Last news in Fakti

6 Юли, 2021 20:57 14 281 121

Иван Бакалов пред ФАКТИ: Всичките от ГЕРБ са изключително жалки

  • иван бакалов-
  • бойко борисов-
  • герб-
  • има такъв народ-
  • слави трифонов-
  • парламентарни избори

"Да няма силна власт е добре - няма кой да рекетира и тормози хора", каза журналистът

Иван Бакалов пред ФАКТИ: Всичките от ГЕРБ са изключително жалки  - 1
Снимка: ФАКТИ

„Някаква сериозна причина е. Не може да гадаем, защото не е много популярен ход за един политик преди избори - да иде да прави метани на Ердоган. За да го направи Борисов, има някаква сериозна причина".

Това каза журналистът Иван Бакалов пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ. Повод за думите му беше посещението на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Турция при турския президент Реджеп Таип Ердоган

„Това, което прави впечатление, е, че съвсем спука гумата бившият премиер Борисов. Съвсем говори 5 за 4. Очаквам да каже: „Аз паднах и сега ще тръгнат мигрантите през границата. Аз досега ги спирах". Съвсем загуби връзка с реалността, паднаха му задръжките сега. Може би в миналото е имал някакви задръжки, сега съвсем се оголи. Дори след първите избори - април месец, начина, по който застана пред джипката вечерта... говореше като главатар на банда. Мисля, че от този момент нататък той не е излизал от този тон", каза журналистът.

Според него със сигурност Борисов и Ердоган са си говорили за закона „Магнитски", тъй като преди време двама турски министри бяха санкционирани от САЩ по същия закон

„Всичките тези от ГЕРБ са изключително жалки. Хвърлят се там, той (б.р. Бойко Борисов) ги разпраща по разни студии като говорители да говорят по телевизиите. Хвърлят се те на амбразурата да го защитават, всичките са едни марионетки, не можеш да ги вземеш насериозно. Те са изпаднали в това положение - да защитават или да нападат. Той (б.р. Бойко Борисов) въведе този безумен тон в българската политика - на някаква постоянна война. Сипе непрекъснато обвинения. Всичките му пиар съветници могат да се самоубият с резултатите, които постигат", каза още Иван Бакалов.

„Ред в хаоса" е масонски постулат (б.р. в контекста на предизборния лозунг на ГЕРБ „Ред в хаоса"). И въпросът е, че тук имаме наистина нещо като масонска ложа „ГЕРБ". Само че това не е ложа, която да гради, както е било в миналото, това е ложа да краде", смята той.

Журналистът коментира и самото масонство в България: „Това не е никакво масонство. Това е една мафиотска пародия на масонство, таен мафиотски сговор".

„Аз мисля, че идват много добри времена за България", заключи Бакалов. Той обясни, че досега българите са търсили лидера, вожда, който да ги "оправи". „То беше Костов, то беше царят. Първата по-смекчена роля на лидера и на вождизма беше при Тройната коалиция. Тогава имаше три партии, коалиционно управление, премиерът не се показваше всеки ден и икономическите резултати на това управление са много добри", допълни Иван Бакалов.

Журналистът даде своя коментар и за партия "Има такъв народ" и по-конкретно за опасенията, че тя може да е повторение на ГЕРБ: „Няма шанс да стане като това с Борисов, защото предстои коалиционно управление. ГЕРБ пада надолу, "Има такъв народ" се качва и са изравнени. Кой ще спечели не е толкова важно, ще бъдат около 65 до 70 депутати от всяка от тези партии (б.р.: ГЕРБ и "Има такъв народ"). С толкова депутати не е възможно да се наложиш и да доминираш като лидер. Мисля си, че Слави Трифонов, ако опита сам да си назначава хора и да лидерства по този начин, по който сме свикнали да гледаме при Борисов, много бързо ще се разпадне неговата партия".

„Хубавото е това, че управляващото правителство ще е подкрепено от три или четири партии и това означава, че може да падне всеки момент, ако някой се опита да злоупотребява с властта", отбеляза Иван Бакалов.

„Ще има около два пъти и половина повече депутати, които са антиГЕРБ. Няма шанс да направят правителство тези (б.р. ГЕРБ). Но оттам нататък „Има такъв народ", „Демократична България", „Изправи се! Мутри вън!" - трите може би няма да съберат 120 депутата. Ще се наложи да получат подкрепа от БСП, от ДПС няма да я искат", смята още той.

