Last news in Fakti

1 Февруари, 2022 21:17 12 594 96

Проф. Румен Гечев пред ФАКТИ: Хора, които са откраднали милиарди, дават акъл по телевизиите

  • проф. румен гечев-
  • румен гечев-
  • бюджет 2022-
  • ам хемус

"Не се ли учудваме всички ние - защо тези хора не са в кауша, защо не са арестувани?", недоумява социалистът

Проф. Румен Гечев пред ФАКТИ: Хора, които са откраднали милиарди, дават акъл по телевизиите - 1
Снимка: ФАКТИ

"Този бюджет е социален. За социални цели от бюджета са заделени над 20 милиарда лева, това са над 30% от бюджета и това е точно с 30% повече за социални разходи от миналата година. Посоката на движение е социална и ние много държахме на тази посока като партньори в четворната коалиция". Това каза пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ проф. Румен Гечев, народен представител от БСП и зам.-председател на Комисията по бюджет и финанси в 47-мото Народно събрание.

"Има разходи, чието повишение е абсолютно неизбежно, то е хуманно и не подлежи на дискусия. Ние не можем да рискуваме живота на нашите родители и нашите деца със спестяването на някакви средства и рапортуването на някакви положителни бюджетни баланси. Но това не извинява правителството, то трябва да бъде много внимателно, както и парламентът и обществото, когато коментираме отделните пера на бюджета, тъй като всяка стотинка трябва да бъде преценена. Какъв е ефектът от тази стотинка в здравеопазването, къде ще има най-добър ефект да отидат бюджетните пари в българската икономика - това е задачата на правителствата в Европейския съюз, в това число и на българското", каза проф. Гечев в контекста на контролирането на инфлацията.

Той изтъкна, че планираният бюджетен дефицит на България за 2022 изобщо не е страшен, особено на фона на този на страните от еврозоната, както и на този в САЩ, както и на този във Великобритания.

"Можехме и малко повече да развържем кесията, без да подлагаме на риск финансовата система. Но и в този вид мисля, че поемаме едни сериозни ангажименти на държавата спрямо социалната сфера и икономиката", уточни той.

Професорът увери, че с държавния дълг на България няма нищо страшно, като отново го сравни с този на страни от Европейския съюз.

"Фактите говорят, че този бюджет по отношение на дефицита и дълга е много по-консервативен от бюджетите на нашите партньори от Европейския съюз", констатира социалистът.

Той защити финансовия министър Асен Василев в контекста на конфликта му с бизнеса, изтъквайки, че в България бизнесът плаща най-ниски заплати като средни величини, плаща най-ниски данъци и е последен по конкурентоспособност в Европейския съюз. "Задавал съм им го през годините този въпрос и следва мълчание, не могат да отговорят. Значи имаме проблем", каза проф. Гечев.

"Европа показва, че нашата работна заплата е 27% от заплатата в Европейския съюз. Обаче нашата производителност е 40%. Губят се едни 13%, тоест би трябвало заплатата в България да е по-висока. Значи някой не плаща заплатата на работниците, а я прибира и я харчи както намери за добре. Факт е, че българските работници са възнаградени по-малко спрямо европейските си съграждани на базата на измерената производителност на труда. Проблем има, свързан с разпределението на доходите, и той трябва да бъде решен. Ние предлагаме това, което сега започваме да правим, макар и в недостатъчна степен, а именно да се увеличава минималната работна заплата. Някои представители на българския бизнес въобще са против да има минимална работна заплата. А даже и немците въведоха минимална работна заплата и почти всички страни от Европейския съюз имат минимална работна заплата", коментира по-обстойно българската реалност проф. Румен Гечев.

Той отчете съмнителното финансово състояние откъм голямо натрупване на средства при някои български граждани.

"Аз споделям мнението, че не всички, но една значителна част от проходилите бизнеси в началото на 90-те години са били финансирани отнякъде. Дали са чанти, дали са чували, аз не знам, но са били подпомогнати по определен начин. Това не е добре, тъй като създаването на такива олигархични кръгове и на такива фалшиви бизнеси е проблем за икономиката, проблем е за българския народ, проблем е за сигурността ни, проблем е за социалната справедливост и т.н. Този въпрос е решим при добра воля и добра организация, която все не се случва вече 30 години. Пиявиците, които са се залепили за българската държава, крадат от нас - крадат от нашите пари през обществените поръчки, свършват работа за нас за 5 лева, а открадват 5 милиона и накрая с откраднатите от нас пари те влияят върху изборите в България, което е още по-цинично и страшно".

Към края на разговора проф. Гечев изрази учудването си, че за предплащанията на предишните управляващи за АМ "Хемус", при които определено може да се говори за гранд корупция, те до този момент по никакъв начин не са подведени под отговорност.

"Не се ли учудваме всички ние - защо тези хора не са в кауша, защо не са арестувани? Това е изумително и не може да стане никъде по света. Същите тези юнаци си се разхождат по телевизиите, дават акъл, при положение, че са откраднали милиарди като организирана престъпна група.

Целия разговор между Лили Маринкова и проф. Румен Гечев можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 79 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Акъл ли?

    48 6 Отговор
    Те се разпореждат.

    Коментиран от #69

  • 2 Десен

    83 42 Отговор
    Гечев, общо взето е прав!... Ена Тиква и неговата клика, калинка и шефове от сик откраднаха над 500 000 000 000 петстотин милярда от българите... Затвор за тях!

    Коментиран от #21, #71

  • 3 НОРМАЛНО ЗА БЪЛГАРИЯ 🤑🤑🤑

    90 10 Отговор
    32 години..Крадците викат-дръжте Крадците 🤣
  • 4 1997г.

    49 15 Отговор
    Бегай....
  • 5 Марин

    74 52 Отговор
    Почвай ги, професоре....30 години лъгаха и крадяха.....Почвайте ги с Рашков, че да се свършва с тая мъка..

    Коментиран от #64, #68, #70

  • 6 ганю

    90 50 Отговор
    Как може някой от "Виденовата зима" да дава акъл?

    Коментиран от #8, #72

  • 7 Валя

    55 63 Отговор
    Уважаеми проф. Гечев, страхотен сте, искат се големи топки да застанеш и да им го кажеш във фейса, КАК ОТКРАДНАХА МИЛИАРДИ. НЯМА ДРУГ ТАКЪВ МЪЖ,, ЕВАЛА

    Коментиран от #22, #73

  • 8 Лупи

    44 49 Отговор

    До коментар #6 от "ганю":

    И Виденов и Гечев имат топки мой човек, така става...иначе ставаш като Гешев и Цацата, чакат с номерче за кауша....Ако те бяха откраднали, отдавна да им бяха подпалили фитила...

    Коментиран от #20

  • 9 Копипасте

    91 34 Отговор
    "Проф. Румен Гечев пред ФАКТИ: Хора, които са откраднали милиарди, дават акъл по телевизиите"
    Великия икономист, който през далечните 1994-5-6 година фалира 17 банки и направи от 3 000 лева ла+на говори компетентно за откраднати милиарди и дава акъл по телевизиите?! Това е просто уникална наглост!

    Коментиран от #13

  • 10 Гечевата зима

    86 35 Отговор
    Много безочливо комунде. Мислиш, че сме те забравили?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Ти ,фалира държавата,

    78 23 Отговор
    не сме забравили!Дойдат ли комундета държавата фалира!
  • 15 мдаааа

    72 20 Отговор
    Хора , фалирали банки , дават акъл у Факти ...🤭😁

    Коментиран от #67, #80

  • 16 Миро

    24 10 Отговор

    До коментар #12 от "Гечев":

    ЯКо......Чакам с нетърпнение да ги наредат калинките и техните повелители с паричките.....
  • 17 джаба

    11 11 Отговор
    прав е ,то нали писаха че бър.ню пукнал а днес акъл дава ,з0мбирал се е -супер грозник
  • 18 ХАРОН

    14 7 Отговор
    Драмата е че те успяха, а няма сила която да ни ги върне в обръщение, при положение, че сме "правова държава"! И те няма да ги изхарчат "до край", ще активизират "контингента" и "апарата", но за всички, нас, това са излишно, обременяващи маневри. По- добре да беше " лош сън". Какво, ме топли,че далаверата е разгъдана, като И моята "пара" е в чужд джоб не правомерно!
  • 19 Лондон

    36 27 Отговор
    До всички тролове: Откога един министър на икономиката отговаря за банките!?!?!?!?!? Гечев е бил министър на икономиката, а неговите колеги министри на финансите по Виденово време, ГЕРБ ги направи управител и подуправител на БНБ, или забравихте....МАЛКО ОРГАмотяване,,, Моля

    Коментиран от #29, #74

  • 20 Копипасте

    56 6 Отговор

    До коментар #8 от "Лупи":

    Имали били не знам какво?! И къде е сега Жан Виденов и къде е сега Румен Гечев!? Гечев го виждаме къде е, а знаеш ли къде Виденов?! А е факт, че Жан като видя и разбра какво правят Гечев, Чичибаба и компания им се опъна, и не даваше да се досъсипе България както го бяха подкарали по Луканово и Берово време, и отиде Жан на политическото сметище!

    Коментиран от #23, #25, #27

  • 21 MМ586

    13 4 Отговор

    До коментар #2 от "Десен":

    Защо не махнеш няколко нули?

    Коментиран от #26

  • 22 БСП на боклука

    52 16 Отговор

    До коментар #7 от "Валя":

    Някакъв трол на червените крадци си фантазира за топки. И червените крадци да говорят за крадене, това вече е върха на наглостта.

    Коментиран от #24, #28

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Лола

    23 11 Отговор

    До коментар #22 от "БСП на боклука":

    Глей как се прави и президента ЧЕРВЕН, и правителството - ЧЕрвено,, защото просто без тях не могат...
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Десен

    14 5 Отговор

    До коментар #21 от "MМ586":

    С твоя помощ са махнати нулите от твоята заплата /пенсия/блага който можеше да ползвал сега ,освен ако не си част от този кръг

    Коментиран от #75

  • 27 мими

    19 7 Отговор

    До коментар #20 от "Копипасте":

    Много си зле мой човек,,,ако си на страната на Киро Контрабандата и Краси от Митницата във ВАрна....Дай лай и за Виденов,,,за съжаление, човека е трябвало да удържи на времето, не сега...Глей Борисов с 200 как ги намести 12 години....
  • 28 Хе,хе...🤣!

    27 31 Отговор

    До коментар #22 от "БСП на боклука":

    Че то най-големият Червен Крадец е Другаря Борисов...!!!

    Коментиран от #31

  • 29 Мирон

    28 4 Отговор

    До коментар #19 от "Лондон":

    Право в 10-та. Колегите на Гечев от Виденово време ги направиха шефове в БНБ, понеже били "безпратийни", но Гечев като министър на икономиката трябва да "опере пешкира" на мултаците....Хайде, в кауша,,,,Скоро ще видим какво ще стане,,,,,
  • 30 СТРАННОТО Е,ЧЕ ТОА.. ПЕ'ДЕ'РАС ДЕТО

    48 14 Отговор
    ФАЛИРА БЪЛГАРИЯ, ОГРАБИ СПЕСТЯВАНИЯТА НА 7 МИЛИОНА БЪЛГАРИ И..БЪДЕЩЕТО НА МИЛИОНИ,...ОЩЕ НЕ Е ..ОБЕСЕН НА..ПЕТОЛЪЧКАТА ОТ БИВШИЯТ ПАРТИЕН ДОМ, ЬА НАЗИДАНИЕ НА ЕСИЧКИ.. ЧЕРВЕНИ КОМ-ПЕДЕРАСИ,ДС ОЛИГАРСИ И УРОДИ

    Коментиран от #33, #34, #38

  • 31 Фикри Алимехмедов

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "Хе,хе...🤣!":

    😚....
  • 32 ПРАВ Е ЧОВЕКА 🤣

    8 14 Отговор
    ИМА ЕДНО РЕШЕНИЕ!ВСЯ ВЛАСТ СОВЕТОМ!😇
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Рила

    14 19 Отговор

    До коментар #30 от "СТРАННОТО Е,ЧЕ ТОА.. ПЕ'ДЕ'РАС ДЕТО":

    Аре у ЛЕВО,,,,12 години бяха достатъчни за еднокнижните и орките от ГЕРБ....
  • 35 123

    41 4 Отговор
    Професора знае много добре кой и как е получил куфари с пари, а самия той е майстора на фалита на България през 1997, когато голяма група отговорни БКП/ДС другари станават мулти милионери след като окраждат спестяванията народа.Те са тези които управляват и сега. По приницп всичко което казва сега е вярно.
  • 36 ИСТИНА Е

    23 2 Отговор
    И кой го казва това. Не че не са откраднати а просто им завижда
  • 37 ганев

    47 6 Отговор
    МНОГО НАГЪЛ КРАДЕЦ 1994 ИСКАШЕ ОТ АНГЛИЧАНИТЕ 90 МИЛИОНА ЗА НЕГО ЛИЧНО СВИДЕТЕЛ СЪМ АКО НЕ ДАДАТ ЗАВОД НА РОВЪР ВЪВ ВАРНА НЯМА ДА ИМА А ЗАВОДА ВЕЧЕ РАБОТЕШЕ И ПРОИЗВЕЖДАХА КОЛИ И 600 ЧОВЕКА СИ ИЗКАРВАХА ХЛЯБА АНГЛИЧАНИТЕ ДАДОХА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ В СПОРТНАТА ЗАЛА ВАРНА КАЗАХА И ЗАЩО СЕ ОТТЕГЛЯТ НО ТОВА СЕ ПОТУЛИ ТИЛИ ТИЛИ АЛЧНИК
  • 38 Фактите Говорят!!!

    36 8 Отговор

    До коментар #30 от "СТРАННОТО Е,ЧЕ ТОА.. ПЕ'ДЕ'РАС ДЕТО":

    Спор няма, защото тази мърша, Жан Виденoff-гея ,БКП- БСП-ДПС и ЕВРО РОМА ...фалираха България и в докараха до Национална Катастрофа.
    6 ПРАВИТЕЛСТВА НА БКП БСП-ДПС-ДС И ЕВРО.....6 НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ И ФАЛИТИ!!
    А ВСИЧКИ МИЛИОНЕРИ, Милиардери и ОЛИГАРСИ- до един от БКП

    Коментиран от #49, #54

  • 39 Лудница

    17 0 Отговор
    На едните им плащат да управляват и да правят закони за хората които им плащат, а другите само хулят но да не забравяме, че и на тях същите хора им плащат кръга е затворен доста отдавна. Като заключение ще кажа, работете и си носете новите дрехи.
  • 40 Слави

    31 6 Отговор
    Наглец... По- нагъл комунист от този няма и мутрата му комунистическа само чака червените да се докопат до властта и изпълзява от някъде иначе се крие като плъх.
  • 41 Няма ненаказано зло

    20 5 Отговор
    Това е професора открил топлата вода еваларка мозък ... Кажи му професор и не го обиждай повече
  • 42 ХАН КРУМ

    23 2 Отговор
    гечев ,кой чакате да ги вкара в затвора? вие нали сте в управлението? къде са сигналите от вашите миниктерства? от иванов , проданов ,нинова? като не са по арестите , ще са по студиата и то повече от вас.

    Коментиран от #47

  • 43 Комунист

    22 2 Отговор
    Номенклатурата направи преврата на 10.11.89-та година, ликвидира социализма и реставрира капитализма. Излишно е повече да се коментира.
  • 44 pbdan

    12 1 Отговор
    Това го писах 2017г.:
    Малко сметки. БВП на България за 2016г. е около 90млрд. лева. Делено на 7млн. население е около 12860лв. на човек. НСИ излезе със данни за 420лв. доход на месец на човек или около 5040лв. годишно. 5040/12860=0,392 =39 на сто. В нормалните държави този процент е около 60-65 на сто,
  • 45 Наглец

    28 3 Отговор
    Ама за себе си ли говориш Гечев ?? Или за другия Румка Фигурантов?
  • 46 Наглец

    19 5 Отговор
    Мръсник си

    Коментиран от #48

  • 47 Kiko

    3 7 Отговор

    До коментар #42 от "ХАН КРУМ":

    Ще ги вкарат, Хан-е, Ще ги вкарат, така както са тръгнали.....
  • 48 Мики

    10 3 Отговор

    До коментар #46 от "Наглец":

    Ох, вземи малко Ксанакс и се успокой.....Какво се притесняваш, ако си крал, и ти ще бъдеш извикан за интервю.....
  • 49 Кико

    5 4 Отговор

    До коментар #38 от "Фактите Говорят!!!":

    Вземи се отпусни малко и спрете с тия треви....
  • 50 5577

    16 2 Отговор
    Хайде стига с глупостите. И 200лв злоупотреба да има дамаджан щеше да се прояви. Цял свят ви се смее как е възможно такова държавническо говорене. Аз искам арестувани до изясняване на случая. Вие сте управляващите. Такава шизофренна ситуация обяснява само едно. Търсене на реципрочност на повдигнатите обвинения на мутрите от другата кръчма. Не ни занимавайте с мутренските си взаимоотношения. Съберете се сбийте се и да излезе по добрия да ръководи и вече да започне да мисли за хората. От тая патова ситуация само хората страдат.

    Коментиран от #56

  • 51 6996

    22 2 Отговор
    Световният шампион по фалититръгнал да ръси мозък:)))
  • 52 Адолф

    34 3 Отговор
    Нямам думи!Комуниста койо фалира 17 банки,направи долара 3000 лева и докара 99% от българите до просешка тояга да говори за кражби?!?!!?Бравос Румба!!!Ей на туй аз му викам истински комунист!!!Румба,помни само че има господ и той всичко вижда!
  • 53 Тъй ли?

    15 3 Отговор
    За крадлювците ясно,а с НЕКАДЪРНИЦТЕ като тебе(за справка правителството на Жан Виденов) ко праим???Или викаш за некадърността в управлението се "носи" само "политическа отговорност" и не представлява престъпление по смисъла на закона,иначе требаше да си излежал вече евентуална присъда от 1997-ма насам,а?!

    Коментиран от #60

  • 54 Така е

    14 2 Отговор

    До коментар #38 от "Фактите Говорят!!!":

    Ама защо забравяш най-свидната рожба на БКП - СДС ?

    Коментиран от #58

  • 55 Бой-коооо

    8 4 Отговор
    Пак ви връщам в началото: НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДРУГАРЯ БОРИСОВ РОБИН ХУД НА МОДЕРНИТЕ ВРЕМЕНА.......
  • 56 РИКО

    14 5 Отговор

    До коментар #50 от "5577":

    Категорично НЕ съм съгласен с този коментар! ЗАЩОТО НАРОДЪТ ТРЯБВА ДА ПОМНИ, и докато ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ НЕ БЪДАТ НАКАЗАНИ, ИСТОРИЯТА ЩЕ СЕ ПОВТАРЯ......ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЛИ ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПРОГРЕС........ЗАРАДИ КЪСАТА ПАМЕТ,,,,,ТОВА Е БЪЛГАРИНА,,,,СЪЩЕСТВО БЕЗ ИСТОРИЯ, БЕЗ ПАМЕТ, и ТУРСКИ РОБСКИ МАНТАЛИТЕТ.....НА КАКВО си мислите разчиташе БОРИСОВ 12 години.....???????
    БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧИСТИ ОТ ОТРЕПКИ,,,,,

    Коментиран от #61

  • 57 кУмУнист

    23 2 Отговор
    Гечев точно ти ли бе нищожество червено, точно ти ли който като икономически съветник докара Виденовата зима, точно ти трябва да се хвърлиш от Аспаруховия мост, вместо да си част от политическият живот.

    Коментиран от #59

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Киро

    3 11 Отговор

    До коментар #53 от "Тъй ли?":

    По-голям, анонимен, страхлив и неуспял некадърник от теб, едва ли има някъде.....Гечев се показва с лицето и им го каза в очите,,,на крадците. ЗАбеляза ли това!!!!!?????
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Запасен офицер

    0 7 Отговор
    Браво
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Иво

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Марин":

    А ти къде си бил преди 30 г.?

    Коментиран от #66

  • 65 Иво

    11 0 Отговор
    Еб..та в олигофрена. Такава наглост няма другаде. Свещи и цветя да си купувате с тия пари, които сте откраднали. Дано НЯКОЙ да гледа и записва. Нищо добро не ти пожелавам.
  • 66 Марин

    3 1 Отговор

    До коментар #64 от "Иво":

    Не помниш ли, до твоята мама
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Гумен Речев

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "Акъл ли?":

    Тоя не беше ли фалирал България? Сега с какво право е да подвежда отново? Набутаха едни милиони на ЕРЕПЕТАТА, а ние от бизнеса бързо затворихме кепенците. Фалиралите фирми ставаме все повече! Докога да ги търпим и храним? Разбогатяха за наша сметка! Хайде този път всички в панделата!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Искахте промяна?

    13 1 Отговор

    До коментар #2 от "Десен":

    Имате промяна! Цените растат и на никой не му пука! Хляба вече е 1€. Може още!
  • 72 Има ахмаци!

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "ганю":

    Много сме заблудени? Бурни овации за блудния син!
  • 73 Царя е гол!

    12 0 Отговор

    До коментар #7 от "Валя":

    Всички сме голи и по-лошо става със всеки нов ден! Комунистите се надлъгват и хвърлят по кокалче да мълчим. Че оня с 12-те кенефа е насочил брадвата!
  • 74 Радев сложи едни в БНБ

    10 1 Отговор

    До коментар #19 от "Лондон":

    Пп ги маха. Сега се карат, а средния и дребния бизнес фалира!
  • 75 Не се тревожи

    9 2 Отговор

    До коментар #26 от "Десен":

    Ще се вдигнат заплатите, но цените и осигуровките ще скочат до небето! Само ще си спомняме за предните години как пазарувахме и париге стигаха. Ще ходим пак с ПАЧКИТЕ в джоба.

    Коментиран от #85

  • 76 ГАВРА

    12 3 Отговор
    За мене тези личности се извращават със българския народ. КОСТОВ преди месец във интервю каза че олигарсите и мафията били виновни. Брутална наглост и безочие което е равносилно на извращение!

    Коментиран от #82

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 ЕДГАР КЕЙСИ

    16 1 Отговор
    ТОЗИ РУМЕН ГЕЧЕВ Е ПРОФЕСОР , КОЛКОТО И АДВОКАТ Е БОЙКИКЕВ....... НЕКАДЪРНИЦИ С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ..... БАБА МИКА , ЧАШКО ДАМАДЖАНОВ , ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП , МАЯМАТА........ ФАКТ !
  • 80 stan40

    0 5 Отговор

    До коментар #15 от "мдаааа":

    Едното не отхвърля другото. Това което е направил преди, не прави сега казаното неистина.
  • 81 stan40

    13 0 Отговор
    Учениците надминаха своите учители при присвояване на мангизи по схеми и това поражда ревност. Ако Гечев е професор, то Горанов трябва да е академик. Кражбите започнаха 1989 и не са спрели до сега. Всички крадци са с розов ген, наследен от ДС и БКП.

    Коментиран от #83

  • 82 stan40

    6 2 Отговор

    До коментар #76 от "ГАВРА":

    Костов имаше куража да отстрани кадрите на ДС от властта, но беше предаден от своите.
  • 83 ЕДГАР КЕЙСИ

    5 1 Отговор

    До коментар #81 от "stan40":

    ГОРАНОВ ТРЯБВА ДА Е АКАДЕМИК , АМА НЕ Е..... ФАКТ !
  • 84 Петър Янчев.

    8 1 Отговор
    Мисля първият при бай Ставри трябва да си ТИ.ФАЛИРАЛ БАНКИ И ДЪРЖАВА.

    Коментиран от #86

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Петър

    3 3 Отговор

    До коментар #84 от "Петър Янчев.":

    Никой не е застрахован в този живот,,,,,Само, че и тия големи мутри с бухалките от 90те са на едно по-добро място. Та не пожелавай другиму каквото не искаш на теб да се случи, за няколко стотинки тролване. Нито е фалирал банки човека, нито е крал, за разлика от Борисов и Цветанов....Това са българските животни на десетилието...

