Last news in Fakti

23 Септември, 2020 15:01 3 375 39

Бабикян: Не празното НС, а БАН трябва да е стратегически обект

  • арман бабикян-
  • отровното трио-
  • протести

От „Отровното трио“ обявиха и свой план за спасение на България

Бабикян: Не празното НС, а БАН трябва да е стратегически обект - 1

Ние се надяваме да ни пазят тези, на които плащаме данъци. Бяха изсипали огромни количества сили на реда. Те пазеха някаква празна сграда, защото на някой му е хрумнало и то незаконно да не ни пропуска по тази улица, за да посетим тези свети места за всеки българин. Да се бяха сетили БАН да е стратегически обект от национално значение. Това каза Арман Бабикян от „Отровното трио“ пред бТВ.

Той обясни, че не е имало и заповед на кмета на София, с която да се ограничи преминаването през централния булевард. Коментарът му е в отговор на действията на полицията в 76-ия ден на протести у нас. Около 22:00 ч. снощи се стигна до сблъсък между полиция и протестиращи. Недоволстващите бяха спрени между сградата на БАН и стария парламент. По думите на демонстрантите настоявали да стигнат до храм-паметника „Св. Александър Невски“.

"Вчера в София това не беше протест, а усмихнат опит да усетим празника. Поканихме хората да дойдат до сградата на истинското Народно събрание, а не да стоят пред бившия Партиен дом. Не виждам причина да бъде възпрепятствано преминаването по бул. „Цар Освободител.", каза още Бабикян. По думите му сградата на БАН трябва да е стратегически обект от национално значение, която да пази полицията, а не старото здание на Народното събрание.

От „Отровното трио“ обявиха и свой план за спасение на България. В него се предвижда изваждане на прокуратурата от съдебната власт, реформи в образованието и културата, край на бетона по Черноморието. В плана са включени върховенството на закона, както и вкарването на нови лица в Народното събрание, обясни още Бабикян.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 35 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бацо

    19 6 Отговор
    Де беше вчера 20 хил да му се порадват? Тадваха се само на питката в Търново

    Коментиран от #17

  • 2 предложение

    16 12 Отговор
    Спрете му добавките от 50 лв. към пенсията. ,напълнил корема, но вече е изстрелял патроните !

    Коментиран от #7, #36

  • 3 ОСТАВКА

    29 20 Отговор
    СЪД И ЗАТВОР ЗА ТИКВАТА И ЦЕЛИЯТ ТИКВЕНИК.

    Коментиран от #35

  • 4 Някой си

    20 31 Отговор
    От отровни арменци акъл не взимаме.Човек,който непрекъснато върши простотии и престъпления спрямо законите в България е престъпник.
  • 5 СеСеСеРе

    20 29 Отговор
    Вяра на пияндурници от арменски произход - нивга ! Камбата му е станала 2х2, зачервил се е шопарът .... притеснен, че ако скоро няма резултати, от дОбай ще има бой на гол задник !

    Коментиран от #31

  • 6 Добре де,

    11 5 Отговор
    а какво се планира за старата сграда на НС? Няма ли да се използва за нещо? И тя ли един ден ще е в списъка на рушащите се сгради тип "културна ценност"? Жалко. Сама по себе си не е лоша сграда, а и е на централно място. Защо не я използват за нещо?

    Коментиран от #19

  • 7 психиатър

    11 4 Отговор

    До коментар #2 от "предложение":

    Да, това си личи по погледа, изстрелял ги е !
  • 8 Търговец

    19 14 Отговор
    Бабикян е объркал държавата определено!Прoтecтирaйтe cи, тoвa ни ce oтрaзявa мнoгo дoбрe нa нac! Виждaтe, чe aбcoлютнo нищo нe ce прoмeня в нoрмaлния чoвeшки живoт, в грaдoвeтe в Бългaрия oт нaчaлoтo нa прoтecтитe и eдинcтвeнoтo кoeтo ce прoмeня e eжeднeвнo вдигaнe нa aбcoлютнo вcички цeни! Другoтo кoeтo ce прoмeня e, чe Бoйкo пoвишaвa зaплaтитe нa пoлицaитe c вcякa ceдмицa, пeнcиитe и хвърля милиaрди лeвoвe нa големите фирми и институциите кoитo ca приятeлcки c ГEРБ! Aбcoлютнo нищo нe пocтигaтe и нe прaвитe и тoвa щe прoдължи пoнe 10 гoдини cигурнo? Ниe търгoвцитe и дребните фирмаджии от всички браншове зaбoгaтяхмe c пo 1000-1500 лв мeceчнo пoвeчe зa тeзи три мeceцa! Eднo гoлямo блaгoдaря нa прoтecтирaщитe и да продължите това /както и да го наричате/ много дълго занапред!

    Коментиран от #14

  • 9 Рап

    16 19 Отговор
    Няма нормани хора вече,които да ви вярват! Не се показвайте повече по медиите,че ставате за смях! Махнете се ,хората могат сами да решат за кой да гласуват,без повече програми и т.н.
  • 10 Bahti

    9 8 Отговор
    Нема по Важен стратегически Обект от Чекмеджето бе! Аз се зорим гардероб да крадем. И са тука ви избацах гледка от хеликоптеру. Неблагодарници такива. Кажи Мустафа бе!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 полице

    14 9 Отговор
    стават вече нагли , какво се опитваха да направят снощи ...може би да предизвикат хората и да има пак побоища
  • 13 Миризлив пор

    11 10 Отговор
    Тоя нещо се е объркал, държава с компромати и интриги не се управлява. А реално от как се появи тоя друго не е представил.
  • 14 Дельо Хайдутин

    10 10 Отговор

    До коментар #8 от "Търговец":

    Значи признаваш че има полза от протеста?

    Коментиран от #24

  • 15 Баце

    16 12 Отговор
    Да отидат пред Арменското посолство за да се оплачат на Арменския ПОП .
  • 16 007

    18 5 Отговор
    23.09.1996 г. 11 банки обявяват фалит. От клоновете се извозват чували с пари и се пускат в неизвестни трезори. Финансовата система на страната ни е срината. Колко от хората по площадите помнят това?Не помня тези събития, защото съдбата ми спести тези "емоции"; на 11.06.1996 заминах с еднопосочен билет и се върнах след 20 години. Струва ми се, че скоро пак ще се наложи да повторя пътуването за да изпреваря събитията. Не ми се иска съдбата ми да зависи от отровни хора; де да бяха бяха само 3-ма.
  • 17 до протестерите

    10 7 Отговор

    До коментар #1 от "Бацо":

    Споко , Бабекян ви точи дебелия бабек и ще ви оправи изотзад като толкова ви е мерак.... ;)
  • 18 Румен

    9 11 Отговор
    Защо всички които защитават тиквата са анонимни в коментар. Съвет от мен” - Ще си останете анонимни до края на живота си. Хора без имена не съществуват. Значи безгласни
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Хаджиментов

    8 2 Отговор
    Че какво се прави в БАН, бе вонящи?!?!
    80% от хората там или дремят или си чукат часпром, използвайки държавните ресурси. За да си заслужат заплатите, пишат 2-3 статии, годишно, като в повечето случаи са или творчески изплагиатствани или са стари статии, пипнати малко тук-там. И си раздават едни на друг научни звания и длъжности. Аз на теб, а после ти на мен.
    Това е истината за по-голямата част от "българската наука" в БАН. Една отживелица от социалистически тип, без никаква реална оценка на дейността на никой там, която гълат стотици милиони всяка година.
  • 21 Чичо Колт

    6 3 Отговор
    Плана на тия е ясен - скубнали оттук-оттам нещо от оплакванията на хората и критичните публикации в медиите и го направили план. Без мисъл и идея кое как може да стане.
    Аз пък мога да обещая на хората много повече.
  • 22 Ууумен

    7 1 Отговор
    Па и красииив

    Коментиран от #37

  • 23 Аре бе

    10 1 Отговор
    кога ш се разкараш ? провокираш отделителната ми система !
  • 24 Търговец

    7 4 Отговор

    До коментар #14 от "Дельо Хайдутин":

    Ако сматаш това, че ти плащаш за храна с 30% повече от април месец, а на мене ми влизат с 1500 лева повече месечно от април месец, какви предположения имаш за кого са ползите от протестите?
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ПЕНКО

    8 3 Отговор
    НЕДОКЛАНИЯТ АРМЕНЕЦ БАМБУКЯН - "ВОЖД" НА АСПАРУХОВИТЕ БЪЛГАРИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 27 медицинско лице

    7 0 Отговор

    До коментар #11 от "Последния Софиянец":

    А ти все висиш в градинките, какво правиш там, май имаш постоянно разстройство ?
  • 28 Добре де

    1 1 Отговор

    До коментар #19 от "Без коментар":

    Не за тоалетна, но примерно, поради близостта си със СУ би могла да бъде използвана за лекции. Иначе в един момент ще почне да се руши. Или пък, ще бъдат изразходвани средства за поддръжка, без да има някаква полза от тази сграда.
  • 29 ПЕНКО

    5 1 Отговор
    БАМБУКЯН СИ Е ДОБРЕ ---ИМА СИ ЖУРНАЛ ДАЙРЕ ... ДРЪНКА ;ТРОПА И ЗОВЕ : " ХА ТАКА БЕ -ДЕБРЕ ДЕ " !!!!!!!!!!!!!!
  • 30 Хаха

    6 0 Отговор

    До коментар #11 от "Последния Софиянец":

    кви ги дрънкаш бре пий си хапчета и не обиждай Чили нямаме нищо общо с тях там има гражданско общество, а не калинки и мисирки и такава пародия на държава, с Колумбия бих се съгласил
  • 31 Някой

    3 5 Отговор

    До коментар #5 от "СеСеСеРе":

    Човек не си избира произхода.Може да е индианец, но кое от казаното не е истина?Ако 10 годишното управление беше успешно щяхме да даваме заеми, а не да вземаме!!!
    Опомнете се!Огледайте се!Всичко е съсипано като държава.
    Знаеш ли че в Тракийски университет "произвеждат" медицински сестри за 6 месеца (с курсове)?Ще отидеш ли да те лекува такава сестра?Не го пожелавам на никого!

    Коментиран от #32

  • 32 По начало

    1 1 Отговор

    До коментар #31 от "Някой":

    медицинските сестри не би трябвало да лекуват. Но ДА, за другото се съгласявам.
  • 33 Политолог

    7 5 Отговор
    Слугата на мутрите, Бабикян дава съвети ! Народното събрание не било стратегически обект от национално значение
    Толкова може да му роди тиквата
  • 34 ТОЧКАТА

    3 1 Отговор
    ФАКТЪТ ЧЕ БАН НЕ Е СТРАТЕГИЧЕСКИ ОБЕКТ е пълен синхрон с ПОЛОЖЕНИЕТО НИ....ТОЧКА!!!!
  • 35 Каун румен

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "ОСТАВКА":

    Ако тези идиоти тримата глупака свалят власта ще отстанем само четиримата в българия по тъпи от нас няма да се намерят
  • 36 Протестиращ

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "предложение":

    А пари от герб не искам затова ги връщам не съм алчин и имам достоиство «но изглежда съм доста наивен защото никои друг не връща пари а плюят герб» много хора за 50лв си продадоха душата
  • 37 Ново

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "Ууумен":

    Жалко за саита «факти» до тях ли опря да им отпичатвате простотиите на тяхното ли ниво сте и нито един друг саит няма тяхните изказване спирам да го отварям в лудниците са по нормално хора чаоооооо
  • 38 Анонимен

    1 0 Отговор
    Арменеца който казва истинста го направиха работещите на герб бсп и дпс ЛУД. Хитри манги сте. А кой да защити беззащитните. Нойко направи много золуми. Можем да докажем. Няма какво да губим, но в тях е хляба, в тях е ножа на нойко комуниста от кгб, дс, фоносници, възродители и ми стана ясно, защо Никола етков е бил обесен именно от тях комунистите. Огледайте се, днес те са същите. След 1989 убиха, изхвърлиха от работните им места безпартийните, нилолапетковисти и хора от заможни семейства преди 1945.лъжа ли е. И кой не знае, кога обесват николапетков през 1947 се започва мъст по николапетковистите гонени, изселвани от тях комунидтите и след 1989 дъщото бе. Теб като те оставят без препитание и никоя чадтна гирма не те пожелае, мислиш ли бойко и сие. Модерната смърт, отмъщение и ще зсвърша от комунисти с хора от партията на Никола Петков.. Вкаран в затвора във варна... Вързан бойко и пускан в кладенец вдиган пускан докато получи гърч и умира във варна. Минало ще каже бб комуниста, но нещата при вас ббцццвк и сие се повториха днес преди 30 г от и 1944,от деца, внуци на комунисти. И затова благодарим на САЩ и ЕС, че не умряхме, а бяхме спасени от смърт гладна, фобре, че имахме запаси от рдна стара отрудена женица, с изкривени ръце и.. Кой не е ял отровата на комунистите не ви я пожелаваме, а те всички са горе, разпръснати по партии. Нлагодарим още веднъж на САЩ и ЕС, без Германия.
  • 39 Бегай бе

    0 0 Отговор
    Кога ще се разкараш ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове