Last news in Fakti

23 Март, 2021 18:56 14 105 175

Проф. Гечев пред ФАКТИ: Г-н Гешев, Бойко Борисов не е ли предател и крадец?

  • проф. румен гечев-
  • румен гечев-
  • бойко борисов-
  • пачки-
  • чекмедже-
  • иван гешев-
  • шпионски скандал

"Г-н Иван Гешев, вие като се възмущавате от жълтите стотинки, кога ще излезете от летаргията и ще видите милионите на Борисов в чекмеджето му?", зададе въпрос социалистът на главния прокурор

"Управляващите са в паника и направиха всичко възможно от един наистина реален проблем, който те раздухаха, създадоха психоза, опозицията да бъде лишена от възможността да се среща със своите избиратели. И за това фактически нашата единствена възможност да стигнем до повече избиратели е чрез средствата за масова информация интернет, Фейсбук. Иначе срещите ни са съгласно закона, с ограничен кръг хора. Те (б.р. управляващите) наистина откъснаха електората от опозиционните партии". Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ народният представител от БСП проф. Румен Гечев.

Социалистът обърна сериозно внимание на проблемите с лошото управление на пандемията у нас, шпионския скандал и ослушването на главния прокурор по темата за пачките евро в чекмеджето на премиера Бойко Борисов.

"Г-н Борисов и неговият министър на здравеопазването продължават да заблуждава българската общественост по няколко пъти на ден. В данните от тази сутрин, обявени от една национална телевизия, а това са данни, които се въртят в международното пространството, се казва, че България е на първо място по смъртност от COVID-19 в Европа и на второ място в света по смъртност след Мексико. Тук разговорът за големите успехи на Борисов приключва... Как едва ли не английската кралица му звъни да го пита как да се справят с COVID-19. Въпреки техните локуми и партенки, които разтягат, според международни данни излиза, че България се намира в катастрофално състояние", коментира проф. Гечев.

"Ние сме окупирали първите места по смъртност, по корупция, по измами, по престъпления. На управлението на ГЕРБ е поставена слаба оценка отвсякъде. Такава оценка се дава от специализираните органи на Европейската комисия, в това число и от двамата сенатори - единият демократ, другият републиканец, зам.-шефове на Комисията за международни отношения на горната камара в Сената, които съвсем официално си качиха в сайта на Сената оценка за управлението на Борисов като рекордьор по корупция. Впрочем, същото писмо беше качено и на сайта на посолството на САЩ в София, което означава, че това си е една напълно официално оценка", добави социалистът.

Според депутата от БСП една от причините да сме на първо място в Европа по смъртност от COVID-19 e провалът на правителството с ваксинационната кампания в България за хората, които имат желание да се ваксинират.

"Европейската комисия обясни съвсем ясно, че България се е отказала от нейната квота в другите ваксини и се е фокусирала върху пълна квота AstraZeneca. И нашите хора са изтеглили късата клечка. Аз не бих ги обвинил, а и едва ли някой си мисли, че те нарочно са изтеглили късата клечка, за да изпаднем в тази трагедия. Оказа се, че представител на AstraZeneca в България, "съвсем случайно", е майката на евродепутатка от ГЕРБ. Тук "случайностите" стават твърде много. Очевидно са се засуквали мустаци около тази поръчка и ние имаме основание да се съмняваме за корупция, даже и когато става дума за живота и смъртта, касаеща българския народ. Тия хора не се спират пред нищо. Даже и пред ваксините", възмути се проф. Румен Гечев.

"Борисов никога не носи отговорност. На него все другите са му виновни. Хан Аспарух, комунизмът отпреди 100 години, макар че той още си пази партийната книжка (б.р. тази на БКП), идва от милиционерската школа, но търси сметка на хора, които са свързани със службите за сигурност. Това е типично за него, той е неспасяем в това, че си сменя мнението сутрин, обед и вечер и люшка държавата в различни посоки", добави той.

В момент от разговора си с Лили Маринкова, както споменахме и по-рано, депутатът от БСП говори и за шпионския скандал в България от последните дни, като в темата намеси и пачките в чекмеджето на премиера Борисов:

"Това е една специфична сфера, за която като български гражданин и запасен български офицер от армията, като мъж, който е бил в армията, споделям едно историческо правило. Навсякъде по света, по всички времена, тези, които работят за чужди страни, се наричат предатели. Независимо за кого работят. За тези предатели навсякъде по света разликата е само в броя на годините, на които ги осъждат, ако са виновни. В момента те са обвинени и трябват да минат през съдебната система, за да не се окаже, че те са невиновни, както при десетки други случаи, които същата прокуратура провали. В това число и с г-н Малинов (б.р. Николай Малинов), за когото преди година и половина, мисля, вдигнаха тупурдия. Какъв е резултатът, уважаема прокуратура? Нула. Поради каква причина ние сега трябва да вярваме?

Вие сте права, че това се прави преди изборите. Едва ли някой се съмнява, че тази история е раздухана сега преди изборите. Само че аз не съм сигурен за ефекта - това, което си правят сметка управляващите, дали ще бъде положително или отрицателно в смисъл, че българите се наслушаха на такива обяснения и вдигане на пушилки, които не завършват с нищо.

Главният прокурор г-н Гешев се възмущава, ако е прав, че български офицери (б.р. настоящи) и бивши офицери, са се продавали за жълти стотинки. Г-н Иван Гешев, вие като се възмущавате от жълтите стотинки, кога ще излезете от летаргията и ще видите милионите на Борисов в чекмеджето му? Там предаването на България какво е? Тъй като, ако се окаже, че това са негови милиони, той какъв е спрямо България? Той не е ли предател, той не е ли крадец от българския бюджет и от българските граждани?

Като става дума за жълти стотинки, питаме Иван Гешев: укривате ли престъпления в България, кой от престъпниците не е заловен и не е под съд? Мата Хари е престъпник и е злепоставила премиера или премиерът е престъпник и тези 1 милион евро златни кюлчета и пищови са на неговото шкафче? Като народен представител всяко интервю ще започвам с този въпрос. Главният прокурор всеки ден трябва да отговоря на българската общественост кой е престъпникът. Жената в спалнята на г-н Борисов или г-н Борисов? Кога ще бъдат арестувани? Освен това, жива ли е Мата Хари, както я нарича премиерът? Аз не знам защо и журналистиката не задава този въпрос. Тази жена може да е убита. Може и да не е убита. Главният прокурор трябва да ни каже. Ако не е убита и е жива тази жена, той откъде знае, че е жива? Той, за да знае, че е жива, знае къде е и на какъв адрес е.

Това е нещо, което е насочено срещу Русия, а не срещу България (б.р. шпионският скандал у нас). То е свързано с отношенията между Съединените американски щати и Русия, а България изпълнява ролята на театрален участник. А защо я изпълнява? Защото правителството на Борисов е най-послушното правителство от страните членки на Европейския съюз. Борисов, още щом му звънне телефонът от United States, той е прав и изпълнява това, което му казват. И тъй като те знаят, че той е послушен и изпълнява всичко, което му наредят от Брюксел и Съединените щати, за това той реагира и действа по такъв начин".

"Допълните санкции (б.р. срещу Русия), които сега налагат от САЩ и натискат Европа да увеличи санкциите, на тях им трябва повод. Повод в България, повод в някоя друга страна. Виждате, че повод в Унгария и Чехия не могат да направят, но в България правят такъв повод. След това в техния съюзник Великобритания разиграват Скрипалите - баща и дъщеря, и разни други такива истории. След това в самата Русия се опитват през случая "Навални". Това е един кръг от събития, които са свързани. Аз напълно споделям мнението, че тук въобще не става дума за някакъв проблем и снимки на някакъв компютър. Тук става дума за търсене на аргументи в подкрепа на тезата на санкциите", допълни проф. Гечев по темата за шпионския скандал в България.

"От това, което става в България след избора на г-н Иван Гешев за главен прокурор, и след като премиерът на републиката беше хванат с 1 милион евро в спалнята си, сниман на различни дати, става ясно, че те всъщност са един отбор. Гешев нищо не разследва, никакви снимки, а целият свят разбра. Борисов призна, даде интервю за немски вестник, каза, че Мата Хари го е преодоляла, което е сюжет за други разкази", отбеляза народният представител от левицата.

"Бъдещето на Иван Гешев би трябвало да зависи от новия Парламент, защото той трябва да дойде и да даде отчет. Затова новият Парламент ще продължи натиска за промяна в законодателството, а ако трябва и в Конституцията на България, тъй като ние от БСП предупреждаваме отдавна, сега и Европейската, и Венецианската комисия три пъти връща и обяснява на България, по един вече не особено деликатен начин, че позицията на главния прокурор в Конституцията е остаряла, извън контрол е и че такава позиция на главен прокурор в Европейския съюз и в Африка няма. Поради което ние трябва да променим законодателството така, че главният прокурор да не се крие по кюшетата и да играят тенис на тъмно някакви хора, а ако обича да дойде в парламента и да обясни за какво иде реч, какво е свършил и защо не арестува престъпници за милиони", категоричен бе в мнението си проф. Гечев.

Социалистът силно разкритикува главния прокурор и за бездействието по отношение на ощетяването на държавата със 700 милиона от хазарт. "Когато става дума за много милиони ги няма (б.р. компетентните органи), но когато става дума за две кокошки в село Люляче те са там", коментира икономистът.

"Онзи ден гледах едни данни. Избирателната активност нямаше да бъде по-ниска от нормални избори. Но както виждате в последните дни те (б.р. управляващите) продължават да нагнетяват обстановката и да плашат българите. Ние на срещите с наши симпатизанти, в рамките на позволеното от закона, разговаряме с хората, виждаме, че са притеснени на определени места. Нашето послание е много ясно. Уважаеми избиратели, съществува реален проблем, но той е преодолим. Рискът да отидеш да гласуваш е толкова, колкото и да отидеш до магазина да си купиш хляб или кисело мляко. А при взимането на съответните мерки -маски, ръкавици, дезинфекция, проветряване на избирателните бюра, рискът е минимален и той е в рамките на разумното. В крайна сметка ние сме живи хора и не можем да живеем в една стая. А когато става дума за избор на Парламент, който кове законите на страната и би трябвало да контролира управлението на България, аз мисля, че си заслужава и е въпрос на морален дълг на всеки здрав български гражданин, който е взел съответните мерки, да отиде и да гласува.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 80 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    65 108 Отговор
    Всичките сте едни и същи, тиняк от котилото БКП и роднини. ! Затова сме в последна национална Катастрофа.

    Коментиран от #30, #41, #57, #87, #88, #91, #101, #103, #162, #163

  • 2 Иван

    174 25 Отговор
    Българи! Случва се нещо наистина странно! Наистина България е страна на абсурдите! Криминално проявеното лице осъждано ефективно за рекет , изнудване и побои Станислав Недков - Стъки излязъл с декларация в подкрепа на полицаите биячи от Казанлък!?!?! Същото лице което преди известно време дрогирано блъсна отзад спряла патрулка на МВР и изпрати 2 полицаи в болница! Тогава на това лице не бе нанесен побои , нито му бяха сложени белезници ! Дори не му бе отнето и свидетелството за управление на МПС. Това е същото лице което миналата есен организираше контрапротести в подкрепа на правителството и се събираха 12-15 възрастни хора. Същото лице което получава държавно финансиране,тоест от нашите пари от 3 милиона лева за федерацията си. Та същото лице излязло в подкрепа на биячите в униформа. Ако не бе толкова трагично, би било комично!

    Коментиран от #16, #62, #97, #118, #150

  • 3 Все още няма коментари

    143 63 Отговор
    Ще гласувам за за проф Румен Гечев начетен човек лидер и водач и оратор който омайва с думите си без да чете написаното знае 4 езика включително и немски. Той е бъдещият министър председател на България.

    Коментиран от #15, #23, #31, #36, #173

  • 4 08210

    155 27 Отговор
    Гешев е сляп и глух за кражбата на Боко Тиквата, ГЕРБ, ДПС и ОП, но все пак те си го доведоха като купена коза на синджирче!
  • 5 ЗА СВАТБИ

    30 98 Отговор
    ОТ ФАЛШИВИТЕ ПАРИ ЛИ? НАЛИ СА ГИ ПЕЧАТИЛИ ПО ПОРЪЧКА НА ПОЗИТАНО?
  • 6 Дъртият #️⃣#️⃣#️⃣#️⃣1️⃣8️⃣#️⃣#️⃣#️⃣#️⃣

    24 11 Отговор
    Утре ще го изгледам на спокойствие на работа, през обедната почивка.

    Коментиран от #7

  • 7 Дъртият ➖ 0️⃣4️⃣▪️0️⃣4️⃣▪️2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣

    52 11 Отговор

    До коментар #6 от "Дъртият #️⃣#️⃣#️⃣#️⃣1️⃣8️⃣#️⃣#️⃣#️⃣#️⃣":

    Невероятна личност.
  • 8 Гост

    126 29 Отговор
    ПРИМАТА-МУТРА ОТ БАНКЯ.....НАЙ ГОЛЕМИЯ СРАМ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ.....НЯМА ДА ВЛЕЗНЕ В ЗАТВОРА,НО ЩЕ СЕ ПЪРЖИ В АДА ЗАРАДИ ГЕНОЦИДА И ПОГУБЕНИТЕ ЖИВОТИ И СЪДБИ НА ТОЛКОВА ХОРА....
  • 9 Фен

    58 111 Отговор
    Господин Гечев, никой, дори и Костов, не е откраднал повече в България, от колкото вашите правителства!

    Коментиран от #166

  • 10 тоя гешев

    93 14 Отговор
    МНОГО СИ Е НАХЛУПИЛ КАСКЕТА И ,.....ТОВА НЕ ГО ВИЖДА ..../за шкафчето говоря/ !!!
  • 11 ЩИРЛИЦ

    40 34 Отговор
    КОГА ГИ ПРЕБРОИ БЕ, ГЕШЕВ? КОЛКО МИЛИОНА ИМА В ЧЕКМЕДЖЕТО? 2-3 ХИЛЯДИ ЩЕ ХВАНЕ ЕДНО ЧЕКМЕДЖЕ. ВИЖ ЗАЛОВЕНИТЕ ПАРИ ДНЕС НА МИТНИЦАТА 300 000 - ЦЯЛ КАМИОН БЕ!

