Last news in Fakti

23 Септември, 2020 18:07 40 385 246

Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: Целият свят е наясно що за животно е Борисов

  • адв. николай хаджигенов-
  • адв. хаджигенов-
  • отровното трио-
  • протести-
  • бойко борисов-
  • иван гешев

''Това, което трябва да се направи, е в МВР да им инсталираме малко мозък. Но той трябва да бъде посаден на подходящо място'', заяви представителят на ''Отровното трио''

Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: Целият свят е наясно що за животно е Борисов - 1
Снимка: ФАКТИ

''Една от малкото категорични победи на протеста е, че от ден първи всички партии са там, както сме ги поканили. Всичките стоят като граждани на протеста. Тоест, нито една партия не сме допуснали не да овладее протеста, а не сме я допуснали дори близо до върха. Всички са там като обикновени граждани, което е чудесно. Това беше идеята на гражданския протест''. Това заяви адв. Николай Хаджигенов пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ. Както вече е известно, той е част от т.нар. ''Отровно трио'', което се нае с организацията на протестите, искащи оставката на правителството и главния прокурор.

''Ние при всички положение трябва да покажем някакви приоритети. Така или иначе всички търсят под вола теле и се намират на приказка. Ние не сме партия. Не става въпрос за това, става въпрос за друго нещо. Това, което правим от ден първи, е политически протест, политически искания. Въобще това е нормалният политически живот. Ненормален е за България, но в света така изглежда политическият живот. Дори самото искане на нечия оставка, камо ли пък тази на министър-председателя, правителството и на главния прокурор, това вече е висша политика. Още повече, нека не забравяме, че в крайна сметка ние ще постигнем целите на протеста, т.е. ще постигнем оставките. Дали ще е днес, дали ще е утре, дали ще е след 3 месеца, ние ще постигнем целите си. След това има следваща стъпка, която е промяна. Тази следваща стъпка трябва да бъде ясна. Ние затова вчера пуснахме първите 5 основни точки, които смятаме, че ще бъдат водещи за развитието на България. Така или иначе ще се опитаме да направим това, което не е направено в последните 30 години, т.е. да изградим наистина свободна, правова държава, демократична държава, с тези условия. И това няма как да стане без правене на някаква политика'', коментира представителят на ''Отровното трио''.

''Първият приоритет, разбира се, са хората. Което означава образование, култура, върховенство на закона, демокрация, иновации, т.е. електронно правителство, зелена икономика най-общо казано, здравеопазване, социалната страна на въпроса. Защото у нас сигурно няма правителство от 30 години насам, което да не бърка в социалните пари, оправдавайки се кой каквото се сети. Т.е. всички крадат, бъркайки във фонда на НОИ. После пенсиите били по 150, 200 или по 300 лв. Ами, какви да са? Колко пъти ГЕРБ за последните три мандата промениха закона така, че да могат да бръкнат в социалните фондове? Поне два пъти имаше такива големи промени в законите, от които източиха милиарди. По същия начин стои въпросът и за Здравната каса. Всяко едно правителство гледа на това като на чекмедже с пари, ако трябва да влезнем в стилистиката на другаря Бойко Борисов, в която отваряш чекмеджето, бъркаш, вадиш си каквото ти трябва и си харчиш на воля. После даваш на пенсионерите от тия пари по 50 (б.р. 50 лв.). Т.е. ти си извадил 5 млрд. от там, но имаш да даваш по 50 лв. да имат да си харчат'', поясни адв. Хаджигенов.

Според него този протест е протест на хората, които имат достатъчно морал. Той е категоричен, че протестът не е тълпа.

По отношение на толкова коментираната бройка на протестите, той заяви следното:

''Чакаме още сметките от преброяването, което се направи, но чисто субективно снощи беше най-голямото въстание като брой хора. Песимистичната оценка по една снимка на 10-ти (б.р. второто въстание), която не обхващаше всички хора, изчислена по формулата 4 човека на кв. м., беше 65 000 души за предния път. И тя не обхващаше целия площад и всички хора. Оптимистичната оценка беше над 85 000 души. Тя пак е приблизителна, няма как да бъде конкретна. Чисто субективно усещането ми за снощи беше по-голямо. Ще има изчисление, ще видим. Тези сметки са важни за проправителствената пропаганда, на мен не са ми важни. Дали сме били трима души на площада, както сме били в самото начало преди години, когато започнахме, дали сме били 103 000 снощи, това няма никакво значение''. Хаджигенов допълни, че според него протестът привлича още повече хора, включително такива, които идват от провинцията, а няма отлив.

''Това, което трябва да се направи, е в МВР да им инсталираме малко мозък. Но той трябва да бъде посаден на подходящо място. Слухове текат на прекъснато. Аз вчера като отидох в 17 ч., чух поне 15 слуха за такива агитки, за онакива агитки, за тая мафия, за оная мафия. Както видяхте, нищо такова няма, естествено. Всичко това са милиционерщини на съвсем примитивно ниво. Това, което направиха униформените снощи, беше уникална тъпотия. Всъщност, те за пореден път ограничиха правата на гражданите, правото на преминаване (б.р. вероятно визира свободното придвижване), фиксирано в Конституцията, по дяволите. И като ги питаш защо, те не знаят. Аз мога да ви кажа защо. Щото толкова им е акълът. Аз даже, понеже не можах да стигна до другата страна, а разбрах, че става някакъв скандал, и питах един от жандармеристите, който беше около 3 метра висок: ''Гледам, че стърчите отгоре, какво става?'', разказа адвокатът. Жандармеристът му отговорил, че Мая Манолова искала да влезне в Народното събрание.

''Началници в МВР, колкото искате. ''Вождовете'' там са много повече от ''индианците'', но за съжаление ''индианците'' са по-умни от ''вождовете''. И това е нещо, което трябва да променим, защото на това ниво в МВР не можем да инсталираме интелект. Там трябва да се изхвърли всичко и да се започне наново с нови хора. по нов начин и с нови правила. Ненапразно МВР, откакто е изградено 45-та година, до ден днешен не е мръднало'', отбеляза юристът.

''Вече целият свят разбра, че царят не просто е гол, а не е цар и е зъл. Тук сме се справили великолепно, това беше една от целите, които сме си поставили много отдавна, много преди протестите. Тази задача е изпълнена, даже преизпълнена. Вече целият свят разбра какво точно представлява Борисов, какво представлява ГЕРБ и как те вредят на Европа и Европейския съюз конкретно. Това е чудесно, най-накрая всички разбраха за какво става дума. ГЕРБ е малко демонизиран? (б.р. твърдение на социолога Първан Симеонов) Ми, той е демон (б.р. визира ГЕРБ). На демона да сложим розова шапчица, биберон, панделка да му вържем, демонът е демон, той е зло. Така че много поздрави на социолога'', заяви той. Според водещата Лили Маринкова обаче това също е ''изтощимо'', ала адв. Николай Хаджигенов ѝ възрази: ''Дали? Хитлер е мъртъв от 70 години. Как е? По-добре ли изглежда Хитлер сега, след като е мъртъв от 70 години? Не, нали? Същото нещо е и с ГЕРБ. Аз затова не се уморявам да повтарям, настоявам Борисов да стиска оставката до последно, ако може да докара до изборите, защото ще е останал само той.''

За предложението за диалог и експертен кабинет на военния министър Красимир Каракачанов, адв. Хаджигенов заяви следното:

''Това е инстинкт за самосъхранение. Вероятно имате предвид Каракачанов, щото той взима заплата за военен министър, но той е карикатура на военен министър. И в политически смисъл. А военния отказвам да го коментирам, защото ако има детска аудитория ще я загубим на секундата. Каракачанов иска това, което иска и Борисов. Но той знае, че Борисов няма шанс да успее. Каракачанов иска да оцелее. Той не е толкова глупав, че да опитва самичък. При всички положения в момента може би всички тия набедени патриоти правят някакви совалки с Президентството. Тя успяват да оценят факта, че с Борисов и ГЕРБ нямат шанс. Явно не им хрумва обаче, че никак нямат шанс, защото те са четвърта година почти са с ГЕРБ в управлението. Т.е., каквото и да направят оттук нататък, те са съюзници. Понеже дадох преди малко примера са Хитлер, те са Мусолини. Как е, ще оцелее ли Мусолини? Не, нали? Щото те са това, националсоциалистическа групировка - Патриотите. Заедно в едно легло с ГЕРБ. Как ще оцелеят? Имам предвид политически. Никак. Изчезват.''

''Според мен никой в Европейския съюз, а и в света, не си е правил илюзии, че Бойко Борисов е някакъв гълъб. Да, той изглежда като дебел гълъб в клетка, но нищо повече от това. Точно толкова умен и точно толкова дебел. Но не повече. Те го гледаха като шут на Европа. Т.е. не пречеше на никой, депутатите му в ЕНП, това беше изгодно за ЕС и конкретно за Меркел, гласуваха както искаше Меркел и с това се приключваха нещата. Те си затваряха очите и го оставиха да прави каквото си иска, защото мащабите на България, включително в краденето на евросредства, са незначителни. Ние усвояваме няма и 5 млрд. на година, жълти стотинки. Това, което прозряха всички, благодарение на протеста, между другото, а може би до ден днешен това е и най-голямата победа на протеста, прозряха, че всъщност тази дребна корупция в България е тумор в тялото на Европейския съюз. Т.е. Борисов не просто дърпа България встрани от Европейския съюз, той я дърпа в посока Ердоган, Русия, Северна Корея. Което е недопустимо! Борисов не спазва нито един цивилизационен закон. Аз вчера затова коментирах от трибуната Женевската конвенция. Преди 4 годни, когато върнаха Бююк, въпреки двете съдебни решения, и отвлякоха от улицата 7 или 8 турски граждани, аз бях от малцината, който в рамките на пет дена даде сигурно 20 интервюта по темата. И, както обикновено, щот е непопулярна позиция, ме направиха на какво ли не. Не че има значение. Сега, ето, минаха 4 години, защото в Европейския съюз нещата се случват бавно, но благодарение на протеста Европа разбра, че това е огромен проблем. Те си позволиха да си отгледат мини диктатура в центъра на Европа, което е абсурдно. Така че, аз ненапразно казвам, че Борисов е труп в политическия смисъл на думата много отдавна. Сега вече е кристално ясно, вие виждате какви реакции има от Брюксел. Това не е било никога. Дори срещу Орбан, дори срещу това Средновековие в Полша, което се случва в момента'', коментира Адв. Хаджигенов отношението на Брюксел към правителството на Бойко Борисов в годините назад и сега.

''Според мен Ердоган изнуди Европейския съюз със съдействието на Бойко Борисов. Излъгаха всички. Това е нещо, което също коментирам, откакто възникна кризата с бежанците. Ердоган няма политически интерес да пусне тези 5 милиона сирийски граждани, които останаха в Турция. Той ненапразно им даде убежище, даде им паспорти и ги направи собствени гласоподаватели. Tова беше идеята. Той ги ползваше като бухалка, но на него му трябваха там. Вие виждате в Турция какви са протести. И като изключим Анадола, т.е. необразованата част, които са традиционно ислямисти, верни поддръжници, немислещи особено и т.н., всичко останало е яростно, яростно срещу Ердоган. Видяхте какво се случи в Истанбул. За съжаление намери (б.р. Ердоган намери) един политически недоимък в лицето на Бойко Борисов и го използва, за да излъже Европа. На Европа ѝ беше изгодно. Реши, че ще си затвори очите за пореден път, защото европейците не са кретени в никакъв случай. Имайте предвид, че публикацията на Шпигел с тези турски грами, това 100% сигурно е дошло от немското разузнаване. Няма как да мине от другаде. Т.е. те ги знаят всички тези неща. Грамите за миналото на Борисов сигурно с 10-годишна давност станаха вече. Целият свят е напълно наясно що за животно е Борисов. Досега им беше изгодно. Сега вече осъзнаха, че са допуснали ужасяваща грешка, т.е. Борисов е чао'', сигурен е адвокатът.

Той също така е категоричен, че на база разследването на Шпигел, Борисов се е поставил в услуга на чужда държава в случая с Бююк. А именно се е поставил в услуга на турския диктатор Ердоган. Същото са сторили и вътрешният министър тогава - Румяна Бъчварова, и тогавашният главен прокурор - Сотир Цацаров.

Хаджигенов заяви, че с Цацаров не се е справил, но с Гешев ще се справят. Лили Маринкова се обърна към госта си с думите: ''Говори се, че той (б.р. Цацаров) е посочил Гешев'', а той ѝ отговори така: ''Да. И той вече знае, че това е грешка, което е великолепно. Доколкото чувам не си говорят, да. Гешев вече е инструмент в ръцете на Бог. Аз не знам какво друсат тия в Главна прокуратура, ама явно там на етажа на главния прокурор не дишат нормален въздух''.

''Сега вече е кристално ясно, благодарение на Цацаров и Гешев, къде е мястото на прокуратурата изобщо. Извън съдебната власт, при изпълнителната власт и т.н. Защото тази политическа проституция... Прокуратурата се поставя в услуга на всяко едно правителството до ден днешен. В момента, в който си замине Бойко, Гешев се завърта на другата страна на секундата, както е правено без изключение в последните 30 години'', каза към края на участието си представителят на ''Отровното трио''.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 188 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боко енимъла

    103 62 Отговор
    Кой не е чувал за Tapirus indicus ?

    Коментиран от #200, #217

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 буч

    294 87 Отговор
    Победа, съд, присъди и затвор с конфисткации!!!

    Коментиран от #183

  • 4 Боклук

    242 117 Отговор
    А и ти какъв боклук си ти който лобираше за гей бракове и плюеш срещу Църквата
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 КОТарАК

    284 131 Отговор
    не мога да се сетя политик да е обирал толкова присмех и негативи не само в нашата но и в модерната европейска история и да продължава да наглее и да не си дава оставката ..даже и с хеликоптери почна да кръжи

    Коментиран от #142

  • 8 Адв. Хаджигенов

    184 94 Отговор

    До коментар #2 от "Стъки":

    По-добре си погледни бабката вкъщи, и и смени памперса.Съвета е безплатен......Адв. Хаджигенов
  • 9 Аз искам виза за америка

    60 96 Отговор
    И да се оженя там за черна жена пък вие тука създраве на протестите ветърни мелници
  • 10 КОКОЛАШ

    216 266 Отговор
    ХАДЖИМЕНТОВ,ТИ СИ ОЛИГОООФРЕН!ЛЪЖЕЦ,БЕЗСРАМНИК,ПРОДАВАШ СИ ДУШАТА НА ДЯВОЛА,СЪЩИЯ ПРОСТАК СИ КАТО Р.РАДЕВ,НООО-ЩЕ СИ ПОЛУЧИШ ТОВА ДЕТО СИ НАДРОБИЛ,ПИШЕ ТИ СЕ ЗАТВОР ЗА ТЕБ,НЕЩАСТНИКО

    Коментиран от #40, #239

  • 11 Сезам

    91 45 Отговор

    До коментар #2 от "Стъки":

    Е Аман от геронтофили
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 🐷 Боко ТИКВАТА

    20 62 Отговор

    До коментар #12 от "Хаджиженчов":

    И аз, и аз, и аз...хахаха.

    Коментиран от #218

  • 14 Биде

    183 120 Отговор
    Адвокате и ти хиииич не си стока и за това не вярвам и на протестите и това че ще доведат до нещо добро за народа ни! Много режисура, много нещо!

    Коментиран от #185, #186

  • 15 Майна

    201 155 Отговор
    БРАВО НА ,,ОТРОВНОТО ТРИО,,!ДОРИ САМО ЗАТОВА, ЧЕ ОТ ТЯХ ТРЪГНА ПРОТЕСТА!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Факти

    100 55 Отговор
    сериозно ли. Докога ще ни пробутват тези глупаци
  • 20 ФЕН

    165 109 Отговор
    Разкарай се бе, смешник! На целият свят стана ясно, че сте жалки подлоги на джендър идеологията и фигуранти на червените олигарси!

    Коментиран от #174

  • 21 А бе

    149 91 Отговор
    Голямо интервю,голямо нещо!
    Ако и протеста беше толкова успешен,колкото е хлевоуст Хаджиженчов,клиентката му Иванчева щеше да е още районна кметица..

    Коментиран от #235

  • 22 Търговец

    86 90 Отговор
    Животно, животно ама има пълни шкафове с пачки от по 500 евро, а ти имаш един гол еврейски произход и свирка! Протестирайте си, това ни се отразява много добре на нас! Виждате, че абсолютно нищо не се променя в нормалния човешки живот, в градовете в България от началото на протестите и единственото което се променя е ежедневно вдигане на абсолютно всички цени! Другото което се променя е, че Бойко повишава заплатите на полицаите с всяка седмица, пенсиите и хвърля милиарди левове на гoлeмитe фирми и инcтитуциитe които са приятелски с ГЕРБ! Абсолютно нищо не постигате и не правите и това ще продължи поне 10 години сигурно? Ние търговците и дрeбнитe фирмaджии oт вcички брaншoвe забогатяхме с по 1000-1500 лв месечно повече за тези три месеца! Едно голямо благодаря на протестиращите и дa прoдължитe тoвa /кaктo и дa гo нaричaтe/ мнoгo дългo зaнaпрeд!
  • 23 Борис

    137 91 Отговор
    Какво говори и пред кого говори този самозабравил се тъпанар. Той щял да дава насока как да се оправи България. Честните и трудолюбиви българи работат и създават национален доход а такиви като тоя нехранимайко само пропиляват наготово полученото.

    Коментиран от #221

  • 24 Наблюдател

    97 77 Отговор
    Стъки,гледай си бабата и не се прави на интересен.По -добре си покажи доходите,че да видим с какви пари я храниш.И не си пизволявай да коментираш успели,умни и честни хора.Карай си живота и не давай ъкъли,че от такива като тебе сме на такова дередже.Тази мафия на дебелаци ще си отиде и ние разчитаме на младите,умни и изпъдени от собствената си държава хора,да я създадат отново и изкоренят цялата тази сволач.Живота ни мина с всякакви тарикати и повече няма да ги допуснем
  • 25 Хайтов

    107 112 Отговор
    Всеки против Боко заслужава грамота, отличие, медал, орден и пожизнена пенсия защото в борбата срещу мафията, корупцията и злото сме в редицата на опълченците и жертвите са неминуеми, но и да оцелеем ще сме ветерани-инвалиди, очукани от Гербавото бреме и ощетени в бъдещето поколение.

    Коментиран от #171

  • 26 Анализаторр

    69 62 Отговор
    Представям си баце демонизиран с розово боненце и биберонка! Хахахахахахахахаха. Много ще му отива!
  • 27 Нали тъй

    45 83 Отговор
    ЕС трябва спешно да се намеси за отстраняване на това прозападно правителство, а другарят Радев да назначи проруско.
  • 28 GG1989

    86 74 Отговор
    Не знам кой нормален може да е срещу този човек. В цялото интервю не посочва една партия нова, а казва само какво трябва да се изрине.

    Време е тоя народ да си изрови главата от пясъка, защото щрауса и да го оправиш докато е уплашен после е голям и страшен. Ако и хората си повярват нещата ще се оправят.

    Дотогава живот ще има само за хора с роднини в чужбина, тия с по 3-4к доходи в бизнес от чужбина (от тях съм и не е зле, ама искам да правя пари за България, а не за чужденци) и за близки до властта.

    Е хора във Видин брата на жена ми орави 700лв. и само плюе по мутри и системата, наместо да вземе още сто човека и да ги изринат.

    Времето за криене свърши, които остава близък до властта е приключен и няма да си измие петното като паднат. Цветанов и близките до него го знаят и затова бягат масово от гроб!!!
  • 29 НЕДКОВ,,

    58 77 Отговор
    Ще заличавам ,, ГЕРБЕРАСТи,един по един..
  • 30 Мой

    60 59 Отговор
    Дръжте се господа. С вас сме.
  • 31 Протестр

    53 30 Отговор
    Много грозно е да употребяваш такива думи.Означава,че си безсилен.
  • 32 микимаус

    107 77 Отговор
    ти кой си да се изказваш от името на народа бе тъпак адвокат ,гледай си микрофона и си лай на кучетата покрай тебе .Явно само до Борисов гледате ония предишните са перфектни за тебе нали ти плащат
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 уууууууууууууу

    69 47 Отговор
    абе,ма тоя още ли го давате по медиите,
  • 35 Kuko

    54 30 Отговор
    Как ще събереш 4-ма на кв. м. :-)
    Един върху друг в секс поза :-)
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Е не е истина

    97 54 Отговор
    Колко много лъжи в едно интервю!
    Този нали бил адвокат - не знае ли, кога нарушава закона?
    Снощи слушах оня, другият адвокат, дето спря метрото - и той цитира закона, като дявола евангелието!
    От тия - само лъжи лъжи и пак лъжи!
    И с лъжи, измами и насилие искат да свалят правителството!
    Това ако е волята на народа - значи на площада има милиони!

    Коментиран от #71

  • 39 ох баня

    12 9 Отговор

    До коментар #36 от "Чичко доктор":

    ми ти си доктора,ще трябва да ги лекуваш от към успуха
  • 40 НЕДКОВ,,

    26 52 Отговор

    До коментар #10 от "КОКОЛАШ":

    Ще заличавам ,, ГЕРБЕРАСТи,един по един..

    Коментиран от #85

  • 41 Здрав разум

    84 39 Отговор
    Тоя прекалява. Самопровъзгласи се за нов месия. За него няма чуждо мнение. Демократ, ама другите да мълчат като говорят с него. Да върви на....
  • 42 Универсално правило

    59 27 Отговор
    Адвокат и любовница не се препоръчват.
  • 43 Хаджиромале

    56 25 Отговор
    Си е чист ром(не за пиене)
  • 44 Марш беее

    74 26 Отговор
    Към Русия с еднопосочен, всички те видяха ти що за животно си
  • 45 Къде е човека с юмрука

    66 38 Отговор
    Защо дезертира от фронта?Да не му орязаха крилата ?
  • 46 кака

    80 46 Отговор
    Цъд и затвор са НакойЛае Ходжагенов БАрман Бабичкян.Вече им лъснаха мръсните амбиции да оседлаят държавата. Срам са тези хора за България
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 От сперматозоид станах човек

    15 5 Отговор
    Какво сме по различни от животните и те носят душа, разчитат на хората, а когато ги няма пак оцеляват.
  • 49 Отвратен

    53 78 Отговор
    Наистина няма такова животно никъде другаде в целия Европейски съюз. МНОГО ТОЧЕН КОМЕНТАР, БРАВО АДВОКАТЕ, БЪЛГАРИЯ СЕ СЪБУДИ И СЕ ГОРДЕЕМ С ТАКИВА ЛИЧНОСТИ КАТО ВАС.

    Коментиран от #190

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 верно ли

    67 29 Отговор

    До коментар #47 от "Де Факто":

    Точно тоя рева за приемането на Инстанбулската конвенция!
    На събранието в ЕС, точно тия от кравата и антибългарката, занимаваха ЕС през цялото време със тая конвенция, правата на ЛГБТ, и на циганите!
    Така че, с тия глупости - не вървиш!
    А Де Факто - този е нагъл закононарушител, който се опитва да направи преврат, против волята на народа!
    И трябва да бъде съден, ама не от вашите съдии с НПО връзки!
    Които скоро ще бъдат махнати и от ЕС и от България!

    Коментиран от #62

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Грух

    29 17 Отговор

    До коментар #17 от "добре казано":

    Ти па кой си, бе, соросопол !
  • 55 АДВОКАТ...САМ НА СЕБЕ СИ

    61 24 Отговор
    И КВО ДА ЧАКАМЕ ОТ ТОЯ...ДА ПОТЕЧЕ МЕД И МАСЛО ПО ЧЕШМАТА....ИЛИ ПАК НЕКОИ НЕДОСТИЖИМИ ЦЕЛИ....СМЕХ,СМЕХ

    Коментиран от #213

  • 56 Тихо мнозинство

    86 38 Отговор
    Господа протестиращи, когато Бойко спечели изборите до година и то убедително, май на вас и на умните ви шефове ще трябва да благодари. Кои сте вие да се представяте за Народа и да ни давате наклон на ***. Българите не са прости и много добре знаем, кой стои зад вас и целите ви, хората не чакат някой да ги “оправи” , а сами си помагат. Евтините номера вече не минават и аз не харесвам Бойко, ама повече не харесвам мутрите, които стоят зад вас и макар че никога не гласувам този път ще направя изключение, защото не искам да видя БСП, Мая, Пинокио, продажното трио, Копейкин или гладния Слави във властта.
  • 57 Грух

    45 30 Отговор

    До коментар #53 от "Гербер- Богаташ":

    ДА ЖИВЕЕ БОЙКО БОРИСОВ !

    ЯМ СОРОСОИДИ НА ЗАКУСКА !

    ЕЛАТЕ МИ ДА ВИ СХРУСКАМ !

    ЛИЧНО САМ ЩЕ СЕ СПРАВЯ С ЦЯЛАТА МУТРОСОРОСОИДНА СГАН !

    Коментиран от #61

  • 58 Ю Кортес

    72 27 Отговор
    Хаджиженчов да каже след като не декларира доходи как плаща за двата частни университета на синовете си във великобритания

    Коментиран от #215

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 СТЪКИ КЪРТИ:

    53 30 Отговор
    ОСКАР" ЗА ГЛАВНИЯТ ДЖЕН'ДЪР НА РЕПУБЛИКАТА....ХАДЖИЖЕНЧОВ!
    ..........УДРИИИИИИИИИИИ.....✊😂
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Де Факто

    28 33 Отговор

    До коментар #51 от "верно ли":

    ГЕРБав, много си залупен.Виж си НЕГРАМОТНИТЕ ГЛУПОСТИ.

    Коментиран от #66, #103

  • 63 все пак респект

    29 46 Отговор
    Адвокате , при цялото ми уважение , въстания , гражданско неподчинение , тинтири-минтири , ялов успех срещу тоя Тулуп. Вземи се в ръце , виж как може да се пристъпи към неплащане на данъци в условията на режима , основания бол , парите от данъците се харчат незаконно , освен , че и се крадат , раздават се избирателно по усмотрение на Вожда. Цинизъм е днешното решение с наши данъци да се плаща извънреден труд на полицията да ни бие. Мафията се бори като и се спрат парите , друг способ не е познат. И тогава тихо на тротоара , мирно и кротко протестиране , както ни препоръчват, а те да вият.

    Коментиран от #75

  • 64 Грух

    19 30 Отговор
    АЛО, МАЙДАНИСТИТЕ, СЕГА ЩЕ ВИ ИЗДАМ МАЛКА ТАЙНА - НЕ СЪМ РЕШИЛ, НЕ СЪМ ВИ ВСИЧКИТЕ ... ВКУПОМ В ОБОРА ! ЛИЧНО САМ ЩЕ ВИ... ! ХАХАХАХА СОРОСОПОЛИ МИЗЕРНИ !
  • 65 ААААХААА...ТИЯ. "УЧАСТВАЩИ БРОЙКИ"

    33 18 Отговор
    ГИ ДАЙ НА....БОСА НА ПРЕВРАТА-ЕЛ ЧАПО-ДУБАЙСКИЯ И.. ТОЙ...ЛИЧНО ЩЕ ТЕ .. .ЗА"СТРЕЛЯ!! 😂
    2 000 УМРЕЛЯКА СЕ ВЛАЧЕХА КАТО НА...ПОГРЕБЕНИЕ И 22.30....ИЗЧЕЗНАХА ЗА МИНУТИ !
    ТЕА Е.. НАЙ-ЖАЛКОТО ПОДОБИЕ НА...ПРОТЕСТ
  • 66 верно ли

    26 14 Отговор

    До коментар #62 от "Де Факто":

    Гледам си ги много добре - само факти съм казал, а не махленски клюки като теб!
    Да ти припомня ли официалното съобщение от ЕС - над 2 часа , по настояване на журналиста от кравата и антибъргарката са се занимавали с ИКонвенция и правата на джендъри и малцинства!
    А точно тоя обясняваше как сме били длъжни да приемем тая конвенция!
    Или за НПО съдиите не ти хареса?
    Да ти намеря ли разследването от ЕС, за връските на евросъдиите с НПО та? Дето ВСИЧКИТЕ наши съдии там ги пише? И не само тях - а и съдиите от другите държави!
    Или искаш да ти дам , коя група съдии в България са свързани с НПО та?
    Да точно НПО та от тези на площада?
  • 67 да бе

    59 30 Отговор
    Целият свят е наясно,че говедата сте вие, щото досега не видяхме нищо човешко в извършените от вас простотии, долнопробни машинации, бесилки, ковчези, нападения, омаскаряване на сградите на институциите със хранителни продукти - всичко това ви демаскира като долнопробни и безмозъчни, дезорганизирани и тъпоумни, партийно оцветени лъжци, които не са способни да организират нормален протест, а в безсилието си падат на дъното на човешката низост! Каквото и да говорите сега, никой отново няма да ви вярва и да ви види в друга светлина, каквито искате да се изкарате - оставате си ярки представители на човешката низост, без морал, без елементарно възпитание и човешки облик!! Това сте вие и това ще останете в съзнанието на хората!
  • 68 az #МУТРИ, ВЪН!

    27 37 Отговор
    Евала! Тоя как само им гърми шамарите на мутрите!!!
  • 69 Хахихахо

    12 8 Отговор
    Вожда ти е инджикипляктор!

    Коментиран от #84

  • 70 Кой68

    19 12 Отговор
    "Животно" и "Диктатор"ако бе реален,ти и теб подобни плу_же....ци със ко_мп..л...ек_си нямаше нито интервюта да даваш нито Дубайски"въстания"да вдигаш.Борисов омръзна и преяде със власт.
  • 71 ти пък

    36 5 Отговор

    До коментар #38 от "Е не е истина":

    Кога комунист и котило са казвали истината? Те са имунизирани винаги да я изопачават в своя полза, да мамят, крадат, да казват на бялото черно и на такива всички са им виновни,че не им върви и всички са им длъжници!
  • 72 Зайко Байко многознайко

    26 11 Отговор
    Основно чувство което предначертава съдбата ни това е эабравата, другото чувство е детската ни наивност, эатова простихме на Эелю, на Гоце, на Мадридския айдук, на Р. Овч. на СерГей, на оригиналния индоевропеец Костов, на Божков 10та %, на Стефчо маэната усмивка, Румен Пикльото, на крадлата Поптодорова, на ония маэни ко#еленца сподвижниците на царя , които эамениха неиэгодно външния ни дълг, на Пешо Коня, на Болен Сидеров, на патриотарите на недораэумението наречено ирландска пастирка и мистър Бийн, на Цецо Ушавия Шлифер с апартаментите от тъщата, Владко Портфейла, на Пацо Терасата, на Трайковци, на Батко и братко, на Баневци, на Вътковци (Арабаджиев), на Стайковци и всички надолу по веригата! Накрая не съм эабравил и Премиера "Слънце", великият "сроител" еднокнижник, който раэдава пара и маэнинка , но эа съжаление само на отбрани! Къде се скри " Обединителят на нацията иэлеэе, като аслан с вдигнат юмрук а се върна, като ...... пингвин на топло? Докога бре слепи и глухи народе, докога? Единственото решение е 1. Нов намален на половина Парламент 2. Лустрация , от която и комунисти и либерали и националисти и сини и червени и жълти и пембени бягат, като дявол от тамян! 3. Печеливши отрасли(които ги няма вече), комуникации, желеэници и енергетика да се върнат под контрола на държавата, едва тогава ще има пари эа эаплати, пенсии и эдравеопаэване и други социялни дейности! Не эабравяйте , ако ви эвучи много комунистически спомнете си старата Българска пог
  • 73 Зайко Байко многознайко

    25 6 Отговор
    оворка: " Който не работи, не трябва да яде". 4. У младото поколение трябва да се въэпитава чувство эа отговорност от една страна а от друга да се съэдаде чувство, че държавата е майка а не мащеха! 5. Иэграждане на неэависим съд, прокуратура и полиция ( беэ нея не може эа съжаление), които да спаэват буквата на эакона и да не слугуват на партии и олигарси.

    Коментиран от #87

  • 74 Иво

    18 33 Отговор

    До коментар #16 от "Професор":

    Да беше изпреварила Румъния и Сърбия но преди Борисов да дойде на власт а сега сме само пред Папуа нова Гвинея и Тасмания.

    Коментиран от #114

  • 75 грух

    24 9 Отговор

    До коментар #63 от "все пак респект":

    Колега, гледам мноо си отворен, едни вид - ербап момче.Разбираш ги нещата, ценни съвети даваш НА ДРУГИТЕ КАКВО ДА ПРАВЯТ, А НЕ ТИ, браво, умен и хитър си.Сега да те светна нещо: с твоя коментар тук ти подбуждаш към престъпление по чл.255 от НК на Република България, за което законът предвижда наказание от една до шест години лишаване от свобода.Един вид - затвор.Визирам ТВОЕТО изречение, публикувано в ТВОЯТ коментар под № 63 тук: " виж как може да се пристъпи към неплащане на данъци в условията на режима"... А подбуждането към престъпление е също престъпление, ако не знаеш, байно.
    Как е, колега, хлъцна ли нещо ... кикики
    Айде, от мен да мине, щот съм готин няма да сигнализирам органите /ама как ще ти се израдват само/.
    И друг път по-малко тарикатлък, колега, по-скромно го давай.. айде, айляк ! засега.....
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 099

    2 7 Отговор
    Не, защо да е по-лош от всички останали преди него, същият демократ си е.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Бат Вальо

    54 12 Отговор
    Нямало свобода на словото в BG, а, ... да наречеш премиера животно и да обиждаш органите за сигурност, и да се шеташ неокошарен и непотрошен из разни медии ... Боже, това си е направо престъпна сЛободия ...

    Коментиран от #101

  • 80 Бесен

    48 9 Отговор
    Незнам какво животно е Борисов ,ама ти си гнида
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Българина

    11 1 Отговор

    До коментар #69 от "Хахихахо":

    Хахаха,не знам за кой вожд става въпрос, но определението ти го знам от един много стар виц.Знам го като енЖикОпляктор.Хахахаха, върна ме десетки години назад. :-)
  • 85 грух

    3 2 Отговор

    До коментар #40 от "НЕДКОВ,,":

    айде, ела, имам 12, 38 и 45.цункаш заедно и поотделно, сладурче.

    Коментиран от #159

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Извънредно

    11 6 Отговор

    До коментар #73 от "Зайко Байко многознайко":

    Човек който не работи, той не работи, защото никой не иска да го уреди на работа !
    Става въпрос за работа, която не е която и да е !
    Ако човека няма да работи, значи трябва да има бизнес, ама пак ше е работа, това е ясно !
    Освен това на българина мястото му е сред българи, на руснака , мястото му е сред руснаци, на японеца мястото му е сред японци !

