Last news in Fakti

8 Април, 2024 17:59 1 603 1

Samsung работи над достъпен смарт часовник

  • samsung-
  • galaxy 4-
  • galaxy watch

Той вероятно ще носи името Watch 4 (2024)

Samsung работи над достъпен смарт часовник - 1

Понастоящем Samsung е в процес на разработване на по-достъпно устройство, за което първоначално се говореше, че ще бъде наречено Galaxy Watch FE и ще се базира на модела Watch4. Неотдавнашните прозрения на Макс Джамбор в X обаче показват, че прозвището FE може да не е точно и вместо това устройството вероятно ще бъде наречено Galaxy Watch4 (2024).

Въпреки промяната в наименованието се очаква новото носимо устройство да разполага със спецификации, подобни на тези на Watch4. Тази стратегия позволява на Samsung да представи отново доказано и добре прието устройство от 2021 г., като същевременно го предложи на по-достъпна цена.

Разсъждавайки върху оригиналния Watch4, той събра положителни отзиви заради впечатляващото си качество на изработка и яркия OLED панел. Забележително е, че това беше първият умен часовник на Samsung, който включваше Wear OS, което го прави убедителен избор за повторно пускане на пазара. Като използва успеха и функциите на предишния модел, Samsung има за цел да предостави на потребителите достъпен, но богат на функции смарт часовник.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нокия с фенерче

    1 0 Отговор
    Всички смарт часовници са "достъпни", проблемът е, че ако ползвате някой от по скъпите модели, не ви е необходим телефон, което пък не е много добре за производителите.