    Коментиран от #95

  • 87 Петър Жеков

    6 0 Отговор
    Румен Гечев, като министър на икономиката в правителството на Жан Виденов през 1996г.довело България до фалит, да говри за откраднати милиарди, е меко казано политическа демагогия и шарлатания!
  • 88 Мсртиту

    5 0 Отговор
    Долен мръсен болшевик!!! 😠
  • 89 Атни Комунист

    6 1 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца . Този дядо фалира България като министър на икономиката . Когато банките фалираха и хората си губеха спестяванията , другарят Гечев се възползва от ситуацията да си купи къща за триста долара. След дългогодишен престой в офшорни зони се върна да ни поучава . Съвети и морал от комуниста Гечев - не благодаря.
  • 90 СЕВЕРОЗАПАДА

    5 0 Отговор
    ПРОФЕСОРЕ, И ТИ МОЗЕШ ДА ДАВАШ АКЪЛ - КАК ДОЛАРЪТ ПАК ДА СТАНЕ 1:3000. КРАДЕЦ ДОЛЕН!
  • 91 СОФИЯ ЯНАКИЕВА

    3 0 Отговор
    СПРЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ,ПРИ ТАЗИ 8% ИНФЛАЦИЯ НЕ ИЗДЪРЖАТ, НИТО РАБОТЕЩИ А ОЩЕ ПО МАЛКО ПЕНСИОНЕРИТЕ,ЗАЩОТО НИТО ПЕНСИИТЕ СА ПРЕИЗЧИСЛЕНИ КАКТО ТРЯБВА,НИТО С ТЕЗИ КИРЛИВИ 60 ЛВ. МОЖЕМ ДА ВЪРЖЕМ ДОМАШНИЯ БЮДЖЕТ,ЗА КАКВО ПО НАПРЕД ЗА СМЕТКИ,ЛЕКАРСТВА,ДРЕХИ, ХРАНА ИЛИ НЕЩО ДР.КАТО КНИГИ,ТЕАТЪР ТОВА СА САМО МЕЧТИ,АКО НЕ КАЧИТЕ ПЕНСИИТЕ НА ХОРАТА С НАД 40 Г.ТРУДОВ СТАЖ,ЗНАЧИ И ВИЕ НОВИТЕ НЕ ПРОМЕНЯТЕ БЕДНОТИЯТА НИ И ВИЕ НИ КРАДЕТЕ ОТ ПОЛАГАЩИТЕ НИ СЕ ПАРИ!
  • 92 селтак

    3 0 Отговор
    "Не се ли учудваме всички ние - защо тези хора не са в кауша, защо не са арестувани?", недоумява социалистът!!! И тва баце ако не е наглотия от 10-то ниво,здраве да е! А ти господине що не си в кауша?
  • 93 Язе

    2 0 Отговор
    Човека който е в основата на икономическата катастрофа и фалита на банките през 1996-7 г. и така създаде условия за това аверите му по партийна линия да ограбят държавата и народа ни обяснява за за кражби и далавери. Няма такава наглост ...
  • 94 разгневен

    2 0 Отговор
    Корупцията я виждаме всички като влезем в магазина. Пак Поскъпване като при Жан Виденов. Тогава се създадоха "Кредитните Милионери" Сега ще чуваме за "Офшорни Милионери". Всички знаем че тези фондове ще бъдат плячкосани, както бяха плячкосани от Другарката Мазнева която си купи Бентли когато заплатата на хората беше колкото 12 билетчета за автобус. Тогава спасението беше да си превърне спестяванията в долари и да обменя по един долар на ден за да оцелява.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Илия

    0 0 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца . Този фалира 17 банки , а си купи къща за без пари от Юнион банк на която даде лиценз . Няма по голям наглец от Гечев ,громеше капитализма като асистент по политикономия , а сега се пише професор по икономикс , въпреки ,че едва ли знае какво е . Затвор и конфискация на имуществото за това трябва да го разглеждат , не за длъжности