    Коментиран от #88

  • 88 🐷 Боко ТИКВАТА

    7 23 Отговор

    До коментар #87 от "Извънредно":

    Прав си.Дай им на ТУЛУПИТЕ пример с мен.Бачкам, затова чекмеджетата и гардеробите ми са пълни с €€€€€€€€€€.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Ааахахаааааа

    10 26 Отговор

    До коментар #91 от "До 53 Гербера Богаташ":

    ГЕРБ до 29 души електорат в София ли се е свил + 4 ГЕРБерски трола тук хахааааааааа

    Коментиран от #192

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 месара

    44 14 Отговор
    хаджи някойси , цяла България разбра какво говедо си ! ти и другите двама овчари сте такива жалки човечета че не знам дали го съзнавате !
  • 95 Другия с коня

    38 21 Отговор
    Мисля,че е време Прокуратурата да повдигне Обвинение по член95 от НК на Тримата Глупаци,На Манолова, Христов ,Боец и Възраждане....Член 95 от НК,другари Прокурори за Бунт срещу Властта....На БСП и лично на Всички участвали Депутати в Бунта....

    Коментиран от #98, #108

  • 96 ивайло

    8 21 Отговор
    Лукашенко и Борисов в автозак !

    Коментиран от #107

  • 97 ивайло

    8 17 Отговор
    Лукашенко и Борисов в автозак !
  • 98 моля

    10 16 Отговор

    До коментар #95 от "Другия с коня":

    наричаш мафията власт ?
  • 99 Йоахахаха

    11 12 Отговор
    Връщам се сега от грандиозния контрапротест. Доволен съм

    Коментиран от #100

  • 100 Моро

    12 4 Отговор

    До коментар #99 от "Йоахахаха":

    Събра ли си изостаналите кучета от снощи
  • 101 Гост от чужбина

    16 21 Отговор

    До коментар #79 от "Бат Вальо":

    Вальо бе, тя истината много боли. Невиждам нищо лошо да е казал адвоката.

    Коментиран от #105

  • 102 Мили читатели

    12 14 Отговор
    Не четете коментарите! Те са написани от платените лакеи и пажове пак за 💰💰💰💰💰😂😂😂😂😂😂😂👎😂Боже какви безбожници !
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 То не бяха метежи 75 дни

    37 15 Отговор
    То не бяха извращения с болни деца водени насила от Манолова то не бяха юмруци от Предидента фл, то ни бяха манипулации на 12. Септември от Нинова, то не бяха Лодкари, Цецо асансяора, Ало Банов съм , те нямат край! И всичко това е за да се откраднат Милиардите от ЕС. Вие срам и страх нямате ли че ще ви се върне най лошо на децата ни? Целият български народ ви кълне! Спрете се!

    Коментиран от #133

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Животно и то червено говедо си

    26 14 Отговор
    Ти хаджиментов
  • 112 Връщам се

    14 20 Отговор
    От "мощния контрапротест" от 29 човека....

    Коментиран от #214

  • 113 Хаджигенов

    10 3 Отговор

    До коментар #109 от "Нова ли е твойто":

    Само това ли измисли, шуши?

    Коментиран от #116

  • 114 А защо не си

    20 6 Отговор

    До коментар #74 от "Иво":

    Ходиш в твоята родина Армения?

    Коментиран от #121

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Отивай си в Родината Армения

    21 6 Отговор

    До коментар #113 от "Хаджигенов":

    България е за българите! Идете дамой!
  • 117 Тръмп

    8 18 Отговор
    Браво!
    Българите имат право да живеят свободно и да ги управляват хора, които не са корумпирани и не са свързани със сенчестите групировки!

    Коментиран от #187

  • 118 fat emilyano boy

    15 23 Отговор
    Всичко знаем за Винету или агент Буда още от 1993г като се върна от Чехия за кражби на коли и беше слуга на Карамански.и после пожарникар и стана Ченгене и започна да премахва пречките към върха.ликвидира лично бай Миле и други особи.

    Коментиран от #125

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Родна Армения

    8 13 Отговор

    До коментар #114 от "А защо не си":

    - ти, драги, имаш ли си представа от история и география? Ама той вождът ви е прост, за отази патица дори и дума не може да става...А ситуацията в България се изчерпва с няколко думи - министър-председател е комплексиран самодоволен глупак. Проси при това. И жалкото е, че успява да намира себеподобни.

    Коментиран от #156

  • 122 ООООППААА,...Я А ВИДИМ СА....

    13 5 Отговор
    КОЯ СОРОСПИЙСКА КОМУНЯГА,...ШЕ МИ ОВРЪТИ ЕНА...МИНЯГА?
    АДЖИГЕЙНОВ...АРЕ А НЕ...ПОСОЧВАМ...
  • 123 Гост от чужбина

    7 1 Отговор

    До коментар #105 от "Гост в България":

    Не съм избягал а заминал и точно заради такива като онези и като теб.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Наясно ли си

    13 4 Отговор

    До коментар #118 от "fat emilyano boy":

    Нали знаеш , че това се води клевета, ако не можеш да представиш доказателства , годни за съда?
    А такива нямаш!
    А това е наказуемо от закона!
  • 126 Гого

    13 30 Отговор
    Наблюдавам от коментарите една огромна активация на герберски тролове. Всички по нареждане на Бойко са се втурнали по сайтовете и цъкат за да лъскат имиджа на благодетеля си. Разбира се не безплатно. За всички тях има по паричка от чекмеджето на Бойко, открадната от народа. Но това говори само за едно: СТРАХ. Огромен страх от това, което идва, страх от възмездието. А то ще дойде и на всички тези сторонници на диктаторския режим ще им се потърси сметка. Ще се разделят с топлите местенца и службички. Ще забравят за подкупите и преследванията на другите. Всичко това обаче ще се стовари на вашите глави господа и госпожи. Да ще има реваншизъм и метла. И тя ще бъде безмилостна. Колелото вече се върти необратимо и края ви идва. Сега може да плюете безнаказно, но нали знаете. Това ви се пише на сметката. Така, че плюйте колкото си искате, но края ви идва със страшна сила. Сбогом другари и другарчета гербери.

    Коментиран от #175, #236

  • 127 Другия с коня

    7 2 Отговор

    До коментар #124 от "Мъдьо":

    Фамилията ми е Манафов....Можеш да ме минеш с голо дупе.....Мини ме и мен....
  • 128 Реалист

    32 9 Отговор
    Тоя се мисли за мнооого умен, а в същност е един обикновен простак, обслужващ престъпници и техните любовници. Събрал някакви дебили на площада, вири напред глава като костенурка и сам се кефи и си вЕрва на тъпите речи! Полицията му виновна и не била мръднала от 45 години... Алоууу, ако беше някогашната милиция, щеше да изгниеш по арестите , а не да се правиш на интересен!
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Перо

    9 23 Отговор
    Тиквата узакони издиганвто на неговите съдии,от ВСС на върховни постове,чрез корумпираната съдебна система.Всеки ден на мутрата е загуба за БГ! Свинята е ционистки агент и криминален престъпник.
  • 132 SmSm

    25 8 Отговор
    Лили Маринкова? Е, премиерът не ми е най-любимият човек на света, но той сътвори неповторимия епитет "мисирка". Та, аз я мислех за сериозна журналистка, а тя се оказа мисирка, мдаа, много тъжно.
    Абе, Лили, малко ли е дето всяка вечер гледаме мазната злобните са физиономия на това същество по разни телевизии, а ти гони интервюиращ. Не, не разбирам нещо в този живот... Хора, наистина ли искате този индивид и сподвижниците му да ни дават тон в живота?!?! Бойко говори просташки, няма спор, ама сравнени със злобата и простащината на този, бойковите изказвания са в стил "седмокласник се прави на интересен пред съученици".
    Свобода на словото - да, ама да се дава трибуна на това нещо е престъпно и неуважително към публиката, другари и другарки от Факти. Нямам думи просто!!!
    Не харесвам ГЕРБ, правителството, Мая, Кури, пРезидента, Слави, себе цялата шайка, но тези...жална ни майка, ако допуснем да постигнат целите си. Ще ми спасяват България те, айде, няма нужда от такива "спасители"!!!
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 no one

    21 4 Отговор
    Ха ха ха, всичкото това ми звучи като изповед на италиански мафиот, ха ха ха

    Коментиран от #157

  • 135 Милен Минчев

    20 6 Отговор
    На цяла България и цял свят е ясно, че си мафиотски мекере!
  • 136 Simvola

    29 9 Отговор
    А ти и така наречено трио за какви се имате. Аз ще ви кажа в сравнение с Борисов вие сте една Амеба

    Коментиран от #138, #154

  • 137 Овен

    9 16 Отговор

    До коментар #16 от "Професор":

    професоре ти как избяга от психиатрията сигурно психаря Боко тиквуня те е измъкнал с въртолета, санитарите отдавна те търсят...
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Излагации

    25 6 Отговор
    Отровното трио глупаци продължават да се дънят по национална телевизия. След смешния театрален "протест", абсолютно никой няма да гласува за тези резили освен няколкото хиляди заблудени от "протеста".
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 тц тц

    26 3 Отговор

    До коментар #7 от "КОТарАК":

    Що лъжеш. На тройната коалиция и спряха всички кинти. Даже доста трябваше да връщат от предсъединителните фондове, САПАРТ някой помни ли, не помните късопаметни сте. Заради Доган и БСП върнахме доста милиони. Сега какво връщаме ? НИЩО
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Сдечеввв

    2 0 Отговор
    Хаха
  • 145 Сдечеввв

    2 0 Отговор
    Хаха
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 SDEЧЕВ

    16 0 Отговор
    Червени хмери продажни
  • 150 SDEЧЕВ

    7 0 Отговор
    Как се казва физическото лице собственик на Резон Медия?
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 ОНЯ ОТ БАНКЯ

    10 20 Отговор
    Много се е състарил, не е добре вече със здравето, от страх и стрес е това. Да не е човек в неговото положение вече. Отделно бойко има и психически проблем, той е опасен за БЪЛГАРИЯ. Трябва да бъде дисциплинарно уволнен, не е отивал от два месеца на работа.

    Коментиран от #155

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Супер

    24 3 Отговор

    До коментар #136 от "Simvola":

    Вие сте прав те си позволиха да говорят от името на българският народ и направиха платени метежи с цел служебно правителство защото никой никога няма да гласува за тах! Но господ бави но не ЗАБРЯВА! Осквеверниха и напръскаха с червена боя църквата Света Петка! Психически болни Джинджъри!
  • 155 А още по лошо

    20 9 Отговор

    До коментар #152 от "ОНЯ ОТ БАНКЯ":

    Изглежда военния превратаджия Радев! Гешев трябва всички да ги арестува!
  • 156 Той поне има себеподобни

    18 4 Отговор

    До коментар #121 от "Родна Армения":

    Които са целият български народ! Арменци вън! Идете дамой! А ти ПОК ли си надрусан от парите които ти платиха за този коментар! За това си толкова късоглед и наивен! Един беден наивник на средна възраст! Жалко😂😂😂😂😂😂😂
  • 157 Да прав си

    7 1 Отговор

    До коментар #134 от "no one":

    Обаче Мафия по Ганьовски!😂😂😂😂😂😂😂
  • 158 Дженди

    23 7 Отговор
    Хаджиженчов ти да не си влюбен и ти като сестра Галева в бат Бойко че така го хулиш
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Иван Янев

    20 5 Отговор
    Горкия адвокат!
  • 162 Анонимен

    8 13 Отговор
    При бб., ако знаете как се краде до преди короновируса в някои краища.. И точно крадците със замъци, земи, далавери си искат бойко, за да могат да не работят с далавери. Водеха ги на работа, а по цял ден на строежа, с една заплата чиновническа, ако знаете кво шулука и турчина за помаците на бойко. Нищо против всички. Те си знаят, кои са, и как двама братя един в град к дригия в мвр в, срешу под масата, двамата мохамедани, един юрис, а в в ченге назначаваха полицаи помаците на бб и той знае, че 3/4 са за бб,
  • 163 Анонимен

    11 1 Отговор
    Юрист, нотариус.. Не ми променяйте..
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 ГЕСТАПОТО

    23 10 Отговор
    Ти си много жалък бе Хаджиду_пев, ти си плевел. Кажи бордук как плащаш двете ти деца да следват в Англия, с пари от Бошкоф или от банковия крадец. Защото ти не можеш без кражба да имаш такива приходи. Ти си подлога.
  • 166 естет

    21 10 Отговор
    Мръсник!Колко ти плащат за протестите?
  • 167 ИСТИНАТА Е

    25 11 Отговор
    ОТРОВНИ БОКЛУЦИ ФИНАНСИРАНИ ОТ ВАСИЛ БОЖКОВ СТАНАХА СМЕШНИ ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ МУЦУНИ ВСЯКА ВЕЧЕР НА ПРОТЕСТИТЕ ЕЛАТЕ ДА ИЗДОИТЕ МЛЯКОТО И ЗАСЕЕТЕ НИВИТЕ П А Р А З И Т И ИЗМИТАЙТЕ СЕ ОТ СОФИЯ ТЯ Е НАША СТОЛИЦА
  • 168 аз съм работар

    21 11 Отговор
    ТИЯ ОТ ПЛОЩАДА ЩЕ НАПРАВЯТ БОЙКО ОТНОВО ПРЕЗ АПРИЛ 4 МАНДАТ ПРЕМИЕР НЕКА СИ ВИДЯТ ЧЕРВЕНИТЕ КМЕТОВЕ ПО 5....6....7.МАНДАТА КРАДЦИ ЗА ЗАТВОРА НО ВРЕМЕТО ИМ ЗВЪРШВА ГЕШЕВ ЩЕ ГИ ПРЕБЕРЕ
  • 169 Радев

    20 12 Отговор
    Всичко щеше да е много добре ако адвоката не беше п.о.д.л.о.г.а. на Божков.
  • 170 Отровното трио :

    18 5 Отговор
    Търсим кандидати за министри и министърки, защото от нас и чеп за зеле не става. Може и да са с купени дипломи, но да не са чели романа "Ви нету" . Може да са с дълъг нос, но да не се казват Христо Иванов. Може да са от Кюстендил, но да не се казват Мая Манолова. Може да са крали много, но да не се казват Корнелия. Да имат много милиони, за да могат да си платят таксата за участие в кастинга.
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Валентин

    7 12 Отговор
    Две са посмешищата в цялата ни история Роско и Боко ,оставка съд ,затвор и конфискация на имуществото

    Коментиран от #234

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 ИМПИЙЧМАНТ

    18 7 Отговор

    До коментар #126 от "Гого":

    Това са честните ,реално мислещи хора,които виждат и реално преценяват кой кой е.Всички комунета ,кухендери наизлязоха от дупките си алчни за власт.Всички те са ни до болка познатаи.НАРОДА НЕ ГИ ИСКА .ЗА ТОВА БСП-та и сателити са аут. За тези чучули ли да гласуваме ,та да ни затрият .ТРИ ПЪТИ ФАЛИРАТ ДЪРЖАВАТА..ЗНАЕТЕ ЛИ,ПРЕЖИВЯВАЛИ ЛИ СТЕ ФАЛИТ ЕДИН ПЪТ ПОНЕ???????НЕ, ЗА ТЕЗИ ЗРОДИ ОГЛОЗКАЛИ ДО КОСТИ ДЪРЖАВАТА 3 ПЪТИ –НИКОГА,НИКОГА,НИКОГА.
  • 176 Готин

    16 4 Отговор
    Пази боже, такива да са ни бъдещите управници, като този! Не е достатъчно да искаш, трябва и да можеш. Този, ,,отровният,, говори за тридесет години беззаконие. Явно в другите 45 му е било добре. А да говориш глупости за четири души и повече на квадратен метър, означава сериозна ,,интимност,,!
  • 177 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    5 5 Отговор
    Всички сте едни и същи ,лъжливи и крадливи хомосексуалисти.Които от вас да са на власт ,е все едно ,вие вече изпедерастихте парламента и държавата
  • 178 Кико

    10 5 Отговор
    Махат Гешев и :хей живот здравей, здравей Ние колим, ние бесим🔪
  • 179 Цецо

    9 3 Отговор
    Да разбирам ли,че ако следващите не направят пенсиите по 1000лв ти ще си отговорен за преврат ! Това е пряко и конкрето обвинение,което ако не се докаже категорично трябва да е подсъдимо !
  • 180 Бай Курти

    13 5 Отговор
    Хаджи Гейчо и Маринкова. Ха,ха.Червена номенклатура, какво друго да плещи. Кой ли пък ти се връзва на простотиите.Били 80 000.И 80 милиона да кажеш ,все тая.Преко сили с платен превоз и безплатна храна от залата страна не можахте и 10000 да съберете.Когато станете милион и триста, тогава ще говорим за оставка.
  • 181 Нерегидтриран

    5 8 Отговор
    Бойко го оприличавам и бандата му на бик. От тези бикове, които, ако не му изнася те ръга с рогата докато те довърши и те вкара в гроба. Злобен и ръгаш бичище е бойно бойко. Сравнението с бика, да се чете за истина. И малките бягат от бб бика, от страх да не ги доубие и заминаха милите, махнаха се от бг, вече 18 години, докато техните деца и внуци се множат като хлебарки. С нашите пари лесно бойко, цвето, и сие комунисти се живее.
  • 182 Данъкоплатец

    14 6 Отговор
    От 1989г. всички управляващи са животни, включвам всички институции. Радев е военен, който води народа към разединение това не е ли опит за преврат.

    Коментиран от #196

  • 183 Темида

    8 13 Отговор

    До коментар #3 от "буч":

    Забрана на герб със закон!

    Коментиран от #207

  • 184 Антикомунист

    16 6 Отговор
    Светът надали се интересува от България и Борисов ама ти какво си животно знае цяла Бъгария
  • 185 истина

    17 7 Отговор

    До коментар #14 от "Биде":

    Какви ги дрьнка този лилипут Хаджиментов.който се нагуши с многото пари Черепа.трьгнал да ми говори за честност,нали Черепа с записите които пуснаха прокуратурата Черепа му нареждаше как ще местят пионката Радев при сьздаване на служебно правителство.ВЗЕМИ ДА ПОТЬНЕШ В ДЬН ЗЕМЯ МУШЕННИК ТАКЬВ.
  • 186 истина

    14 7 Отговор

    До коментар #14 от "Биде":

    Какви ги дрьнка този лилипут Хаджиментов.който се нагуши с многото пари Черепа.трьгнал да ми говори за честност,нали Черепа с записите които пуснаха прокуратурата Черепа му нареждаше как ще местят пионката Радев при сьздаване на служебно правителство.ВЗЕМИ ДА ПОТЬНЕШ В ДЬН ЗЕМЯ МУШЕННИК ТАКЬВ.
  • 187 аби

    15 7 Отговор

    До коментар #117 от "Тръмп":

    БРАВО НА ТЕБ МНОГО СИ ПРОСТ.ТИ ХАДЖИМЕНТОВ ЗА ЧЕСТЕН ЛИ ГО ИМАШ,НЕКА ТИ КАЖЕ КОЛКО НАГУШИ ОТ БОЖКОВ.
  • 188 Защо

    18 5 Отговор
    не го питат от какво се издържа цяло лято. Заедно с Бабикян и Минеков са денонощно на улицата. Все едно си отбиват надницата. Синът на Бабикян, както твърди потребителят на фейсбук Стати Статев /не тоя от УНСС/ е купил това лято вила в Гърция за 180 000 евро. Самият Хаджигенов е адвокат на любовницата на Васил Божков, който пък е меценат на Минеков.
  • 189 мусайбе

    10 3 Отговор
    - Какви са плановете ви за есента?
    - Ще пия ракия.
    - Прощавайте, но вие така отговорихте и за плановете си за лятото?
    - Не желая да разговарям с човек, който не долавя тънката семантична разлика между феерията на предизвикателното лятно пиянство и екзистенциализма на депресивния есенен запой...
  • 190 истина

    19 5 Отговор

    До коментар #49 от "Отвратен":

    щом се гордееш с такьв като хаджиментов.наистина си мисля че почвате да ровите дьното такива като теб.ХАДЖИМЕНТОВ И ГОРДОСТ ПИТАИ ГО С КОКВИ СРЕДСВА ИЗДЬРЖА ДВАМАТА СИ СИНА КОИТО УЧАТ В ЧУЖБИНА.ДАЛИ Е ОТ ЧЕСТЕН ТРУД НА ТОЗИ НЕКАДЬРЕН АДВОКАТ.
  • 191 аз съм Веска

    9 8 Отговор
    АЗ ще го напиша простичко : ХАДЖИГЕНОВ ОБСЛУЖВА ОНАЗИ ЧАСТ ОТ АЙСБЕРГА ПОД ГЕШЕВ , КОЯТО НЕ СЕ ВИЖДА .
    ЯВНО И ПРОКУРАТУРАТА СЕ Е РАЗЦЕПИЛА НА ДВА ЦВЯТА .
    ЧЕРВЕНИ, И ПО- ЯРКО ЧЕРВЕНИ .
    ТАМ ДРУГ ЦВЯТ НЯМА .
    И НЕКА САМО СИ ПРЕДСТАВИ УВАЖАЕМАТА ПУБЛИКА , КАКВО СЕ СЛУЧВА С АДВОКАТ , КОЙТО НЕ ИГРАЕ ПО СВИРКАТА НА ПРОКУРАТУРАТА .
    ЧАО ХАДЖИГЕНОВ.... НАСТЪПИ МОТИКАТА .
  • 192 утри

    12 4 Отговор

    До коментар #92 от "Ааахахаааааа":

    НА ИЗБОРИ НА ПРОЛЕТ ЩЕ ВИДИШ КОЛКО ЩЕ Е ЕЛЕКТОРАТА НА ГЕРБ, ТОГАВА НЕ ЗНАМ СРЕЩУ КОГО ЩЕ ПРОТЕСТИРАТЕ
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 ares

    12 5 Отговор
    ЦЯЛ СВЯТ ВИДЯ КАКЪВ ИДИОТ СИ ТИ.
  • 195 хаджитъпаков

    14 7 Отговор
    Хаджигенов, на изборите ще видиш, за какво иде реч смешко, аз не гласувам по принцип, но специално заради долните ви черепни номера ще гласувам за Бойко!
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Биби Кинг

    12 7 Отговор
    Хаджичерепов и другите двама кикимяни само не разбраха,че са аниматори на малоумни лумпени!
  • 198 Хаджиментов

    16 5 Отговор
    Тоя ли ще оправя България?!?!
    Мислех, че е само платен и нагъл, а той се оказа и много прост. И се хвали с това.
    Народа го е казал "Дай му на простия власт (в случая над протеста) и му гледай акъла".
    Не че има кой знае колко за гледане при тоя, но стига...
  • 199 БЪЛГАРИН

    15 3 Отговор
    УМЕН, УМЕН, МНОГО УМЕН, ТА ЧАК МУ ПРЕЛИВА! НО СЕЩА ЛИ СЕ КАКВО ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ КОГАТО ПРОТЕСТИТЕ СВЪРШАТ? ЖАЛНА МУ МАЙКА!!!

    Коментиран от #209

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 AUS

    14 3 Отговор
    Не е е...! Няма как да имплантираш на света какво да мисли за Борисов! А за тебе света нищо не мисли, твърде си нищожен и той не знае за тебе. Но ние тука по принуда научихме и сме ОТВРАТЕНИ, разбирайки какво животно си, какви животни СТЕ!
  • 204 ох гадост

    12 8 Отговор
    А ти не разбра ли, че шепа протестиращи не са народа!!! Ще видим след изборите пак ли ще протестирате, ако не спечелят твоите хора???
  • 205 Стоян

    7 2 Отговор
    Ясно е едно,който и да дойде на власт не започне ли да търси отговорност на всички предишни до където се простира давността няма да тръгнем напред,каквито и грандиозни строежи и успехи да ни представят т.е. “върховенство на закона“,а не закон на върховенството,които и да са .
  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 Хитър Петър

    6 3 Отговор

    До коментар #199 от "БЪЛГАРИН":

    Толкова ум не е за два крака...

    Коментиран от #211

  • 210 Роко

    4 4 Отговор
    Този красавец прави всичко възможно да рекламира Боко
  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Измислен адвокат, завършил кой

    6 2 Отговор

    До коментар #55 от "АДВОКАТ...САМ НА СЕБЕ СИ":

    Свободен университет, даващи дипломи на кило, не е сериозно
  • 214 Не е платен и няма тонколони

    2 0 Отговор

    До коментар #112 от "Връщам се":

    на запис да скандират, разликата е огромна, АНАЛЕНзаторе
  • 215 герберче

    3 6 Отговор

    До коментар #58 от "Ю Кортес":

    Ако си непросветен, просто питай някой за да не пишеш глупости. Къде трябва Хаджигенов да си декларира доходите ????
    Декларации за произход на доходи попълват само държавни служители , а до колкото знам Хаджигенов е адвокат (самоосигуряващ-частно лице ) и няма достъп до държавните пари за да ги краде. А това, че за разлика от теб е умен и кадърен адвокат и има много клиенти е напълно нормално.
    Ще ти го кажа по прост начин: Държавните пари са в ръцете на вожда ти и хунтата му и те ги крадат и слагат по разни чекмеджета.
  • 216 Мама Донка

    9 3 Отговор
    А Вие, гн. ХАДЖИ..
    ОТ КОЯ РАСА ЖИВОТНО СТЕ!!
    КАЖЕТЕ НИ НЕЩО И ЗА СЕБЕ СИ, моля Ви.. С КАКВО СТЕ ПО.. ПО по НАЙ ОТ ББ.
  • 217 Радев

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "Боко енимъла":

    От прост човек кои иска акъл тримата глупака акъл щели да дават «на две магари сено не могат да разделят» да кажат какво са направили до сега за българия освен на божков парите похарчиха

    Коментиран от #222

  • 218 Каун румен

    5 1 Отговор

    До коментар #13 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    И аз съм прост но този Чупи дрегера по простотия
  • 219 cpv

    10 2 Отговор
    А ти какъв си Хаджигенов,искаш хаос в държавата? С какво помогна на народа..?
  • 220 134151

    8 1 Отговор
    еЙ Айдукат гаден, бегай в сибир
  • 221 Аз не харесвам герб

    3 4 Отговор

    До коментар #23 от "Борис":

    Но това хаджииче да ми казва че ако сме приятели с РУСИЯ е опасно аман и от триото ви ,!! ОСТАВКА СЪД ЗАТВОР КОНФИСКАЦИЯ ДО ДЕВЕТ КОЛЯНО ДЕТО СЕ КАЗВА СЪБАРЯНЕ НА БЕТОНА ПО ЧЕРНОМОРИЕТО И ВА БАЛКАНА ХОТЕЛИЕРИ РЕСТОРАНТЬОРИ СИК МИК ВИС БИС БОКЛУЦИ ПРЕМАХВАНЕ ВЕДНАГА И ЗАЛИЧАВАНЕ !!
  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 изгрев

    3 7 Отговор
    Браво адв.Хаджигенев!! Точна и ясна преценка на политическата ситуация, и удивително прецизна характеристика на бмб.
    Заедно продължаваме до постигане на безусловна ОСТАВКА на бмб.
    Протести до дупка!!!!
  • 224 изгрев

    6 6 Отговор
    Браво адв.Хаджигенев!! Точна и ясна преценка на политическата ситуация, и удивително прецизна характеристика на бмб.
    Заедно продължаваме до постигане на безусловна ОСТАВКА на бмб.
    Протести до дупка!!!!
  • 225 Футболен Деятел

    8 5 Отговор
    Хаджигенчо по-голямо животно от теб и другарчетата ти не съм виждал .Даже не сте и животни .
  • 226 гегата

    5 0 Отговор
    Казваш правото за преминаване било ви отнето!!! А КОГАТО НИ- ОТНЕХТЕ НАШЕТО ПРАВО ДА СЕ ДВИЖИМ ПО УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ!!!!!!! КОЙ НАРУШАВА ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ??? Чл.57 ал.1 ; Чл.58 ал.1и2. Според комунистическата - социалистическа идеология, вие сте по-прави .по- умни и по-красиви от нас обикновените ?!!!
  • 227 вили

    4 0 Отговор
    ДА ГО ТУРИМЕ НА СУДЖУЦИТЕ И ТЕХНИТЕ ПУДЕЛИ В ЦЯЛАТА СТРАНА ДОВЕЛИ НАРОДА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА
  • 228 Камата съм

    2 2 Отговор
    МУТРИ ВЪН ВИЕ ПРЕЕБАХТЕ НАРОДА СИ
  • 229 заката

    3 4 Отговор
    ЗАЩО ТУК ХОРАТА НА ШАЙКАТА РЕВАТ НА УМРЯЛО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА
  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 Стара чанта

    5 5 Отговор
    Адвокатче миризливо, ТИ к`во животно си, осъзнаваш ли? Какво продажно, нечистоплътно, сдухано и алчно животно си? Впрочем това определение обижда животинчетата - те нямат вина за порове и тулупи като теб и другарчетата ти от Заверата ! БОКЛУЦИ сте , от най- долните и продажните ! ОТРЕПКИ безродни!
  • 232 Кънчо

    4 2 Отговор
    Хубави приказки, но Ганьо не можеш да го промениш!:) Ще дойде друг крадлив Бойко и после пак старата песен на нов глас!:)
  • 233 Ганьо

    4 0 Отговор
    Раята проста ще се гърчи щом не може да се обедини и да се изправи като народен юмрук срещу мафията която си има държава за разлика от другите държави които си имат мафия. Тук остава крадливата административна и държавна машина анаболните борчета и сиганските орди опоскващи родината до шушка ....както и раята гласуваща под строй и преживяща като овца под родното небе и земя която пази спомена за Левски и Ботев но докога?

    Коментиран от #237

  • 234 Димитрова

    2 2 Отговор

    До коментар #173 от "Валентин":

    Ако имаше начин ти да заеме някакъв пост - министър председател или президент как ли ще се представиш, а? Е тогава сигурно с камъни ще те изгонят още на 1-седмица.
  • 235 Димитрова

    2 2 Отговор

    До коментар #21 от "А бе":

    Добри са му хонорарите! Иначе как щяха да преживяват синовете му.
  • 236 тц тц

    3 2 Отговор

    До коментар #126 от "Гого":

    Ас съм никой. Не харесвам ГЕРБ,БсП,ДПС,НДСВ,протестите,...... никой който вече е бил на власт или е работил за власта. Всички сте интересчии. Тия които ги подкрепям още не са се появили. Затова пиша срещу всички бичкии които знаят само да лаят без основание. И най много ме дразнят 200-300 те платени заблудени клоуни на протеста вие не сте народа
  • 237 Готин

    1 0 Отговор

    До коментар #233 от "Ганьо":

    Ганьо, аз да ти кажа: Правителствата идват и си отиват но, ,,крадливата административна и държавна машина,, си остава и продължава да скапва и най доброто начинание. Същата тази машина е двигателят на корупцията и беззаконието, която и най добрият министър не може да пребори. Ситуацията от двадесетина години е: ,,Царят дава, пъдарят не!
  • 238 ДОЛЕН ПЕДАЛ

    1 1 Отговор
    Не Борисов животното долно си ти, на пролет ще се броим от сега да знаеш ние ще гласуваме за ГЕРБ, а ти подлог мръсна като загубиш можеш да литнеш от някой мост да ни отървеш от присъствието си, вземи и другите двама глупаци.
  • 239 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 240 Маргарет

    0 0 Отговор
    Общи приказки не щем вече , от целия изписан ферман никъде не видях ЛУСТРАЦИЯ ! ЛУСТРАЦИЯ ! Не искаме подмяна , ПРОМЯНА искаме , будни гражданско общество искаме, което да следи следващите , машинно гласуване, съд и затвор за всички замесени в кражби и присвояване на държавни пари ,за да знаят следващите .. няма нужда от хиляди думи , без няколко НО основни и важни неща . ЛУСТРАЦИЯ ! За да не попадне НИКОЙ от статуквото на ДС управляващо България вече 30 години. Това окупиране на протеста от трио, тоалетни хартии, яйца, ковчези и бесилки е пародия ,която отблъсква. Вече повече от два месеца викаме на празни сгради , а реално не притесняваме никой от ,, избранниците,,. Те си влизат необезпокоявани в НС , продължават да си гласуват безумни закони и милиардни кредити и докато ние си дрънкаме глупости от платформи , те си крадът. Протеста трябва да е всеки ден пред МС и да не могат да припарят вътре. Без ексцесии, просто цялото това море от хора да спрем ,,работата ,,им . Аман от концерти и вечеринки и нищо .
  • 241 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 242 НАГЛО И ТЪПО

    1 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: Целият свят е наясно що за животно е Борисов

    ---- ЖИВОТНО Е СТРАХЛИВИЯТ ПОР - МУТРА! ПЪЛНО УНИЖЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И НАЙ - ВЕЧЕ ЗА ЧЕСТНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, ПОСТАВИЛ ЧОВЕШКИТЕ ДОБРОДЕТЕЛИ НАД АЛЧНОСТТА, ЛАКОМИЯТА, ДЕБЕЛООЧИЕТО, АРОГАНТНОСТТА, ВИСОКОМЕРИЕТО И ПРОСТАШКАТА ХИТРОСТ НА ХУНТАТА ПРЕДВОЖДАНА ОТ ТЛЪСТИЯ ПРОСТ ТУЛУП - МУТРА!
  • 243 КРОКОДИЛА

    3 0 Отговор
    ТИ СИ ЖИВОТНОТО ................Я СЕ ВИЖ В ОГЛЕДАЛОТА МА ....
  • 244 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 245 До "фАКТИ"

    0 0 Отговор
    Набдяване, Обиди, Клевети, Омраза, Ненавист, носят съдебна отговорност за автора, администратора и медията ! Собствениците на медията едва ли могат да следят огромния обем информация и да класифицират качеството! Модератори, администратори и тн., носят тежеста на отговорност! 18.06.2015 г. Съдът в Страсбург прие окончателно решение за ОТГОВОРНОСТ на медиите !
  • 246 Извънредно

    0 0 Отговор
    Истинските причини, човек да е "животно" , всъщност са следните :
    Липса на официална соц среда
    Липса на реални успехи в живота
    Липса на приятелка за любов и други приятни и хубави неща
    Липса на цялостно здраве (добре е тва че може да се излкува, въпреки, че е хронично)
    Липса на еднодушие в семейството
    И други !
    Например в 1 семейство ако 2 родители са от различни манталитети и разбирания за живота, всъщност това се отразява на детето !!!
    Правилната оправия е че трябва човек да има официална соц среда и като цяло живота , който иска да живее !