Last news in Fakti

23 Март, 2021 21:10 8 153 66

Проф. Христов за ФАКТИ: Целта на партийната олигархия е да уплаши хората, за да не гласуват

  • проф. минчо христов-
  • минчо христов-
  • движение на непартийните кандидати-
  • избори

"Това върви по няколко пътя. Първият е директното плашене с вируса", заяви представителят на "Движението на непартийните кандидати"

Проф. Христов за ФАКТИ: Целта на партийната олигархия е да уплаши хората, за да не гласуват - 1
Проф. Минчо Христов, кадър: ФАКТИ

"Това е уникален експеримент, бих казал. За пръв път в България се създава едно движение, което да няма партийни началници". Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ проф. Минчо Христов, част от новосъздаденото "Движение на непартийните кандидати".

Проф. Христов е бивш народен представител от 40-ото Народно събрание, преподавател по социология и политология и водещ на предаване в телевизия Евроком.

"Аз от собствения си опит в Народното събрание стигам до заключението, че голямата трагедия на България, причината за нашите проблеми е, че в българския Парламент влизат партийни представители, а не народни представители. Ние от "Движението на непартийните кандидати" искаме да разчупим този политически модел. Когато човек влезе в Парламента да няма партийни началници, а да гласува и да прави всичко по съвест, или според това, което са му заръчали неговите избиратели", сподели проф. Христов.

"Не бива партийните централи да подреждат една листа. Както казваше един исторически герой: "Дори и магаре да сложиш като водач на листа - и то ще стане депутат". И между другото по тази система, на която сме свидетели, това е наистина така", добави той.

"Спомням си, че когато беше избран Делян Пеевски за шеф на ДАНС, тогава аз лично говорих с поне 10 депутати от БСП, които ме уверяваха, че те били против. Обаче когато видях разпечатките се оказа, че са гласували "за". Това се опитваме ние да променим с "Движението на непартийните кандидати", хората да нямат партийни началници, да не гледат какво ще им се каже, а да правят нещата по съвест", заяви още бившият народен представител и кандидат за нов мандат като такъв.

Той коментира и опитите на властта да уплаши хората за целите на ниска избирателна активност:

"Безспорно ще плашат хората до последно. Целта на партийната олигархия е да уплашат хората, да ги накарат да не отидат до урните. Това върви по няколко пътя. Първият е директното плашене с вируса. Колко е опасен, щамове от Англия, от Южна Африка, от Бразилия, как ако човек излезе може да умре, което сами разбирате, че е силно пресилено. Все пак хората ходят до магазин, излизат и за други неотложни неща. Не е по-опасно да си сложиш маска и да отидеш да гласуваш".

Запитан за това кой може да обере протестния вот, проф. Минчо Христов заяви следното:

"Аз мисля, че хората не са глупаци. Тук не става дума за протестен вот. Просто хората са уморени от тази партийна аристокрация, която ни управлява вече 30 години, от тези политически партии. Които, между другото, аз винаги го казвам, са излапали досега като субсидии над половин милиард лева. Хората искат нещо ново".

Кандидатът за народен представител от "Движението на непартийните кандидати" даде своя коментар за коалиция "Изправи се! Мутри вън!".

"В тази коалиция е партията на Меглена Кунева. Извинявайте, но човек, който е бил вицепремиер на Бойко Борисов, който го е подкрепял във всичко, човек, който съсипа българската ядрена енергетика - трети и четвърти блок (б.р. на АЕЦ "Козлодуй"), сега излиза и казва: "Ние сме новите лица и ние се борим срещу статуквото". Мария Капон, ако е друга... Тя пък, спомням си, молеше се на Бойко Борисов да става президент. Има и, разбира се, Татяна Дончева, за нея аз си спомням, защото бях в 40-ото Народно събрание, поправката "Ванко 1". Това не са новите лица", категоричен бе проф. Христов.

Социологът застъпи тезата, че в в хода на предизборната кампания не парите са водещото.