Журналистът коментира и личността на Васил Божков: „Завръщане за Божков - това е трудна работа. Според мен той си прави илюзии. Дори да свалят всичките 18 обвинения, които може да се басираме, че от тях 90% са абсолютно безпочвени, има няколко неща, които предстои да се изяснят", каза Бакалов и уточни, че говори за частта от обвиненията с данъците и антиките. „В неговите дейности има неща, които да представляват интерес за Прокуратурата. Но най-важното е неговото самопризнание. Той призна тежко престъпление", добави той, имайки предвид самопризнанията на Божков, че е давал пари на хора от управлението на ГЕРБ.

„Служебният кабинет не участва в изборите като партия, а печели най-много симпатии от всички партии. Това се усеща", отбеляза Иван Бакалов. След това той разказа, че негови познати хора са го питали коя партия обещава да остави хора от служебния кабинет в следващото правителство. „Аз не съм чул коя партия обещава, но тези хора са готови да гласуват за тази партия. Ако някоя партия излезе и каже, че ще остави икономическия, финансовия, четири-пет министъра от служебния кабинет, тази партия ще спечели много по-висок резултат", смята Бакалов.

Според него ще има министри от служебния кабинет, които ще останат и в бъдещо редовно правителство.

„Мисля, че, както в Испания, в следващите 4 години ще има всяка година по едни избори и това е демокрацията. По-добре е, отколкото един за четири години да се нажаби и да мачка. Да няма силна власт е добре - няма кой да рекетира и тормози хора", завърши той.

Целия разговор можете да видите във видеото:


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 92 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само

    125 17 Отговор
    Арогатния вожд не го разбира. Всичко свърши.

    Коментиран от #32, #114

  • 2 БАЩИЦАТА....СКОРО ПАК ЩЕ ВИ МОРИ..

    31 151 Отговор
    БОРИСОВ ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ...ЗАТОВА ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА И ВИ ДЕРЕ....100 ХИЛЯДИ ГЛАСА ОТ ТУРЦИЯ....200 ХИЛЯДИ ОТ МЮСЮЛМАНИ В РОДОПИТЕ ....100 ХИЛЯДИ ОТ МЮСЮЛМАНИ В ЛУДОГОРИЕТО...ОЩЕ 50 ХИЛЯДИ ОТ ЛЮБИМЕЦ СВИЛЕНГРАД ХАРМАНЛИ СИМЕОНОВГРАД ЗВЕЗДЕЦ ГРУДОВО И ЕЛХОВО...40 ХИЛЯДИ ОТ МАКСУДА ВАРНА И КВАРТАЛ ПОБЕДА БУРГАС......80 ХИЛЯДИ ОТ ФИЛИПОВЦИ ЗАХАРНА ФАБРИКА И ОРЛАНДОВЦИ СОФИЯ...И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НЕГОВИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ... ГОНИМ МИЛИОН....БАЦЕ НОВИЯ СТАР ПРЕМИЕР......

    Коментиран от #12, #30, #33, #42, #51, #70, #91

  • 3 Герб е без Алтернатива!

    117 13 Отговор
    Фирма ГЕРБ специализира в краденето на еврофондове, пенсионни фондове, пътностроителни фондове, сребърни фондове, здравни фондове. Имаме над 12 годишен опит в кражбите на едро и дребно, без нито един наш уличен служител камо ли осъден. Извършваме изземвания на едър и среден бизнес по поръчка, а може и без. Фирмата разполага със собствена прокуратура, обръч от медии и международни партньори в краденето.

    Коментиран от #56, #89

  • 4 Гита

    25 66 Отговор
    Жалък си ти?
  • 5 cpv

    31 122 Отговор
    Бакалов,като те гледаме колко си грозен,ти наистина си жалък!

    Коментиран от #38, #79

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Тоби

    30 113 Отговор
    Аз ще гласувам за ГЕРБ с петица. Мисля че не съм жалък.

    Коментиран от #25, #83

  • 8 въпрос

    25 82 Отговор
    Кой е този боклук?
  • 9 Майна

    65 7 Отговор
    Ами той точно е ГЛАВАТАР НА БАНДА..., АМА СЕЛСКА БАНДА..
  • 10 КОТарАК

    93 15 Отговор
    от герберасите половината са за затвора , другата половина за психиатрията . има и за двете институции

    Коментиран от #16, #50

  • 11 закривай

    83 16 Отговор
    Ако пак преизберат Баце пръв, е то значи стадото окончателно си заслужава съдбата да влезе в Червената книга на изчезващите видове.

    Коментиран от #118

  • 12 Ама

    54 10 Отговор

    До коментар #2 от "БАЩИЦАТА....СКОРО ПАК ЩЕ ВИ МОРИ..":

    вярно той и на цвят го докарал вече!Същински сач от Факултето!
  • 13 Счупи тъпомера

    67 15 Отговор
    Всички герберасти са жалки. Тикви и калинки, сър.

    Коментиран от #15

  • 14 Милен

    27 52 Отговор
    ГЕРБ направиха това, което никой друг няма да направи, а ти кой си че не те сме те чували

    Коментиран от #17, #21, #26

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Милен

    9 23 Отговор

    До коментар #10 от "КОТарАК":

    Друг тролллл
  • 17 Концлагер БГ

    66 18 Отговор

    До коментар #14 от "Милен":

    ГЕРБ направи геноцид на българския народ. По време на ГЕРБ липсват над 3 млн човека, като повечето са в Презиподнята, а останалите евакуирали се.

    Коментиран от #20, #22, #93

  • 18 пройчо

    46 13 Отговор
    "....Дори след първите избори - април месец, начина, по който застана пред джипката вечерта... говореше като главатар на банда...".******защо "като" ?--/Той Е !!!
  • 19 Дехидромелиоратор

    21 44 Отговор
    Тоз пиян старчок ,ако беше журналист ,нямаше да се излага да пише тези глупости в защита на Божков
  • 20 Майна.

    25 6 Отговор

    До коментар #17 от "Концлагер БГ":

    Над 11милиона са българите, само че тези , които са имигрирали по-рано вече не влизат в преброяването, но никак не сме малко...,макар и пръснати по света...
  • 21 ГЕРБ

    31 10 Отговор

    До коментар #14 от "Милен":

    е калинкити е му се съдраха от крадене,надминаха успешно комунистите ,седесарите и депесарите на квадрат!!! Късмета ви е,че Каскета е още прокурор!!!
  • 22 Червено Лай#о.БГ

    8 14 Отговор

    До коментар #17 от "Концлагер БГ":

    Дали ве ?
  • 23 смях

    27 34 Отговор
    Тъпи комундета Ще хванете Бойко за шушлека

    Коментиран от #31, #63, #106

  • 24 Пловдивски Охлув

    2 17 Отговор
    Само в пловдив и Раковски са транайс мильона българи е мойна !
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Maris

    27 12 Отговор

    До коментар #14 от "Милен":

    Дори не можеш едно правилно изречение да напишеш, жалка гебаджийска калинка!!
  • 27 Кобрата на Лигачов от Крумово

    4 12 Отговор
    И от Родопи сме двайсе триесе мильона ,мейна !
  • 28 Що е Майна

    4 10 Отговор
    се е мильон
  • 29 ГЕРБ

    16 30 Отговор
    Ти нали се хвалеше че си баш - пияница бе Бакалов. Сега и от плитка ли разбираш ? Хахаха - като всички пияници.
  • 30 Барба Ганьос

    24 12 Отговор

    До коментар #2 от "БАЩИЦАТА....СКОРО ПАК ЩЕ ВИ МОРИ..":

    Ето такива като теб ни мотивират да гласуваме обратно на твоето платено мнение.
  • 31 На Винету

    22 8 Отговор

    До коментар #23 от "смях":

    така ще му тропат сандалите по коридора в ЦСЗ ,че свят ще ви се завие!

    Коментиран от #97

  • 32 Ще разбере

    23 6 Отговор

    До коментар #1 от "Само":

    На 11 като получи шут в дебелия корумпиран задник.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 дим благоев

    23 9 Отговор
    На Боко масонът му шият зидарска престилка,вече си е купил мистрия,пердашка и маламашка.
  • 35 Той

    11 9 Отговор
    бащицата не е спирал да ги мори ,михихихи
  • 36 бравичката

    22 12 Отговор
    Тоя Бакалов е готин пич , леко занесен , но ги тура баш на место.
  • 37 Не бе

    9 5 Отговор
    Жалките сте вие лаячите неудачници
  • 38 Чакай ся...?!

    14 9 Отговор

    До коментар #5 от "cpv":

    Ама ти манекен ли искаш да ти говори насреща...?!Че то и Буци е грозен,но иначе поражда добри чувства в нас...- яко ни разсмива с тъпите си бисери...🤣😂😉
  • 39 Тоя на челото му пише

    13 8 Отговор
    2 промила
  • 40 колю

    7 3 Отговор
    АЗ не съм жалък, ти си жалък. Ама ако пиша още, Лили ще го изтрие.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 САЩ

    17 4 Отговор

    До коментар #2 от "БАЩИЦАТА....СКОРО ПАК ЩЕ ВИ МОРИ..":

    ТЕБ ОТ ЗООПАРКА ЛИ ТЕ ПУСНАХА ИЛИ ОГРАБИ НЯКОЯ НАРКОЛАБОРАТОРИЯ ? , Я ОТИВАЙ В ГОРАТА ДА СЕ БОРИШ С МЕЧКИ СТРЪВНИЦИ !!!🇱🇷♥️🇧🇬♥️!!!.
  • 43 колю

    9 5 Отговор
    Ама сии много грозен! От какво произхождаш?
  • 44 Бат Вальо

    10 13 Отговор
    Е па писна ми от такива екранни герои като тоя ... /автоцензура/ ..., ти бе, оtворко, що не дойдеш "око в око" да ми кажеш, че съм жалък, а ??? Ела, ела .......... ле-леееееееееее ..........
  • 45 Дедо

    10 11 Отговор
    Кой е тоя и защо ни се натрапва. Ей, много разбирачи се навъдиха.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Ха ха ха

    9 2 Отговор
    Да обиждаш инакомислещите е не по-малко жалко!
  • 48 5577

    7 6 Отговор
    „Служебният кабинет не участва в изборите като партия, а печели най-много симпатии от всички партии. Това се усеща", отбеляза Иван Бакалов.
    Позволих си да цитирам за да покажа най точно какво са думи с обратно значение. От жанвидениво време не помня по голяма инфлация. По голямо разединение на обществото и по големи глупости по всички медии обиждащи българите като крадци измамници и какво ли не, не е имало от онова време на държавна сигурност, която присвои държавна собственост, сега един прокурор ги докосна. Един избяга в Сърбия друг в Дубай трети доброволно влезе в ареста. Тия са същите психолози, отличници от Държавна сигурност, вече дърти крокодили изплували от канализациите и си мислят че са чисти, пък цапат и миришат от разстояние.
  • 49 ИдвамЗаТеб

    10 13 Отговор
    Я Ванчо Бакалов се обади, след като мълчеше като мишка, от къде набра смелост бе Ванчо и защо мислиш, че ДПС, Слави и Божков са най добрите???

    Коментиран от #59

  • 50 Говори, говори

    5 2 Отговор

    До коментар #10 от "КОТарАК":

    Такива приказки ще върнат в правия път всеки разколебал се.Как обичам някой да ме обижда!!!Гледай с тази злоба докъде ще стигнеш.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Ринго Сталин

    6 18 Отговор
    БАКАЛОВ , ТИ ГРЛЕДАЛ ЛИ СИ СЕ СКОРО В ОГЛЕДАЛОТО ??? КАКВО ВИЖДАШ ТАМ ...?? ЕДИН ПОМИЯР И НИЩО ДРУГО ...ТИ СИ ПЪЛЕН БОКЛУК ... ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ ... И СЕГА СИ РЕШИЛ ДА ИЗКАРАШ НЯКОЙ ЛЕВ , ПЛЮЕЙКИ ПО НОРМАЛНИТЕ ХОРА ... НЕ ТИ СЕ ПОЛУЧАВА ...
  • 53 Последна инстанция

    7 9 Отговор
    Кви сте вие големи разбирачи. Откъде се извъдихте последна инстанция и ръсите епитети и обиди на всички които не мислят като вас. Как разбрахте че сте супер умни пък ние сме тъпаци и незнам кви. Избирайте си ДС ченгетата и големия висок учиндолски умник , но не ни давайте характеристики и да ни учите.

    Коментиран от #87

  • 54 Аз от народа

    5 8 Отговор
    Няколко изречени думи и МНОГО истина зад тях.
  • 55 БКП=герп=сдс

    13 10 Отговор
    Никога повече мафията герп!

    Коментиран от #61

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Бойко

    4 5 Отговор

    До коментар #51 от "БАЙ СТАВРИ":

    Ставри ,в 17:00 до стената ,поглед на ляво и усмивка ,че д-р Гъзнейков ако не е доволен ,ще бъде маркуч в мазето и студен вода двестя литра

    Коментиран от #72, #81

  • 58 Пръц и Мирис

    10 7 Отговор
    Ама тоя Бакалов бързо обръща палачинката, винаги се мазни на силните на деня, срам и позор за журналистиката са такива мазни лизачи
  • 59 ХРИСТО СТОИЧКОВ-КАМАТА

    12 13 Отговор

    До коментар #49 от "ИдвамЗаТеб":

    ЗАЩОТО СЛАВЧО ЩЕ ВИ ГО НАБИЕ С 300 , ЗА ТОВА ГЕРБАВ ПРЕДАТЕЛ ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ СТЕ ПРЕДАТЕЛИ И ДОЛНИ НЕЩАСТНИЦИ КАТО ПЕРУКАТА И ДОМУЗА !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️!!!.
  • 60 Рони

    7 11 Отговор
    Само да напомним, че и корнелия нинова е големия грешник. Не може да си в опозиция и всички решения да са ти грешни. И то четири години. Или не е за тази работа или и харесва трапезата дадена и от Бойко
  • 61 Марк Твен

    10 10 Отговор

    До коментар #55 от "БКП=герп=сдс":

    НИКОГА ПОВЕЧЕ МАФИЯТА БКП - БСП - ДПС - АБВ - ДА , ДС - МУТРИ ВЪРНЕТЕ СЕ - МАЯ ГАЛЕВА - И ОЩЕ ПОМИЯРИ ... КАТО ОНЯ ВАРНЕНСКИЯТ , ДЕТО СИ ОКРАДЕ ПАРТИЯТА ВЪЗРАЖДАНЕ ...
  • 62 2 2 16 16

    11 17 Отговор
    Всички мощно:

    БООООЙКООООО БОООООРИИИИИИСООООООВВВВВ


    ПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРРРРРРРРРААААААААААААААААААААААССССССССССССССССССС

    ПЕЕЕЕЕДДЕЕЕЕЕРАААААААААААААААССССССССССССССССССССС

    Коментиран от #105

  • 63 Голям смях

    14 9 Отговор

    До коментар #23 от "смях":

    Ами то, пожарникарят е най-голямото комунде!
    Жалък страхливец, ходи с държавна охрана..
  • 64 Бойко

    12 15 Отговор
    Мачкай Баце! Не оставяй нещата в ръцете на тея .....мижавите!
  • 65 Гечко

    7 13 Отговор
    Ти кой журналист беше??!! Ограничени морално и политически,жалки сте мили мои и Вие го знаете и затова крякате със жабите за да не се отличава неспособноста Ви! На Борисов може само да му пиете водата драги ми господа,такъв ПОЛИТИК не е имала България. Гласувайте пак за Царя
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 ЧЕСТИТА 26 ПОРЕДНА ИЗБОРНА ПОБЕДА

    12 14 Отговор
    БОЙКО! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ЕВРОПА И СВЕТА СМЕ С ТЕБ!
    МА'ЧКАЙ ТАЯ КОМУНЯГО-ФАТМАШКА И ЧАЛГАРСКА ИЗМЕТ,..НИКАКВА МИЛОСТ!
    НИКОГА ВЕЧЕ ВЛАСТ ЗА ЧЕР'ВЕНАТА КОМ-МАФИЯ ОГРА'БИЛА И ФАЛИРАЛА БЪЛГАРИЯ!!

