серия Galaxy Tab A9, състояща се от Tab A9 и Tab A9+. Последното допълнение към тази линия е Tab A9 Kids Edition, който предлага същите функции като стандартния Galaxy Tab A9, но включва допълнителни аксесоари, предназначени да подобрят пригодността му за деца. Тези аксесоари се състоят от калъф Kids Puffy, стилус Crayon, 15W адаптер за пътуване и стикери.

Tab A9 Kids Edition се предлага изключително в LTE конфигурация и разполага с 4GB RAM и 64GB памет. По отношение на софтуера, той се предлага предварително зареден с приложението Samsung Kids, което позволява на родителите да персонализират преживяването на детето си, като задават ограничения за времето, прекарано на екрана, и ограничения за приложенията.

Цената на Samsung Galaxy Tab A9 Kids Edition в Малайзия е 800 MYR (150 евро) и в момента може да бъде закупен от официалния магазин на Samsung.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Електронните устройства лишават децата от игри на открито.