"Все още ме спират хора по улицата, за да ме поздравяват за това, което съм правил като депутат. А това не е малко... Хората да поздравят някой за нещо, което е свършил като депутат. Със Стела Банкова успяхме да прокараме мораториум върху застрояването в междублоковите пространства за цяла България, успяхме да стопираме един процес поне за 7-8 години, което не беше малко.

Премахнахме наказателните лихви за предсрочно връщане на потребителски кредит, с което отхлабихме въжето около хората кредитополучатели със стотици милиони левове.

Забранихме такса "Електромер". Бяха намисли да вземат по 5 лева на месеца, тоест по 60 лева на година от всяко българско семейство, което има електромер вкъщи. Ако сметнете по 4 милиона електромера, ще видите, че става дума за сума от над 3 милиарда лева, която сме спестили с едно изречение в Закона за енергетиката, или казано иначе на всяко българско семейство сме спестили, ако има само един апартамент, около 1000 лева. Това не е малко", припомни бившият депутат.

По думите му, в някои сайтове, които правят анкети, за да видят нагласите на хората - за кого биха гласували, "Движението на непартийните кандидати" има сериозно одобрение и според тези анкети е сигурен участник в следващия парламент.

"Аз вярвам повече на сайтовете, които поставят въпроса "за кого бихте гласували", и слагат всичките тези 30 политически сили, които участват. Не вярвам на официалните социолози, които правят следното: задават въпрос към респондентите или тези, които участват в проучването, "за коя от следните 10 партии ще гласувате". Другите 20 въобще не фигурират във въпросите на социолозите. Вие бихте ли повярвали на такова изследване? И тук възниква въпросът по какъв начин са подбрани тези 10 партии. Подбрани са по начин "който си е платил повече". Фактът, че агенциите не включват част от участниците, а включват друга част, значи има някаква причина. Аз мисля, че причината е някакви финансови отношения. Аз никога не бих платил за подобно нещо и съветвам и другите да не го правят, защото хората вече престанаха да вярват на тези социологически проучвания. Бих призовал хората да вярват в себе си, а не на социолозите", аргументира се кандидатът за народен представител.

"Ще ви дам един наистина изключително скандален пример. Знаете ли кой решава кой да отиде в най-гледаните предавания на Българската национална телевизия, обществената телевизия? Трима социолози, или т.нар. социолози - Андрей Райчев, Кънчо Стойчев и едно младо момче, което се казва Димитър Ганев. Това са тримата социолози, които решават кого да покани "Панорама" и "Референдум" и кого да не покани. Доколкото тези социологически агенции имат договори с големите политически партии, е логично те да обслужват техните интереси, тъй като големите политически партии им плащат. Там е големият въпрос. Аз не бих се сърдил толкова на социолозите, колкото на Българската национална телевизия. Възниква въпросът защо не се обърнаха към други социолози, а точно към тези, които са известни с драстичните си разминавания в прогнозните и истинските резултати", заяви представителят на "Движението на непартийните кандидати".

"Това, което трябва да се направи, е да се осигури достъп, и то не за "Движението на непартийните кандидати", защото ние ще се справим и без БНТ, както сме се справяли и досега. Справедливо би било да се осигури достъп на всички участници в изборите до националната медия", категоричен бе проф. Христов.

Той е дал БНТ на съд за този им подход в хода на предизборната кампания.

"Аз бих препоръчал на вашите слушатели, нека погледнат лицата на тези, които са в "Панорама" и в "Референдум". Твърдо казвам, че това са лицата на политическото статукво, което иска да се възпроизведе", вметна проф. Минчо Христов.

"Ако ние влезем в Парламента, а изглежда, че ще влезем, ще предложим един закон, който да регламентира всички да се явяват по равно, а не само тези 10, избрани от Кънчо Стойчев, Андрей Райчев и това младо момче (б.р. Димитър Ганев), на което все му забравям името", добави още представителят на "Движението на непартийните кандидати".

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 34 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 илийката

    5 50 Отговор
    Много му се иска пак да яде кюфтетата.

    Коментиран от #16

  • 3 Последния Софиянец

    34 4 Отговор
    Партиите мислят само за партийците си.Вярвайте ми!Вече 258 дни ги наблюдавам.Само едно силно гражданско общество на площада ще ви реши проблемите.Елате и си кажете болката и заедно ще търсим решение.

    Коментиран от #7, #64

  • 4 хъхъ

    9 26 Отговор
    "Ако ние влезем в Парламента, а изглежда, че ще влезем" - ти от 15г. влизаш, ама пак ще вземеш половин процент. Няма я вече онази сила Атака, която навремето те направи депутат.
  • 5 Дано

    47 2 Отговор
    Дано народа се събуди и отиде да гласува..

    Коментиран от #9

  • 6 Последния Софиянец

    20 1 Отговор

    До коментар #1 от "Си ган":

    Ама мене не са.Пиша от телефона на приятел.

    Коментиран от #8, #33

  • 7 Султан

    19 3 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Комши, властта е благина голяма, и Господ да слезе на земята и да има толкова власт и достъп до толкова пари, ще се поквари...идеята е да крадат по-малко и да дават повече на народа...всички ще крадат, който и да дойде на власт...

    Коментиран от #13

  • 8 Си ган

    6 5 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Пробвах ама не е удобно, строших вече два, че се изнервих :)

    Коментиран от #15

  • 9 Последния Софиянец

    16 3 Отговор

    До коментар #5 от "Дано":

    За по седемдесет лева на калпак от ГЕРБ някои ще се събудят.За останалите не съм сигурен.
  • 10 МИЛЕНИУМ

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Си ган":

    лош си ЧОВЕК

    Коментиран от #12

  • 11 Бат Вальо

    3 25 Отговор
    А твоята цел е да докопаш кокала ... е, нема брат, за теб сме приготвили на теслата дръжката ... ще я поемеш мъжката ...

    Коментиран от #22, #59

  • 12 Си ган

    2 6 Отговор

    До коментар #10 от "МИЛЕНИУМ":

    Няма лоши хора, има неразбрани :) ако схващаш какво искам да кажа...
  • 13 Последния Софиянец

    17 2 Отговор

    До коментар #7 от "Султан":

    Нали затова се мъчим да създадем на площада силно гражданско общество което да притиска и контролира политиците.Иначе това в нормалните страни го правят прокуратурата и медиите.Но у нас са купени.
  • 14 ГРОБ БКП ДПС

    26 3 Отговор
    НИЕ ПЪК НАПУК ЩЕ ГЛАСУВАМЕ, ЗА ДА СВАЛИМ ВЕЧЕ АСФАЛТ ПАША, ЧЕ МНОГО МУ СТАНА ВЕЧЕ.
    ТО ЛАПАНЕ, ЛАПАНЕ, АМА ВСЯКО НАЧАЛО СИ ИМА И КРАЙ.
    АЙ ВЕЧЕ ДА ВЪРВИ И ДА СИ ГЛЕДА ВНУЦИТЕ, ЧЕ НИ ДОДЕЯ ДА ГО ГЛЕДАМЕ.
  • 15 РАДИО ЕЛТО

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "Си ган":

    не можеш излъга системата веки си има айпи ти и да пробваш с друг телефон е невъзможно също и с прокси не става има си АЙПЕ СПЕЦИАЛИСТИ господине в сайтовете не са случайни ХОРА намерени ей така прочети повечко в ИНТЕРНЕТ или в БАЙ ГУГЪЛ

    Коментиран от #17

  • 16 ГОРСКИ

    19 1 Отговор

    До коментар #2 от "илийката":

    Ти не ядеш ли кюфтета, човека ти казва че партиите настройват хората един срещу друг!!!!
  • 17 Си ган

    1 5 Отговор

    До коментар #15 от "РАДИО ЕЛТО":

    От телефона става, от лаптопа ме блокираха, на служебния може ама не става да пиша, докато съм на работа :) колежаката отсреща е много хубава и заслужава цялото внимание :)

    Коментиран от #19, #23

  • 18 Мислещ

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "Си ган":

    Помня те. Сигурно пак си лъгал като "си ган" и затова са те блокирали.
  • 19 Последния Софиянец

    15 0 Отговор

    До коментар #17 от "Си ган":

    На мене са ми блокирали личния , служебния и на жената.Не 111 място по свобода на медиите,а 211 сме вече.

    Коментиран от #21, #35

  • 20 Фаро

    14 1 Отговор
    По опасно от вируса в да ви хване мутрата и управлява
  • 21 Си ган

    0 5 Отговор

    До коментар #19 от "Последния Софиянец":

    Теб за какво са те блокирали..ти не обиждаш по принцип...не че съм съгласен с теб през повечето време :)
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 РАДИО ЕЛТО

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "Си ган":

    как не те е срам ЖЕНА имаш ДЕЦА имаш колеги колежки са си по РАБОТА

    Коментиран от #27

  • 24 Най скромния човек на България

    7 0 Отговор
    Те много много експерименти да не правят...да ме вземе Народа експеримент да си направи с Тоягите в ръка, че “балона е пред спукване” !!!
  • 25 Те всички

    4 2 Отговор
    Депутати са Магарета ХаХаХАха и юрош да гагувате и гласувайте за Магаре че магарето не краде само пасе и ревееееее - Дори и магаре да сложиш като водач на листа- и то ще стане депутат
  • 26 Бат Вальо

    1 4 Отговор

    До коментар #22 от "СОФИЯ":

    Секунда, да си го преместя ...

    Коментиран от #29

  • 27 РАДИО ЕЛТО

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "РАДИО ЕЛТО":

    ПРИЯТЕЛ от служебен компютър с е пише са мо по работа не си играй с огъня ЗРЯЛ ЧОВЕК си защото ако те хванат в издънка си на борсата нети го желая а и на никой не желая виждаш колко тежък стана ЖИВОТО
  • 28 РАДИО ЕЛТО

    11 2 Отговор
    до кога правителство герб ще увеличавате цените на храните

    Коментиран от #30

  • 29 РАДИО ЕЛТО

    4 0 Отговор

    До коментар #26 от "Бат Вальо":

    ало АДАША къде се загуби толко време знаеш л и тука крадяха ника ти

    Коментиран от #32

  • 30 Бат Вальо

    1 4 Отговор

    До коментар #28 от "РАДИО ЕЛТО":

    До кат не изгният гнидите кат теб ...

    Коментиран от #45, #58

  • 31 шопендар

    4 2 Отговор
    не вярвам някой да се страхува още от червенотиквеничковчетата,те са тотално компроментирани,,едва ли разумен човек в България би се вързал на тяхното лаене.да припомним активите им.фалирана държава,фалирани и източени банки,ограбени активи на държавата,и.т.н.,заплата 3 долара
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Абе ,

    1 7 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Ай стига плака като гимназистка ... Ше те пишеме в графата - грабител на мандри ... Мрънкялник ..
  • 34 РАДИО ЕЛТО

    1 2 Отговор

    До коментар #32 от "Бат Вальо":

    пост
    30 твоя ли е или ти го крадът ника
  • 35 Смени

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "Последния Софиянец":

    мак адреса и през прокси после ;)
  • 36 Калинчо

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Си ган":

    Браво! Тегли му една за добре дошъл.
  • 37 Стойко

    8 0 Отговор
    Преди 10 минути Васил Божков отправи намек към Борисов...Няма къде да се скрие от него и "рано или късно ще се срещнем". Ужаса предстои

    Коментиран от #40, #41

  • 38 Стойко

    5 0 Отговор
    Ето вижте приятели

    Коментиран от #52

  • 39 Хуарбуса

    3 0 Отговор
    Тук в сайта всеки е бил блокиран. Кой за ден, кой за 10..А защо ник "БАЙ КУРТИ" никога не бива блокиран?
  • 40 РАДИО ЕЛТО

    2 1 Отговор

    До коментар #37 от "Стойко":

    ЗДРАВЕЙ ПРИЯТЕЛЮ радвам се щото си тук как си ти оня БАТ ВАЛЬО пак ме обижда

    Коментиран от #42

  • 41 Дааа

    7 1 Отговор

    До коментар #37 от "Стойко":

    Сега видях. Божков казва - Винаги съм давал пари за хората. Не съм щастлив така- всички около мен да са зле и да са бедни. Целта на Бойко и Шиши е никой да няма нищо и всичко да е в тях"
  • 42 Стойко

    6 0 Отговор

    До коментар #40 от "РАДИО ЕЛТО":

    Бат Вальо и Си ган са един и същ. Ти си спомням попита миналия ден защо го няма Бат' Вальо ...А той бе блокиран и Си ган гл нямаше толкова дни защото е един и същ с двата ника

    Коментиран от #44, #47, #56

  • 43 И да трийте

    3 0 Отговор
    - Депутати са Магарета ХаХаХАха и юрош да гагувате и гласувайте за Магаре че магарето не краде само пасе и ревееееее - Дори и магаре да сложиш като водач на листа- и то ще стане депутат

    Коментиран от #46

  • 44 Си ган

    2 1 Отговор

    До коментар #42 от "Стойко":

    Блокираха ме заради такива като тебе.. Сигурно сте се оплаквали много от вас..Преди час видях че и един с ник България се оплаква от колегата лидер Курти да го блокират но с Курти сте сбъркали човека..Недосегаем е....

    Коментиран от #50

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 2 пъти ПИША

    2 0 Отговор

    До коментар #43 от "И да трийте":

    И 3 пъти го изтриха този коментар
  • 47 РАДИО ЕЛТО

    3 0 Отговор

    До коментар #42 от "Стойко":

    БЛАГОДАРЯ ПРИЯТЕЛЮ трябвало е да уча и компютърни технологии БЛАГОДАРЯ
  • 48 УИ@ да ядете

    1 0 Отговор
    - Д@путати са М@гарета ХаХаХАха и юрош да гагувате и гласувайте за М@гаре че м@гарето не кр@де само пасе и ревееееее - Дори и м@гаре да сложиш като водач на листа- и то ще ст@не депут@т
  • 49 бай курти 45 г.-Ерген- 21 г.ваш ЛИДЕР

    2 3 Отговор
    Сега се прибирам и гледам много от вас питат за мен! От сутринта обиколки и 100 от моите абонати получиха 50-та и толкова за мен! Много бягане за тези 5 бона които си направих и днес ! Приятели! Сигурно се питате и чудите защо все по малко влизам тук а само сутрин за минута! Вашия безспорен лидер 21 години НЕТ ЕФИР в момента действа по предизборната кампания! Както ви писах още преди месец започна жътвата за вашия лидер ! Имам 4 хиляди абоната ! 50 лева за тях и 50 за мен! Герб от партийната субсидия която е 36 милиона за 4 години отпусна 30 от тях за купуване на нови 300 хиляди гласа! Вашия лидер уважаеми бедняци блъскащи само за храна и битови разходи отново ще си направи 200 бондака! Ние от ГЕРБ и структурите на бъдещия ни коалиционен партньор партията на Слави ИТН владеем град Велико Търново! Неговите хора в града като Мирослав Събев Пашов - Миро Пашата и Емил Кънчев Йорданов-Емо черния които са наместниците за наркотрафика на Митьо очите чрез охранителната си фирма Импайер Секюрити също действат като целта е Герб да бъде първа политическа сила в 4-многомандатен Великотърновски район а партията на бъдещия ни коалиционен партньор ИТН да е втора! Поздрави и Победа!

    Коментиран от #51, #53, #54

  • 50 БЪЛГАРИЯ

    5 1 Отговор

    До коментар #44 от "Си ган":

    НЕДОСЕГАЕМИ ХОРА НЯМА а тоя МАРТИН СТЕФАНОВ ПЕТКОВ в пофила се е писал МАРИО просто трябва да го докладвате в централата на ФЕЙСБУК там лабаво БРАТЯ СЕСТРИ НЯМА та КУРТИ обижда ХОРАТА на ГОЛТАЦИ
  • 51 БЪЛГАРИЯ

    5 0 Отговор

    До коментар #49 от "бай курти 45 г.-Ерген- 21 г.ваш ЛИДЕР":