    Коментиран от #78, #82, #88

  • 68 ХРИСТО СТОИЧКОВ -КАМАТА

    1 8 Отговор
    ДОЙДЕ ЛИ СЛАВИ ТРИФОНОВ НА ВЛАСТ , ОГЛАВЯВАМ БФС , И ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ КАК СЕ ПРАВЯТ ФУТБОЛНИ ПЪРВЕНСТВА , А НА ДОСЕГАШНИТЕ ИЗМЕКЯРИ ЖАЛНА М МАЙКА , ТЕ СИ ЗНАЯТ КОИ САИ ЩЕ ГО УСЕТЯТ МНОГО СКОРО , НИЕ НЕ ИСКАМЕ ПЕРУКАТА В ИЗПЪЛКОМА ТЕ НИ ГО НАБУТВАТ ЗОРЛЕМ , А МИТКО БЕРБАТОВ ЩЕ МИ ЗАМЕСТНИК ТОЧКА !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️!!!.
  • 69 Срам

    14 4 Отговор
    Хората забравиха как Румен Радев стана президент, победи Цецка Цачева, Каракачанов, Радо Шишарката и Митьо Пищова.......
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 нико

    12 6 Отговор
    Р Е Д в Х О С А който направихме за 12 години . Г Е Р Б
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 един българин

    11 4 Отговор
    ... говореше като главатар на банда, защо КАТО, той винаги е бил точно такъв.
  • 74 Кройф

    8 12 Отговор
    Иван Бакалов е за електрически стол, преди коментираше как ,,Шоумените трябва да се занимават само с телевизия и шоу,, а сега се мазни като мутка след като вижда, че ИТН печелят изборите в неделя !!!
  • 75 sbs no КОМУНИСТ

    9 10 Отговор
    ИВАНЧООО -ИВАНЧО Я СЕ ПОМОЛИ ---НА ТАРАШКОВ ДА ТИ ОТПУСНЕ ЕДНА КОНФИСКУНАНА ДАМАДЖАНКА ----АЗ НЕ СЪМ ЧЛЕН НА ПАРТИЯ ГЕРБ ---НО - СЪМ ПРИВЪРЖЕНИК ---ЗАЩОТО -ТЕ НАПРАВИХА МНОГО НЕЩА ---ДАОРИ И ДА СА КРАЛИ ИМА НЕЩО НАСРЕЩА ---КОМУ----Н----Я--ГИ---ТЕ ------СЪЩО ---КРАДАТ ----НО НЯМА НИЩО НАСРЕЩА ----
    ТАКА ЧЕ -ХА НАЗДРАВЕ --АКО НЕ ПИЕЩ ---ДЖИБРОМИЦИН ---ПИЙ СИ ХАПЧЕТАТА
  • 76 Трезво мислещ българин

    7 4 Отговор
    Много ми е смешно ,когато разни малоумници се опитват да си направят реклама с глупави коментари.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 ЛАУРА КЙОВЕШИ

    6 3 Отговор

    До коментар #67 от "ЧЕСТИТА 26 ПОРЕДНА ИЗБОРНА ПОБЕДА":

    ОТИВАЙ ДА СИ ПИЕШ ХАПЧЕТАТА ЗА СЪН И СИ ЛЯГАЙ , ЗАЩОТО ОТ БЕЗСЪННИ НОЩИ , ГЛАВАТА ТИ Е НАТЕЖАЛА ЯКО С ВИСОКО КРЪВНО!!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️♥️♥️!!!.
  • 79 Ти избираш

    7 12 Отговор

    До коментар #5 от "cpv":

    Сравнение между Бойко Борисов и Слави Трифонов
    ИЗБЕРЕТЕ САМИ!
    ---
    Борисов
    За три мандата Борисов закопа българите на дъното на ЕС!
    С най-нисти пенсии и заплати!
    С най-висока корупция и смъртност!
    С ужасяващо здравеопазване!
    С руска енергийна примка на шията!
    За три мандата, комунистът Борисов не извърши нито една демократична реформа!
    В нито една сфера!
    ---
    Трифонов
    Какви ще ги надроби Трифонов, тепърва ще узнаем!
    За сега знаем, че Слави не е комунист!
    Всички помним ВиденOFF, нали?
  • 80 Бай Драган

    7 7 Отговор
    Тоя Тиквун все се е омачкал. вече.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Честито

    10 6 Отговор

    До коментар #67 от "ЧЕСТИТА 26 ПОРЕДНА ИЗБОРНА ПОБЕДА":

    Бойко, ще те смачкат манафите на Бай Ставри!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Последна инстанция

    5 2 Отговор
    Защо махаме коментари различни от войстващите протестъри???????
  • 85 Трезво мислещ българин

    4 3 Отговор
    Ехоо, Факти,спрете да се рекламирате като свободна медия след като триете коментари, които не се харесват на вашите другари.
  • 86 ХРИСТО СТОИЧКОВ-КАМАТА

    2 8 Отговор
    НЕ СЕ ПОДИГРАВАМ , АЗ ГОВОРЯ СЕРИОЗНО НА НЕЩАТА , А ТЕЗИ КОИТО МИ СЛАГАТ МИНУСИ ТО СИ Е ЗА ТЯХНА СМЕТКА , САМО ДА ВИ КАЖА !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️!!!.

    Коментиран от #92

  • 87 Гост

    8 7 Отговор

    До коментар #53 от "Последна инстанция":

    Че кой ти пречи да си избереш Тиквун Чекмеджейски?!?!? Щом се харесвате, кои сме ние че да ви пречим?!? Бягство в Банкя да хващаш шлифера тиквунски.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 русенец

    1 4 Отговор

    До коментар #3 от "Герб е без Алтернатива!":

    Браво. Моите почитания за. коментара.86
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 некадърници

    4 2 Отговор

    До коментар #17 от "Концлагер БГ":

    На крив таковата,вуната му пречи,демек,толкова сте некадърни да се справите с живота че направо сте жалки.
  • 94 Край

    8 11 Отговор
    "Всичките му пиар съветници могат да се самоубият с резултатите, които постигат"
    Това да го разппавяш за човек спечелил 10 избори и управлявал България три мандата - можеш да вземеш тирбушон и да си го навиеш в ухото.
    А и да разправяш че няма нужда от силна власт ...

    Коментиран от #95, #107

  • 95 100pera

    12 8 Отговор

    До коментар #94 от "Край":

    Герберастката глупост край няма!
    1. Не спечелил, а манипулирал избори.
    2. Няма нищо страшно в това, парламентът да е многопартиен - така е в повечето демократични страни в ЕС.
    3. Под "силна власт" в случая се разбира диктатура. До скоро - диктатурата на една криминална, осъдена за лъжа мутра. Не "силна власт" ни трябва, а силна демокрация.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Хихихихии.. хихихихии

    5 5 Отговор
    От устата на пасивен ЖЕНДЪРЛЯК с Комунистически Произход,...това звучи като...КОМПЛИМЕНТ!!
    Хихихи....Х У *Й за БК'П
  • 99 МислеЩ

    3 9 Отговор
    ОТИШЕЛ Е ПРИ ЕРДОГАН ЗА ПОМОЩ ГЛАСОВЕ. 2- ТОЙ Е ДОБЪР ПРЕМИЕР ДРЪГИТЕ ОКОЛО НЕГО СА ПОДЛЕЦИ. ТОЙ САМ НЯМА КАК ДА СЕ СПРАВИ С РАЗНИ МНОГОЧИСЛЕНИ ГРУПИ СТАЧКУВАЩИ ИСКАЩИ ПОСТОЯНО ДАНАКОЗАПЛАТАДЖИИ ОСНОВНО. БАЯ ХОРА УВОЛНИ НО ТРЯБВА ЯВНО ДРУГ МЕТОД ЗА ПО СЕРИОЗЕН ЕФЕКТ. НА МЕН ЛИЧНО НЕ МИСЛЯ ЧЕ РАДЕВ ИЛИ К.НИНОВА ЩЕ ПОДОБРЯТ ЖИВОТА НА МАСОВИЯ ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН. КАМО ЛИ КУКУ БЕНД С.ТРИФОНОВ И РАЗНИ ДР.НЕСЕРИОЗНИ ПРИОМИ.

    Коментиран от #109

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Ваньо,

    0 5 Отговор
    Колкото и да приказвате нищо няма да промените,всичко е нагласено предварително ,пак те ще управляват независимо от гласоподавателите.Уверявам теб и всички читатели.Вярвате в утопии а най голямата е че от вас на изборите зависи нещо.Нищо подобно всичко предварително се знае защото те са го нагласили.Хора бягайте от България и си оправяйте живота в чужбина.Не им вярвайте за нищо.Ще става и по зле особено като въведат еврото.Вие за тях сте никои просто бачкери които ги издържат докато те ви се присмиват и се радват на живота.
  • 103 Ваньо

    2 4 Отговор

    До коментар #101 от "Бах-нацист":

    Грешиш.Пак ще е той и пак ще върти същата грамофонна плоча.Не можете да си представите каква корупция и какви мръсници са.Илчовски все едно нищо не знае и не е видял

    Коментиран от #110

  • 104 САТЪРА НА ХАНА

    1 5 Отговор
    НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЧЕ СЛАВИ ЧАЛГАРЯ И ИМА иТЪП НАРОД ,
    НЕ СА КРАДЦИ КАТО ГРОБ-АРЕТ-ТО И ДУ-ПИ-СА-РЕ-ТО

    Коментиран от #108

  • 105 Честно не знам

    0 1 Отговор

    До коментар #62 от "2 2 16 16":

    Минус или плюс да ти дам.....😁
  • 106 Жоро

    9 3 Отговор

    До коментар #23 от "смях":

    Бойко също е комунде,наивнико.
  • 107 Начало

    10 5 Отговор

    До коментар #94 от "Край":

    1. Борисов не печелеше изборите, а ги фалшифицираше!
    Но при машинното гласуване няма "Мъртви души" и "Коригирани протоколи"!
    2.Маркучодържателят комунистът Борисов така управляваше,
    че ни закопа на дъното на ЕС!
    С руска енергийна примка на шията!
    С най-малките пенсии и заплати в целият ЕС!
  • 108 Почти си прав

    9 3 Отговор

    До коментар #104 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Вярно е!
    Но за комунистът Борисов има доказателства, че е лъжец и крадец, нали?
  • 109 Не си мислещ

    9 3 Отговор

    До коментар #99 от "МислеЩ":

    Животът ще се подобри след демократични реформи!
    А комунистът Борисов не извърши нито една демократична реформа за три мандата!

    Коментиран от #115

  • 110 Бах-нацист

    8 3 Отговор

    До коментар #103 от "Ваньо":

    Не знам какво прави Бойко но тези метани пред Султана не ги разбитам . Това е трагедия в ре минор.
  • 111 Шамара

    1 4 Отговор
    Ами правилно, като няма силна власт няма кой да тормози, хора като божкоф, балеф,бобоков, спецоф, всички от списъка МАГНИТЦКИ НАЛИ ТЪЙ? ГОЛЯМ КЕФ!
  • 112 12345

    1 4 Отговор
    А този пък кой е и кой му плаща
    Не симпатизирам на никоя партия, просто питам
  • 113 ЧОБАН

    1 6 Отговор
    УМНИКО ВИЖ ПРЕДИЗБОРНИТЕ МИТИНГИ НА ЖАЛКИЯ ГЕРБ И НА ДОСТОЙНИТЕ ПРОТЕСТЪРИ МАЙ ПАК ЩЕ ВИ ГО НАБУТА С 200 ЕЙ СОФИИСКИ БОКЛУЦИ НЯМА ДА Е БЪДЕ ВАЩА
  • 114 Отговори

    2 8 Отговор

    До коментар #1 от "Само":

    Бакалов по жалък от теб има ли Борисов не е на власт Какво повече Радвай се докато Можеш България се сгромолясва Върна се 80 год назад
  • 115 Отговори

    4 8 Отговор

    До коментар #109 от "Не си мислещ":

    Превратаджиите правят супер реформи сега здраво крадат радвайте се
  • 116 Просто човек

    3 2 Отговор
    Татяна Дончева каза новия слоган на ГроБ - Рев в хаоса...
  • 117 морето

    2 6 Отговор
    Ти си най-жалък, не мисли за хората на ГЕРб, много ти трябва за да ги стингнеш, гнусен алкохолик!
  • 118 Българин

    3 3 Отговор

    До коментар #11 от "закривай":

    баце вече е в историята,няма кой да го избере.
  • 119 Много добре

    3 1 Отговор
    казано.Аз искам вие като грамотен журналист да ми кажете кои са хората,които притежават Нова телевизия,,БИ ТИ ВИ.Кога ще има прозрачност.Нали Пеевски и Данчо ментата съшиха някакъв закон за прозрачност в медиите.До кога ще бъдем баламосвани,че фондове стоят например зад сделката с летището или медиите.ФОНДОВЕ ЛИ Е НОВАТА ДУМА ЗА ОФШОРКА??????????????
  • 120 Българин

    0 2 Отговор
    Да закриват парламента и да продължава служебния кабинет!
  • 121 ЖлъченМЕХУР

    0 2 Отговор
    Сбогом , Бойко ! И не плачи ! Ний се кефим !