    Коментиран от #169

  • 12 Дъртият

    81 29 Отговор
    Любимец на всички студенти в УНСС. Нещо като Мастера лека му пръст за студентите му от натфиз. На лекциите му винаги има по 1000 студенти икономисти и политология.
  • 13 87654

    83 33 Отговор
    Много умен и стойностен човек.
  • 14 ха ха хаааа

    43 66 Отговор
    Румбата Фалита ..🤭😁
  • 15 Другия с коня

    63 92 Отговор

    До коментар #3 от "Все още няма коментари":

    Румен Гечев е министър на Икономиката и зам министър Председател на Кабинета Жан Виденов и БСП 94 та 97 ма и Основен Виновник за Хипер инфлацията и Ограбването на Всички спестяввния на Българския Народ....Основен виновник за фалита на 16 банки и влоговете на Народа в тях.....Това е Румен Гечев - Професора.

    Коментиран от #22, #137, #138

  • 16 Прав си

    72 15 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    Значи малко факти! Джигита от Казанлък не е причинил увреждания на граждани или служебни лица или материални щети ! А мутанта мутра Стъки праща 2 униформени лица в болница и причинява сериозни материални щети на служебен държавен автомобил! Но в неговия случай не идват колеги на ранените полицаи да го налагат окован с белезници с палки и ритници ! Също под влияние на упойващи вещества! Не го оставят в ареста с постоянна мярка и дори не го осъждат и не само това!!!! Не му отнемат дори свидетелството за правоуправление ! Защо има двойственост в МВР ? И са прави от политическите сили *Изправи се -Мутри Вън" и от "Възраждане" че при сформиране на ниво НЕ бандитско правителство първото нещо което ще предприемат е ДЕМУТРИЗАЦИЯ на МВР. Затова ще гласувам или с номер 18 за МУТРИ ВЪН или с номер 5 за ВЪЗРАЖДАНЕ!

    Коментиран от #34

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 87654

    67 24 Отговор
    Този Човек мога да го слушам цял ден.

    Коментиран от #37, #122

  • 19 ПУТИН

    48 76 Отговор
    ГЕЧЕВ, ТИ КОЛКО БАНКИ ФАЛИРА? КОЛКО МИЛИАРДА ЗАГУБИХА БЪЛГАРИТЕ КОГАТО ТИ БЕШЕ ФИНАНСОВ МИНИСТЪР? И ПАК НАГЛЕЕШ!
  • 20 Да припомня

    54 12 Отговор
    Професор Румен Гечев уволни борда на директорите в комисията по хазарта.
  • 21 Гечев е шебек

    38 55 Отговор
    Той,и такива като него предадоха Жан Виденов.И тая маймуна все се вре из медиите пфу!
  • 22 Все още няма коментари

    64 33 Отговор

    До коментар #15 от "Другия с коня":

    Минало заминало. Човек се променя и помъдрява. Отиди на една негова лекция и друга песен ще запеете. Лекциите ги води на английски език.

    Коментиран от #25, #27, #38, #46, #59, #146

  • 23 Все още няма коментари

    66 26 Отговор

    До коментар #3 от "Все още няма коментари":

    Професор Румен Гечев има и невероятно чувство за хумор. Излъчва положителна енергия.

    Коментиран от #43, #48

  • 24 Алексей Сергеев

    43 61 Отговор
    Точно, този проф. Гечев е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРЕСТЪПНИК. Беше вице премиер и министър на финансите в правителството на Жан Виденов. УМНОТО, ПРОФЕСИОНАЛНО ПОДХОДИ И.. ФАЛИРА 16 БАНКИ
    ГЕЧЕВ, ЗАБРАВИ ЛИ, ЧЕ ПРИ ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ ИНФЛАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ БЕ РЕКОРДНА, 2890%
    Браво, Гечев- забрави нали, пак ли ГЕРБ бе виновен
    Скапан комунист, лицемер си, Гечев. Кой те уреди да станеш професор..2890% инфлация, пенсии 5-7 $, заплати 8-10$

    Коментиран от #71

  • 25 Абе ,

    22 24 Отговор

    До коментар #22 от "Все още няма коментари":

    То и аз знам да разказвам приказки , ама финансите на държавата не мога да управлявам ...
  • 26 Гост

    27 43 Отговор
    Щото пак вие червените хмери сте убавец до убавеца диииба и пумияра
  • 27 ха ха хаааа

    21 44 Отговор

    До коментар #22 от "Все още няма коментари":

    Къде си видял чугун да помъдрява бе ?!!
  • 28 Един

    27 44 Отговор
    Викат му Гечев фалита!!!!!!
  • 29 Мутри вън веднага!

    57 16 Отговор
    Гешев Борисов мутри вън!!! ВЪН от властта!
  • 30 Да живее братският руски народ

    51 27 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Професор Румен Гечев да сте жив и здрав и да имате сили и енергия да ни извадите от блатото в което се намираме като държава. Като новият министърът председател на България.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Политолог

    29 49 Отговор
    Само прости, неуки, глупави ,заблудени и стари номенклатури, комунистически търтеи ще гласуват за този измислен професор.
    Рекордьор по инфлация в България, записан в книгата на ГИНЕС
    2892% инфлация, това може Гечев
  • 33 пфу

    19 39 Отговор
    Румен Гечев еминистър на икономическото развитие в правителството на Жан Виденов. Да ти е честит.
  • 34 Какво се учудвате

    60 8 Отговор

    До коментар #16 от "Прав си":

    Много сте наивни! Какво се учудвате ???? Борисов стана главен секретар на МВР 2001 година! През 2002 година криминала Станислав Недков Стъки започна да вилнее във Великотърновски регион. С ножове , боксове и бухалки изнудваше граждани и търговци. Заваляха стотици жалби срещу него в РДВР Велико Търново. И дотам...Докато един ден не реши да изнудва приятеля на фолк певицата Вероника Недялко за 2 хиляди лева ! И за да покаже че не се шегува отряза главичката на бялата болонка на Вероника ! Имаше политически чадър от МВР и неговия главен секретар мутрата като него Бойко Борисов . Чувстваше се безнаказан. Но по това време бащата на Вероника Людмил Атев бе общински кординатор на НДСВ за Търново. И народната представителка от НДСВ за областта Мариана Костадинова заплаши Борисов че ако не вземе ведомството мерки срещу развилнякара се улична мутра ще направи запитване по Парламентарен контрол. И чак тогава на другия ден МВР го залови с белязани банкноти когато получаваше първия транш от рекета над търговка от Долна Оряховица. Ето това са мутрите от ГЕРБ и техния главатар тиквата!
  • 35 Професор

    18 39 Отговор
    По фалиране на банки
  • 36 765431

    44 10 Отговор

    До коментар #3 от "Все още няма коментари":

    Не е като сегашният еднокнижник, който знае само конграчилейшън.
  • 37 Що не го

    17 32 Отговор

    До коментар #18 от "87654":

    вземеш у вас да ти разтяга локуми цял ден
  • 38 bul

    21 33 Отговор

    До коментар #22 от "Все още няма коментари":

    ВЪЛКЪТ КОЗИНАТА СИ МЕНИ но... ИЗМАМНИКЪТ и МОШЕННИКЪТ СИ ОСТАВА СЪЩИЯ ...
  • 39 Оставка!

    45 16 Отговор
    Еи гербери фактите са си ФАКТИ!!! Колкото и да плюете То мирише та се не трае!!! За Борисов е казано! ДА не се допуска до висши държавни позиции!!
  • 40 ГЕЧЕВ....ФАЛИРАЛ БЪЛГАРИЯ

    25 41 Отговор
    ТИ КЪДЕ ГИ ВИДЕ ТИЯ МИЛИОНИ ЕВРАЦИ В ЧЕКМЕДЖЕТО....НА СНИМКА В ИНТЕРНЕТ ЛИ......АМА НИЕ ВИДЯХМЕ НАИСТИНА КАК ФАЛИРА ЦЯЛА ДЪРЖАВА......А ДРУГАРЮ ГЕЧЕВ
  • 41 Беновска пита

    19 14 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Интересно защо не го канят в предаването на цура костенурката,,лице в лице,,?

    Коментиран от #49

  • 42 Мутри вън

    45 14 Отговор
    Борисов и Гешев погубиха България!
  • 43 Умен по цялата глава

    20 35 Отговор

    До коментар #23 от "Все още няма коментари":

    Първо да върне на Народа ограбените влогове по сметки през зловещата 1997 ма година....Да се извини на Народа и да излиза в Пенсия.....Тогава го търсихме.Бяхме блокирали Народното Събрание със Цялата Организирана Престъпна Група на БСП и трябваше да не остане жив Комунист....Трябваше!!!!
  • 44 Цървул

    21 35 Отговор
    Гечев, ти си отрова! Просто не разбираш, че колкото повече такива като теб ги тикат напред,толкова партията ви върви назад! Греховете ти отпреди 25 години няма да бъдат забравени и ще тежат като воденичен камък на БСП,вечно да е проклета..
  • 45 28 28 28 ПОБЕДА

    21 33 Отговор
    Най-наглия наглец в света.
  • 46 пфу

    7 27 Отговор

    До коментар #22 от "Все още няма коментари":

    Ами Боко крал,ама минало заминало.Сега се е поправил.Простете му.
  • 47 Тоя

    19 31 Отговор
    Като го чуя и ме хваща диарията
  • 48 пфу

    13 23 Отговор

    До коментар #23 от "Все още няма коментари":

    И с чувството си за хумор може да заблуди балами като тебе,хахаха
  • 49 ТаУмВзе

    14 3 Отговор

    До коментар #41 от "Беновска пита":

    При оризова се лае по команда и срещу кинтаж за резервацията. С малки изключения де, който Професор я направи смешна.
  • 50 ССмокар

    2 7 Отговор
    Сърбежът е характерен симптом.
  • 51 СЕВЕРОЗАПАДА

    14 30 Отговор
    ПРАВИЛНО КАЗВА Г-Н ГЕЧЕВ, ЗАЩОТО САИЯТ ТОЙ Е САМО НЕКАДЪРНИК И КРАДЕЦ.
  • 52 Т44444478б

    8 2 Отговор
    В България живеят 6 милиона души население от тях 1 милион роми 1,5 милиона турци и 2 милиона пенсионери и инвалиди и дъртаци. И 1 ,5 милион чиновници и ученици и чантаджий.
  • 53 демократ

    21 29 Отговор
    НЕКАДЪРНИК!Всички знаят участието ти в кабинета
    Виденов.За награда марксисте ти дадоха звание
    "професор"Какъв професор си жалко човече.
    Заради такива като теб се отказах от марксистката
    ти икономика и слава богу.
  • 54 два свити

    11 26 Отговор
    пръста, а в средата гордо изпънат пръст за всички русороби и техните господари знаете защо!!!!!
  • 55 AХААААХАААААА....КАКВИ МИЛИОНИ, КАКВО

    18 33 Отговор
    ЧЕКМЕДЖЕ,БЕ ... НИЩО'ЖЕСТВО ГНУ'СНО?!? ОГРАБИ СПЕСТЯВАНИЯТА НА 7 МЛН. БЪЛГАРИ И ФАЛИРА БЪЛГАРИЯ, БОК'ЛУК ПОЗИТАНСКИ!
    НЕ...СЪД А..РАЗСТРЕЛ НА ЦЯЛАТА ВИ ПРЕСТЪПНА Г'ЕЙ-СЕКТА ...БКП/БСП-ДПС-ДС....ОГРАБИЛА И УНИЩОЖИЛА БЪЛГАРИЯ!!!
    ДО КРАК...МРЪШО УСРАНА
  • 56 аоаоао

    8 27 Отговор
    Фалито прокоратура няма ли за тебе да те затвори.Да се разследва прехода.А не да говориш глупости.
  • 57 ИМПЕРИАЛИСТ

    14 28 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Тия ca кaтo трocкoтa... Румбaтa e cин нa прoфecoрa нa "Нaучeн кoмунизъм" - Гeчeв, a пък Вacкo Гeчeв - внук, e трeтo пoкoлeниe кoмуниcтичecки лaлaджия....
    "Другарю" гечев, една от грешките на прехода от „социализЪмЪт” е , че не се организираха заведения за превъзпитание на комунисти. Затова още дълго ще четеме и слушаме идиотщините Ви.
  • 58 Пловдив

    37 10 Отговор
    Да, професоре! Бойко Методиев Борисов е предател и крадец, също така е измамник и лъжец, което многократно сам е доказвал! Но докато тъпия милиционер Гешев е на този пост Главатаря на ОПГ ГЕРБ няма да бъде арестуван!
  • 59 Непознат

    11 26 Отговор

    До коментар #22 от "Все още няма коментари":

    Да, агентите на ДС, за младите държавна сигурност, четат омайващо лекции, а после предават майка си и баща си, за приятелите да не говорим. Но на 4 април ще бъде вашият кошмар комунистически агенти. ГЕРБ ще победи с над 10 %. Няма да допуснем да предадете за пореден път България на Русия. Задава се кабинет 4 на Бойко Борисов.

    Коментиран от #64

  • 60 РАДИО ЕЛТО

    32 11 Отговор
    БОРИСОВ е мутра пестъпник крадец наглец
  • 61 Дизел

    11 27 Отговор
    След като го скивах тоя изсухленяк повърнах на снимката на Румен радеф.

    Коментиран от #65

  • 62 РАДИО ЕЛТО

    13 3 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    понеже ЮЛИЯНА жена му работи в БНТ 1 чисти Крма лъска имидж но БОГ бавя никога не забравя

    Коментиран от #78

  • 63 Скрии Се

    13 26 Отговор
    Срам нямаш ли бук заради теб и всички комуняги сме на това дередже.Марж всички вън в Белене ви е мястото.Място за комунисти в управление на България няма.ДА ЖИВЕЕ БОЙКО БОРИСОВ.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 БЪЛГАРИЯ

    1 3 Отговор

    До коментар #61 от "Дизел":

    не ставаш за вин дизел
  • 66 Ауууу

    14 24 Отговор
    Най-големия крадец, ограбил спестяванията на целия български народ, вика крадеца.....
  • 67 Бацо

    24 8 Отговор
    Шкафкоман, бацо пачкоман
  • 68 РАДИО ЕЛТО

    29 14 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌
  • 69 Бацето

    24 7 Отговор
    Със шкафчето, бацето със пачките скоро ново ме ве ре бацо ще се отчете
  • 70 Колко

    2 0 Отговор
    Колко струва да обърнете лайковете под коментарите?
  • 71 Анонимен

    2 9 Отговор

    До коментар #24 от "Алексей Сергеев":

    Прочети първо че нито Гечев нито Виденов фалираха държавата Обраха се спестяванията на хората а после бяха наред заводите.
  • 72 БЪЛГАРИЯ

    6 8 Отговор
    до кога САЙТОВЕТЕ ще търпят обидите на лицето БАЙ КУРТИ наричащ ХОРАТА голтаци присмивасе нарича ХПОРАТА бедняци ШАПКИ ДОЛУ ПРЕД ГЕНЕРАЛ БОИСОВ питам като ДАНЪКОПЛАТЕЦ на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #81

  • 73 cpv

    13 22 Отговор
    Вие сте крадец,Гечев!Забравихте да напишете как си купихте къща когато бяхте министър на финансите,за "дребните" 350 000 долара когато работещите получаваха "големите" пари от 3-5 долара на месец?
  • 74 Непознат

    11 15 Отговор

    До коментар #64 от "Запознат":

    Няма как да знаеш в какъв свят живея. тъпи и Обикновено за такива като теб написах този коментар. Необходимо е да четеш повече информация и анализи за комунистите и тяхното потекло. Комунистите са по - тъпи и от милиционерите.
  • 75 фгхгф

    3 7 Отговор
    С всичко казано сме долу - горе съгласни, ама с ей това няма как да се съгласим:
    Cпoрeд дeпутaтa oт БCП eднa oт причинитe дa cмe нa първo мяcтo в Eврoпa пo cмъртнocт oт СОVID-19 е прoвaлът нa прaвитeлcтвoтo c вaкcинaциoннaтa кaмпaния в Бългaрия зa хoрaтa, кoитo имaт жeлaниe дa ce вaкcинирaт.
  • 76 Пияна Просия

    10 24 Отговор
    Другарю Гечев , ТИ празна миризлива русофилистична кратуно а как ти се вижда 1$ 3 000 лева наглец гнусен?!
  • 77 питане

    10 21 Отговор
    професор бил - по какво е професор , явно по обиране парите на хората!

    Коментиран от #79

  • 78 Иван

    9 2 Отговор

    До коментар #62 от "РАДИО ЕЛТО":

    Тя работи в БНТ от няколко дни ! Иначе години бе безработна! Кой би я взел на 57 години. Взе я Кошлуков бившия й съпартиец в Новото време но си прав . И тяхното време идва...
  • 79 ами да

    9 22 Отговор

    До коментар #77 от "питане":

    Колко пари е платил да го направят професор, явно доста е спестил от ония долари по 3000 лв.
  • 80 Бат Вальо

    10 24 Отговор
    Румба, не вади голяма тояга срещу ББ, щот квато извадиш, такава ще ядеш ... кой ще ти слуша гайдата след 04.04., кой ще ти бърше сълзите, кой сополите ... /а бе, тва Румчовците всички ли са такива tъпаци ... ???/

    Коментиран от #132

  • 81 Хуарбуса

    5 1 Отговор

    До коментар #72 от "БЪЛГАРИЯ":

    Още малко ще го търпят тоз Къурти. Като си замине Герб си заминава и той на бунището. Вчера влязох за малко в Блиц и гледам там обижда Атила и го нарича Пазарджишки клошар. И там го търпят като тука. И аз постоянно питам като данъкоплатец и читател защо го търпят но отговор няма
  • 82 бай ахмед чобанина

    8 23 Отговор
    Като си сигурен за чекмеджето на Бойко и не вярваш на прокуратурата че снимките са манипулирани, изпрати ги в друга държава те да ги изследват. Ама не ги пращате защото така поне има много балами които вярват че са истински, ще загубите и тях. И по големи крадци имали от вас крадете че чак държавата фалирате, и спестяванията на хората
  • 83 Bill Board

    24 10 Отговор
    Ако сегашните крадци и престъпници в момента не бяха теглили десетки милиарди кредити на наш гръб , доларът в момента щеше да е не 3000, а 10000 лева. На кредит живее целият пропаднал и фалирал западен свят. Ние също вече живеем изкуствен живот и подържаме фалшиво благосъстояние. Всъщност сме ударили дъното още преди 2-3 години. Всъщност, БСП в онези години пощадиха България от дългова спирала. След 04.04 ще лъсне цялата истина за фалиралата ни в моемнта държава, която е на кислороден апарат от известно време.

    Коментиран от #128

  • 84 шопендар

    12 20 Отговор
    да обърнем внимание на думите на световният шампион по фалиране на банки,,ПРОФЕСОР,,румен гечев,неговите подвизи са записани в световнате банкова история.той е министъра който е фалирал най много банки по време на своето участие във властта.,и никой не му потърси отговорност,но малко срам няма да му навреди/а да комунист срам няма/
  • 85 Пурко

    21 7 Отговор
    Да живее Професор Румен Гечев.

    Коментиран от #93

  • 86 Факт

    7 3 Отговор
    Бнб печата милиони нови банкноти от по 50 лева.
  • 87 Широколистнанискостебленагладкомозъчна🎃

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Почти 79 процента от работещите в частният сектор се водят на минимална работна заплата.
  • 88 Да се гледа

    20 4 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Професор Румен Гечев утре в сутрешния блок на нова при николаев.
  • 89 Проф. ГУЧЕВ

    6 20 Отговор
    Крадецът вика ”Дръжте крадеца, че и милионера”! Типично за тия гьонсурати, които други освен крадци и милионери в ръководството нямат...
  • 90 Бат Вальо

    10 19 Отговор
    "Смелчаци", на 04.04. ще ви спретнем едно ЯКО ПОКАЗНО!!! А есенеска ще почистим от отпадъци и двора на президентството ... БОГ С НАС !!!
  • 91 Дъртият

    22 9 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Аз и жената и децата и шуреят и свекъра и свекървата и братовчеда ще гласуваме за Румен и балдъзата ще гласуваме за Мая Манолова и Проф Татяна Дончева и отровното трио на предстоящите парламентарни избори през април уважаеми дами и господа и народни представители .

    Коментиран от #95

  • 92 ТОА СЕЛЯНДУРИН-РУМЕНЧО ФАЛИТА И

    11 20 Отговор
    РУСКИЯТ ИБ'РИК И ИЗМЕННИК- РУМИ ФРЪЧИЛОТО,..ГАЧЕ ЕДИН КАЛПАВ АЛКАШКИ У*Й ГИ Е ПРАВИЛ!
    ДОДЕКА НЕ ГИ ДОВРЪШИМ ДО КРАК ТИА ЦРЪВЕНИ БЕЗРОДНИЦИ И ПЕ'ДА-ЛЕ...БЪЛГАРИЯ НЕКЕ ДА Я БИДЕ!
    САДЕ...ТЕ*ПА*НЕ И...КОПАНЬЕ
  • 93 Непознат

    9 20 Отговор

    До коментар #85 от "Пурко":

    Да е жив и здрав професора. Румен Гечев е професор по манипулиране и по предателство. Дълго време се криеше от народната любов. Идва 4 април. Тогава ще се сблъскате с народната любов. Задава се кабинет 4 на Бойко Борисов. Само той успя да изведе БЪЛГАРИЯ от блатото в което я вкараха БСП.

    Коментиран от #96

  • 94 Дъртият

    22 8 Отговор
    Аз и жената и децата ще гласуваме за Румен Радев президент втори мандат.

    Коментиран от #98, #100

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Запознат

    21 4 Отговор

    До коментар #93 от "Непознат":

    Само от вота от чужбина ще ви бием с 500 000 гласа. А ако имаше гласуване по пощата ще ви бием с 2 милиона гласа.

    Коментиран от #106, #110

  • 97 Николай

    7 18 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    Ако не бе толкова трагично, би било комично!
    Прав си колега, Румен крадеца Гечев изобщо не трябва да се показва в публичното пространство, той трябваше отдавна да е в затвора заради фалита на държавата по времето на Жан Виденов.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 спомени

    7 15 Отговор
    едно чекмедже е нищо пред сътвореното от лицето горе
    пенсия 3 долара
    заплата 5 долара
    през 1996 /7

    Коментиран от #165

  • 100 Бат Вальо

    4 12 Отговор

    До коментар #94 от "Дъртият":

    А бе, за жена ти е ясно - иска да му се мушне под завивките, щот теб вече не те бива /а и ще получи бонус панелка/, ми децата що бе, и тях ли искаш да обзаведеш ... ?!?!?!
  • 101 Херо мусттафа

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Дано утре го поканят при хикимян.
  • 102 Г-ЕЙ КЛУБ "ПОЗИТАНО"

    6 16 Отговор
    По Света, Европа и у Нас,...всички във захлас:
    РАДЕВ ГНУ*СНА КУ"РВ"А,........ГЕЧЕВ .. ПЕД'ЕРА'С... ПЕД'ЕРА'С
  • 103 Мн точно казано

    0 11 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Браво
  • 104 123

    5 10 Отговор
    Агент Економов от 1 Отдел на ДС прави голямо изказване, знае шпионския бизнес и похвати добре,но ги употребава срешу Българи.
  • 105 БЪЛГАРИЯ 16-та РЕПУБЛИКА НА..СССР

    9 13 Отговор
    НАЙ-ЗАБАВНОТО ОТ ВСИЧКО Е,ЧЕ ВСИЧКИ..АНАДОЛО-ПОЗИТАНСКИ Г-ЕЙ ПРАВИТЕЛСТВА (6) ,. СИ ОТИВАХА..БЕЗСЛАВНО С..ШУТОВЕ В ГЛАВАТА И РЕЗАН ХЕЙ...В УСТАТА.
    К У Р ЗА БКП
  • 106 Непознат

    9 14 Отговор

    До коментар #96 от "Запознат":

    Няма как да победиш с 2 милиона. Не знам за кого ще гласуваш, но съм сигурен, че ще се радвате, ако минете 4% бариера. ГЕРБ ще победи с над 10 % преднина и ще бъде вашият кошмар.
  • 107 Някой

    11 14 Отговор
    Българи са мръднали, щом възхваляват този който фалира държавата и плюят този който я възстановява
  • 108 Николай

    6 12 Отговор
    Г-н Гечев поне малко не Ви ли е неудобно да давате съвети и идеи в сферата на финансите предвид факта че бяхте министър на икономиката в правителството на Жан Виденов и знаем резултата от Вашето управление.Моля Ви оттеглете се от публични изяви и не дразнете хората които помнят времето от 1997 година.
  • 109 Всички некадърници,

    9 10 Отговор
    Агенти, децица на БКП-то, даже и внучетата, русофилчета, политически неграмотни и психически неуравновесени, хора с деменция се надпреварват да храчат по Борисов, защото им пречи отново да прецакат всичко.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 маалата

    7 11 Отговор
    Малей какъв типигьоз и простак, арогантен и нахален, червен бацил и зараза трябва да си за да се държиш така и да говориш като Гечев!
  • 112 псевдо историк

    9 12 Отговор
    България няма нужда от никаква коренна промяна, както говори тоя "професор", защото социално икономическия напредък, който постигнахме по време на управлението на ГЕРБ, никой друг не може да го повтори, камо ли БСП. Нейните възможности сме ги изпитвали на гърба си. Всички помним, магазините с празните рафтове, смешните заплати, смешните пенсии и фалита на държавата, след като вече бяхме изхарчили дванадесетте милиарда долара външен дълг, кредитните милионери, куфарчетата, превилегиите на така наречените борци против фашизма и капитализма и техните деца, народните пенсии, правителственните болници, вили и резиденции, чайките, многогодишните чакания за покупка на автомобил, опашките за визи пред западните посолства, лозунгите, партийните събрания, задължителните манифестации, спечелените избори с 99.9 процента, присвояването на "Техноимпекс" и много др.
  • 113 Николай

    8 11 Отговор
    Г-н Гечев поне малко не Ви ли е неудобно да давате съвети и идеи в сферата на финансите предвид факта че бяхте министър на икономиката в правителството на Жан Виденов и знаем резултата от Вашето управление.Моля Ви оттеглете се от публични изяви и не дразнете хората които помнят времето от 1997 година.
  • 114 И факти

    7 9 Отговор
    Изкопайте и Тодор Живков, да ни посъветва нещо и той.
  • 115 Бай Пешо

    8 11 Отговор
    Каква наглост и лицемерие демонстрира др.Гечев, говорейки за предателство и крадци, а имено той, като министър на икономиката в правителството на др.Жан Виденов/1996-1997/,фалираха България и станахме милионери, но 4$ заплата!И вместо да е още в зотвора, той продължава да дава акъл за европейското бъдеще на България!Боже пази България от такива наглеци, като др.Румен Гечев, които са срам и позор за страната ни!
  • 116 мангър

    4 10 Отговор
    Само тоя може да прави България ха ха ха ааа,помняго аз, помняго!!!!!
  • 117 БЪЛГАРИЯ ПОМНИ:

    7 9 Отговор
    6 ПРАВИТЕЛСТВА НА БКП БСП-ДПС-ДС И ЕВРО РОМА,........6 НАЦИОНАЛНИ КАТА'СТРОФИ!
    А ВСИЧКИ МИЛИОНЕРИ МИЛИАРДЕРИ И ОЛИГАРСИ-ПЕ'ЛЕ'РА'СТИ ДО ЕДИН ОТ БКП!!
    К*У*Р , ГАВРИ, УНИЖЕНИЯ И ИЗВРАЩЕНИЯ С ЧЕРВЕНИТЕ КОМ-ПЕ*ДЕР"АСЕ ...И....ОБЩИ ГРО'БОВЕ
  • 118 еон

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    странното е че е женен за бабата
  • 119 jorj

    10 10 Отговор
    Бяхме, сме и ще бъдем последните!!!! Комунистите не получиха възмездие за престъпленията си и не ги отстранихме от управлението! Престъпник комунист, фалирал България, сега професор и раздава съвети и плюе управляващата партия, която заличава разрухата която този престъпник и престъпната му партия сътвориха!!!!!

    Коментиран от #127, #161

  • 120 Лекарите

    5 7 Отговор
    Също и национален предател.
  • 121 Бат Вальо

    5 6 Отговор
    А бе, модераторче, шiбаняк долен, шо ме триеш, бе ... обещавам след 04.04. да те открия и да ти направя посещение в задния двор ...
  • 122 Ами

    3 5 Отговор

    До коментар #18 от "87654":

    Слушай си го, кой те спира!
  • 123 БЪЛГАРИЯ

    6 7 Отговор
    Червени престъпници и пе_дера-сти или....БЪЛГАРИЯ?
    СПОР НЯМА: Х*Й ЗА БКП И...ЕКАРИСАЖ
  • 124 Митко крадеца

    2 3 Отговор
    200%
  • 125 пламен

    5 5 Отговор
    Ами престъпното им мълчание за Чернобил и последвалите след това първомайските манифестации 1986 година.
  • 126 РАДИО ЕЛТО

    9 9 Отговор
    до кога ПРАВИТЕЛСТВОТО ще повишава цените особено за ХРАНА а искат да осъдят гладна женица откраднала от глад хлебец кофичка млекси три кренвирша БОЙКО мутро САЧЕВА ЗМИЙО вие сте кожодери жестоки безмилодтни хора ХОРА ЖЕСТОКИ ОНЗИ ДЕН в ГРАД СТАРА ЗАГОРА сляпа МАЙКА и ЩЕРКА Й асистент скочиха от тераса от ГЛАД загинаха на място

    Коментиран от #130, #131, #133, #139, #140

  • 127 Другия с коня

    5 8 Отговор

    До коментар #119 от "jorj":

    Румен Гечев - агент " Економов " от Първо Главно на ДС.Това е Разузнаване...Вербуван и изпълнява задачи при Специализация в Америка...."Проведено му е обучение, при което му разяснени целите и задачи на външнополитическото разузнаване, ролята на сътрудническия апарат, важността на конспиративността и бдителността в разузнавателната работа, както и някои методи на противниковите спецслужби. Още преди заминаването си предава на ПГУ списък с връзките, които той поддържа с радиолюбители в САЩ.Гечев специализира икономика в Илинойския университет. Резидентурата на ПГУ в САЩ установява контакт с „ЕКОНОМОВ" през март 1988 г. От запазените архивни документи се разбират две неща от престоя на секретния сътрудник на Първо главно управление на ДС в САЩ.

    Първото е, че му е възложена „задачата" да разработва своя научен ръководител M. Wizam, който две години по-късно ще е научен ръководител и на друг български специалист и агент на ПГУ Стати Статев, ректор на УНСС....И така Нататък за бъдещия Депутат от БСП и главен съветник на Корнелия Нинова ....
  • 128 Доларът

    4 8 Отговор

    До коментар #83 от "Bill Board":

    сега не е нито 3000, нито 10000 лв. защото сме в условията на валутен борд. В тези условия сме поради некадърното управление наБКП и сие Гечефф. След тяхното"управление" България беше спряла да съществува. Гласувайте си пак за тези престъпници.

    Коментиран от #143, #155

  • 129 ЕХАА

    9 10 Отговор
    ГЕЧЕВ , КАЖИ ПЪРВО ТВОИТЕ МИЛИОНИ ОТ КЪДЕ СА БЕ , ЧЕ СИ КРАЛ , КРАЛ , ЧЕ ЧАК СИ СЕ ОС@РАЛ , АМА ОЧИ НЯМАТЕ , И ПАК ДРАПАТЕ ДА СЕДНЕТЕ НА ДЪРЖАВНАТА ТРАПЕЗА ПРА#СЕ#ТА ГАДНИ ??? ТОГАВА ТЪРСИ СМЕТКА НА ДРУГИТЕ !!!
  • 130 Тъпунгеро

    6 6 Отговор

    До коментар #126 от "РАДИО ЕЛТО":

    червен, правителството отдавна не определя цените

    Коментиран от #136

  • 131 Последния Софиянец

    4 1 Отговор

    До коментар #126 от "РАДИО ЕЛТО":

    Къде изчезна бе ВЛАХУНДЕР Шашав?

    Коментиран от #134

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Ехооо

    2 5 Отговор

    До коментар #126 от "РАДИО ЕЛТО":

    Не говори глупости , да не ти се повреди радиото!!!!!!

    Коментиран от #135

  • 134 РАДИО ЕЛТО

    5 3 Отговор

    До коментар #131 от "Последния Софиянец":

    ти не си ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ а трола от герб а шашавия си ти РАДИО ЕЛТО е ник

    ХОРАТА по дрехите ПОСРЕЩАТ по ум изпращат тролейчо гербав ВЛАХ си ти
  • 135 РАДИО ЕЛТО

    7 3 Отговор

    До коментар #133 от "Ехооо":

    ФАКТИТЕ не са глупост това са истински случай
    справка ИНТЕРНЕТ БАЙ ГУГЪЛ а пред ФАКТИТЕ и
    БОГОВЕТЕ мълчът господин трол ттттттттт

    гербмафия престъпници кожодерип
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 СТАЛИН

    3 7 Отговор

    До коментар #15 от "Другия с коня":

    ТАКА Е ГЕЧЕВ Е КРАДЕЦ ,А НЕ БОРИСОВ....!
  • 138 другия

    4 2 Отговор

    До коментар #15 от "Другия с коня":

    не е работа на коняря да коментира неща, които не са му ясни.По-добре копита, подкови и т.н. ...

    Коментиран от #157

  • 139 АЛОООО

    2 3 Отговор

    До коментар #126 от "РАДИО ЕЛТО":

    Алоооо болния , да не те хване КОВИДА ....слагай маската и ръкавиците , ЧЕ пръскаш ЗАРАЗА !!!!

    Коментиран от #141

  • 140 Абе

    1 3 Отговор

    До коментар #126 от "РАДИО ЕЛТО":

    Тебе трябва да те ПРОВЕРЯТ дали не точиш НОЙ и да злоопотребяваш СЪС ПЕНСИЯТА !!

    Коментиран от #142

  • 141 РАДИО ЕЛТО

    3 1 Отговор

    До коментар #139 от "АЛОООО":

    БЛАГОДАРЯ за обидите ти си лош ЧОВЕК МРАЗЕЩ болни индвалидни нещастни глухи в неравностойно но има БОГ бавя но не забравя НИКОГА
  • 142 РАДИО ЕЛТО

    2 2 Отговор

    До коментар #140 от "Абе":

    аз имам стаж плащам си всичко


    вие ромите точите а и престъпления вършите
  • 143 Bill Board

    6 0 Отговор

    До коментар #128 от "Доларът":

    И добре че още сме във валутен борд, защото иначе със сигурност щеше вече да е 10000 лева за долар в момента. Очевидно тогава не сме били фалирали, щом сме обезпечили борда с 18 милиарда евро валутен резерв, който сме имали, който и в момента стои блокиран и който шайката също иска да открадне като махне борда. БСП имат своята вина, но те предпазиха държавата от много по-страшни неща! Не дрънкай глупости на килограм!!! Ще лъсне цялата истина след народния вот и съд на 04.04!!! Разплатата наближава! В момента сме задлъжняли поне 6 пъти повече от тогава и някой ще плати сметката или с пари или като чука камъни в лагер!
  • 144 Не казвай

    2 3 Отговор

    До коментар #136 от "РАДИО ЕЛТО":

    "Мутри вън" , че гониш СЪВЕТНИЦИТЕ на фигуранта , казвай "МУТРИ ВЪТРЕ" !
  • 145 РАДИО ЕЛТО

    2 5 Отговор
    Аз много харесвам БОЙКО и ГЕРБ , само те могат да управляват успешно държавата! Затова заслужават четвърти мандат и ще го спечелят !

    Коментиран от #152

  • 146 алооо

    2 2 Отговор

    До коментар #22 от "Все още няма коментари":

    минало заминало, ама париците на орицата дет ги ограби тоя пезевенк ги няма.сега и на китайски да води лекции се тая.в историята ще остане като министъра на икономиката който разказа играта на България.
  • 147 Чук и Гек

    0 2 Отговор
    И Александър Томов ми се вижда свестен, но я събере 2-3 гласа, а хич! Опозицията ви е разбита дивизия, а тиквите и патериците имат здравата спойка на суджуците!
  • 148 Стара чанта

    2 0 Отговор
    Изпълзяват от дупките си ! Вместо да трият наровете по затворите !
  • 149 Михаил Петров

    1 0 Отговор
    Браво за изказването , особено за банките !
  • 150 Тоя е за затвора, без интервюта или 5 лв

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    Гумен Речев и цялата престъпна шайка с КАКАТА да не ни мислят за малоумни. Те са бита карта. Европа ще ни подкрепят от бъдещи банкови фалити . Всяко псевдо-комунистическо нашествие от МАсква ще получи отпор.
  • 151 РАДИО ЕЛТО

    3 2 Отговор
    герб престъпници

    Коментиран от #154

  • 152 Много сме! Вярваме, че това е верния път

    2 4 Отговор

    До коментар #145 от "РАДИО ЕЛТО":

    Отново да дадем старт на ГЕРБ да продължат и увеличат темпото. Защото живота е един. Няма време за ПРОБА-ГРЕШКА!
  • 153 Чук и Гек

    0 2 Отговор
    📻🔊🎤🚫Длъжни сме да Ви Уведомим! че поради профилактични, технически и интимни причини, Радио Елто няма да излъчва от нула до 24 часа утре!

    Коментиран от #156

  • 154 Срещу бандитите, които чакат ГЕРБ ...

    2 2 Отговор

    До коментар #151 от "РАДИО ЕЛТО":

    ГЕРБ погреба идеите на супер богатите, че са НЕДОСЕГАЕМИ! Само той в съюз с ПАТРИОТИТЕ и ВОЛЯ ще достигнем прилично ниво на живот.

    Коментиран от #158

  • 155 Корнела е насочила брадвата

    2 2 Отговор

    До коментар #128 от "Доларът":

    Гумен Речев е първия, който ще я опита след поредния провал и на тези избори. Каката, каза много ясно, оставка няма да подав., Ще сече първо на старите като Гумен Речев-картуните. Вътрешен преврат може да ги спаси или ново разцепление оглавено от Костинбродската ментържийка.
  • 156 АНОНИМЕН

    3 0 Отговор

    До коментар #153 от "Чук и Гек":

    гербераст РАДИО ЕЛТО е закрито
    1997 20 16 година
  • 157 Ти кой си да отреждаш кой, какви права..

    1 0 Отговор

    До коментар #138 от "другия":

    Напиши си мнението и си лягай! Приятни сънища.

    Коментиран от #159

  • 158 МИЛЕНИУМ

    2 0 Отговор

    До коментар #154 от "Срещу бандитите, които чакат ГЕРБ ...":

    няма вечни и недосегаеми ХОРА



    ХИЛЯДОЛЕТИЕ МИЛЕНИУМ



    нямя вечни приятели има вечни интереси интереса клати феца
  • 159 РАДИО ЕЛТО

    2 1 Отговор

    До коментар #157 от "Ти кой си да отреждаш кой, какви права..":

    другия с кон не е кон а ЧОВЕК
  • 160 РАДИО ЕЛТО

    3 0 Отговор
    всичко се връща
  • 161 Така е тръгнало, все с мекия брус

    2 1 Отговор

    До коментар #119 от "jorj":

    Иван Костов , ген.Атанасов, Хр.И. и Рамадан Кънев(Сега от ДеБъ) трябваше да я забранят тази БКП/БСП. Но пустата приватизация ги сдобри с комундетата. И сега продължават да питат, защо сме назад в стандарта на живота.
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 МУНЧО

    2 0 Отговор
    КРАДЕЦЪТ ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.БКП/БСП СА НАЙ–КРАДЛИВАТА ПАРТИЯ.НЯКОИ КАТО СТАНИШЕВ НЯМАТ ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ.ЧЕРВЕНИЯТ ОКТОПОД Е ПО–СТРАШЕН ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ОТ К19.
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 гост

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "Фен":

    следващите и 100 г. да крадат не могат да стигнат по кражби този с чекмеджето

    Коментиран от #175

  • 167 За Бойко

    0 0 Отговор
    Знаем.Проблема е ,че и ти си същия.И това го знаем.
  • 168 1234

    0 0 Отговор
    къде е ЖАН Виденов да ви направи правителство!?
  • 169 Истината

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "ЩИРЛИЦ":

    "Щирлиц" никой крадец не си държи откраднатото под дюшека! Нашето "слънце" ги инвестира в любовници банкерки, манекенки,къщи и кой знае какво още! А , че е такъв спор нема! Я как се ояде последните десетина години, до пръсване!

    Коментиран от #174

  • 170 Димов

    2 0 Отговор
    Този,който фалира БГ,как си позволява да говори за икономика
    и финанси.3 долара заплати,над 650 процента инфлация,хиляди
    българи избягаха от БГ,именно заради него-вицето на Ж.В.,колко
    банки фалира,колко спестявания на бълг.изчезнаха,изчезна пенсионния фонд,всичко се крадеше.А сега няма срама,пак ли
    иска да фалира БГ.
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Хан Крум

    3 0 Отговор
    За да не стават отново грешки при гласуването на 04.04.2021 г. ще припомня някои факти от
    управлението на БСП

    Лукановата зима когато хората умираха по опашките за хляб и
    нямаше със какво да нахранят децата си. Престъпното Берово правителство когато
    БКП създаде мутрите, рекетьорите и когато мутрите изхвърляха хората от колите
    им на светофарите. Престъпното Жан Виденово и Румен Гечево тотално ограбване на
    хората - 29 фалирали банки, долар по 3500 лв. заплати по 10 долара и пенсии по
    3 долара и когато цените в магазините се сменяха по три пъти на ден.
    Работническо мениджърската приватизация когато другарите "законно" си
    присвоиха цялата собственост създадена от хората в България. Заменките при
    тройната коалиция когато другарите заменяха едностаен апартамент в Айтос за 1000 декара
    гори в Пампорово и Боровец и на морето. При Орешарски другарите ограбиха КТБ заедно със
    ДПС и купиха никому ненужните реактори от русия за 600 милиона евро и които се
    чудим какво да ги правим. Та нали и лидерката Курна беше уволнена от Станишев за
    корупция, "купи" си Техноимпекс, не го и плати но успя и да го
    продаде, направи си суперлуксозен хотел в Харкидики "Мираджио Спа
    Ризорт" за 60 милиона евро, уреди мъжът си на работа в Лук Ойл за 110000
    лв. заплата без дори да има и офис там. Знаем, че Лук Ойл е поделение на ГРУ -
    та се пита в задачата за какви услуги от страна на Нинова руснаците ще плащат
    на мъжът и тази астрономическа заплата без дори да работи нещо.
  • 173 Аз Човек

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Все още няма коментари":

    Вие луди ли сте Този същият Гечев вместо да бъде съден и наказан за срутявонето и ограбването на банките сега седнал да нарежда и безнаказано си живее луксозно Българи вие си заслужавате дереджето продължавайте все така разрушително
  • 174 Аз Човек

    1 0 Отговор

    До коментар #169 от "Истината":

    Защо само това драскате тъпотии клевети лъжи за Борисов дайте доказателства лъжци омразни Комуняги защо не виждате истинската ситуация тук сега
  • 175 Аз Човек

    1 0 Отговор

    До коментар #166 от "гост":

    Защо постоянно драскате лъжи клевети за какво чекмедже за какви манипулации това ли ви е най важното