    не си ни никакъв ЛИДЕР а НЕТ ЕФИРА не си ти как гледаш оная ена в будна кома с какви ОЧИ
    МАНУЕЛА ГОРСОВА баща и комарджия пропиля даренията а ДЕТЕНЦЕТО МУСТРАДА в будна кома от такива психопати като МАКСИМ СТАВИЙСКИ при катастрофата загина приятеля и а МАНУЕЛА ГОРСОВА ГОРКАТА СТРАДА В БУДНА КОМА ти с ГОРСОВ СТЕ ПРИЯТЕЛИ ПО КООМАР
  • 52 Иван

    7 0 Отговор

    До коментар #38 от "Стойко":

    Стойко видях какво казва Васил ! Бойко Борисов бяга от мен ! Но да знае едно - рано или късно ще се срещнем...Това ако не е намек какво предстои здраве му кажете...Честно не искам да съм на мястото на Боко занапред ...Държавната му охрана няма да е вечно

    Коментиран от #55, #63

  • 53 СОФИЯ

    5 0 Отговор

    До коментар #49 от "бай курти 45 г.-Ерген- 21 г.ваш ЛИДЕР":

    лесни кървави пари са това но накрая сам ще си останеш ще те ошшкат златоърсачките защото МАРТИНЕ БОГ

    бавяно не забравя и не
    прощава
  • 54 Си ган

    2 4 Отговор

    До коментар #49 от "бай курти 45 г.-Ерген- 21 г.ваш ЛИДЕР":

    Радвам се колега курти да те видя :)...Явно ти също като мен здраво действаш за Велико Търново ние от ГЕРБ да победим отново с много ..:) Ние в София с колегите също действаме здраво ....:) Благодаря лидер курти че ме прие във фейса...:) Виждам че и там здраво си ги разбил затова имаш над 2 хиляди приятели и фенове...:)

    Коментиран от #57, #61

  • 55 Стойко

    6 1 Отговор

    До коментар #52 от "Иван":

    Така е! Момент че сега звъни и казва че ще публикувал още нещо в социалната мрежа! Лека нощ на всички и да му мисли Борисов и такива като Курти като се върне Божков
  • 56 БЪЛГАРИЯ

    6 0 Отговор

    До коментар #42 от "Стойко":

    СТОЙКО СИ ГАН БАТ ВАЛЬО не работят в никаква фирма а лъжел щото му жал за дечица елементарен лъжец се оказа но на лъжата краката са къци носът голям

    докладвайте го на КУРТИ В ФЕЙСБУК с точните му данни
    ей го на появи се и КУРТИ да дразни
  • 57 БЪЛГАРИЯ

    6 0 Отговор

    До коментар #54 от "Си ган":

    ще дойде и за герб ВИДОВ ДЕН всичко се връща
  • 58 РАДИО ЕЛТО

    5 1 Отговор

    До коментар #30 от "Бат Вальо":

    невъзпитан подигравчия грубиянин герб сте до тука
  • 59 СОФИЯ

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "Бат Вальо":

    долу герб
  • 60 РАДИО ЕЛТО

    7 1 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌❤❤❤❤❤❤❤
    да ЖИВЕЕ
    РЕПУБЛИКА
    БЪЛГАРИЯ
  • 61 БЪЛГАРИЯ

    3 0 Отговор

    До коментар #54 от "Си ган":

    БАЙ КУРТИ МАРТИ МАРИО СТЕФАНОВ ПЕТКОВ ще бъде докладван в ЦЕНТРАЛАТА на ФЕЙСБУК



    ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЗАЩОТО НЕДОСЕГАЕМИ НЯМА
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Ванко

    2 0 Отговор

    До коментар #52 от "Иван":

    Много си наивен .И също така ,далеч от истината.
  • 64 Какваболка

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Стига с този комунизъм / русия с_корея които иска да иде да живее свободно/ демокрацията иска работа а неплачене че не можем да спечелим избори Умрялата змия иска да се надигне
  • 65 Гост

    1 1 Отговор
    Щом минчо христов се свърза с радослав пешлеевски работата е ясна на времето му прикриха далаверите в зимбабве и кражбите в стр.войски и не го осъдиха,но има ли осъден?Язък за големите приказки на минчо за закони в полза на народа и др.от 1000 нагоре,накрая си показа същността свърза се с корумпирания псевдогенерал.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.