4 831 2

Българката слага силикон както преди кризата (ВИДЕО)

Българката слага силикон както преди кризата (ВИДЕО)
Снимка: Shutterstock

15-20 консултации имаме седмично, свързани с уголемяване на бюста. Икономическата криза се отрази на естетическите операции, те са от най-скъпите и имаше отлив на тези пациенти, сега нещата се връщат по-скоро към нивата отпреди кризата, няма някакъв бум. Това коментира пластичният хирург д-р Мартин Генов в студиото на ФАКТИ.

Всичко за уголемяването на бюста, какви операции си правят мъжете и защо мъж е поискал да му присади опашка, гледайте разговора с д-р Генов:

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • юрист
  Отговор
  1 16:14  13.07.17
  Силиконовите гръбни импланти са измислени с коренно различна цел- да се носят от жени, претърпели мастектомия- оперативно отстраняване на едната или двете гърди поради наличие на рак на гърдите. Те не са за украса и са изключително вредни за тинейджърки, жени, които са във фертилна възраст, но не са раждали и планират бременност и за жени, които не са претърпели мастектомия и са здрави- без наличие на злокачествено образувание на млечните жлези. Жена съм, но не мога да разбера желанието на 16-17 годишни момичета да си слагат силиконови гръдни импланти. Вероятно с тях се компенсира някакъв комплекс на момичетата, които те не могат да преодолеят или да разрешат и за това постъпват по най- лесният за тях начин- вместо да си решават сами проблема, да си изградят характера и да изграждат себеуважението си и уважението към собственото си тяло. Това говори за слаб характер и за човек, който винаги може да бъде подчинен на обстоятелствата, вместо да бъде креативен и да извлече максималната полза за себе си дори при неблагоприятни за него обстоятелства.

  Коментиран от #2

 • 2 20:01  16.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай