Last news in Fakti

4 Юли, 2023 15:58 7 425 54

Любомир Канов пред ФАКТИ: Васил Терзиев явно не разбираше в какъв филм се вкарва като кандидат за кмет (ВИДЕО)

  • канов-
  • любомир-
  • кмет-
  • софия-
  • дс-
  • мениджър-
  • васил-
  • терзиев

Да си кмет, не е като да развиваш стартъп, каза психиатърът

Любомир Канов пред ФАКТИ: Васил Терзиев явно не разбираше в какъв филм се вкарва като кандидат за кмет (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Когато се развива една теза, която се базира на ДС, се прави така, че да олекват всякакви опити да бъде защитен този разговор. Това от една страна. От друга страна наистина има възмущение в много хора, когато се спомене ДС. Предимно в социалните мрежи виждаме хора, които не са били толкова афектирани по други въпроси, а сега изведнъж виждаме възмущение и от тях. А това са неща, които са важни за десните хора, за софийските десни хора, за техните семейства, когато се споменава ДС. Извън всичко това се видя и в лицето на Васил Терзиев, че показа политическа незрялост, непознаване в какъв филм се вкарва самия той. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ психиатърът Любомир Канов.

„Ето, още в началото се разбира в каква буря влезе. Но това не е буря в чаша вода. Има време до вота, но и виждаме как тази буря се разгръща. Терзиев се опита с хубави думи да се оправдае и да се извини за дедите си в ДС. Но, всъщност, с това извинение той трябваше да каже, че се отказва да участва в избора за кмет на София. Да си кмет на София, не е като да развиваш стартъп, това не е мениджърска позиция. Това е четвъртата позиция в България. Ако се беше отказал, щеше да запази симпатията за добрите неща, които прави. А е факт, че той прави добри дела. Това не може да му бъде извинение, но не се оттегли“, добави гостът.

„Това, според мен, не беше разумно. Сега ще следим какво ще стане. Лично моят избор за кмет на София е проф. Вили Лилков. Ако ги сравним двамата като управленческа тежест, като личност, като биография, като умения и като политически опит… То няма какво да сравняваме. Терзиев ще плати цената, след като е решил да участва“, каза още Канов.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вашето Мнение

    38 15 Отговор
    Родителите на кандидата ако са пукнали се обръщат в гроба, ако са живи вече са се отрекли от него. Освен, ако не са мекотели като синчето.

    Коментиран от #5, #39, #40

  • 2 🇧🇬🇪🇺💯

    29 9 Отговор
    Айе, оплаквачките на терзиев немат брой неска?
  • 3 Вашето Мнение

    47 11 Отговор
    Иначче софийските десни хора са лицемерни и във възмущението си. Всичкото демократичен шебек е бивш комсомолец, партиен секретар или верен член на БКП.

    Коментиран от #6, #9

  • 4 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    53 13 Отговор
    Проблема на това момче е, че много бързо се обърна срещу онова време и от родителите и близките си. Почна да лъже от рано преди да е влязъл в политиката. Лъже как е забогатял, лъже за времето преди 1989г. че е било лошо време за всички българи, а сега било много хубаво и демократично. Най-гадното и противно нещо е да си като фурнаджийска лопата!
  • 5 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    37 10 Отговор

    До коментар #1 от "Вашето Мнение":

    И те са обърнали палачинката сигурно преди него! Като са видели възможност за забогатяване и грабеж през последните 33 години, бързо са се пребоядисали и преориентирали към новото време и са станали върли евро атлантици и капиталист.

    Коментиран от #23

  • 6 Иво

    20 3 Отговор

    До коментар #3 от "Вашето Мнение":

    На 100% съвпада с моето виждане за нашите политици.
  • 7 Бамбука

    35 9 Отговор
    Чуден плач. Колко десен беше Иван Костов- преподавател по полит.икономия с жена партиен секретар, или Борисов завършил школата в Симеоново ? Към вечните "игриви" политолози се включиха и психиатри, утре очаквам и циркови артисти.
  • 8 оплаквачка

    17 5 Отговор
    Най-големата 0-плаквачка е Светло Малинов - не атлантик, а атлант по душичка...
  • 9 🇧🇬🇪🇺💯

    20 1 Отговор

    До коментар #3 от "Вашето Мнение":

    Водеща е Софрата, каквото и да става важното е да са на ена ръка разстояние от Софрата, според Софрата се гласува и прегласува Политически?
    Представете си същият терзиев в сглобка на БКП/ДС - СССР на власт към момента 04.07.2023 какви щяха да бъдат изказванията на “младежа”, терзиев, на 100% е щял да бъде ДС кадър и изказванията на 100% щяха да бъдат в полза на ДС и родителите на терзиев, работещи за ДС но пак казвам водеща е Софрата след това Политиката?
  • 10 Демократ

    22 4 Отговор
    Цената на тази кандидатура ще плати демократичната общност на България. ПП И ДБ го издигнаха и няма никакво оправдание, че с това обсъжданелужват ДС мафията, която задушава България 33 години. С този акт, ако не бъде оттеглена тази кандидатура е свършено с надеждите на свободолюбивите хора за демокрация. Това активно ДС мероприятие унищожи вярата за промяна. Съдбата на София е най- важната част от съдбата на България. Яростните ретроградни сили на статуквото победиха. Сега остава да се появи някога голяма обединена извън парламентарна общност, която да спаси клетата ни Родина.

    Коментиран от #47

  • 11 Дедко

    39 2 Отговор
    Малцина от живите днес могат да си представят тежестта на който и да е генерал от ДС в т.нар. Народна Република. Ако пък си имал двама дядовци генерали, единия началник на външното разузнаване 25 г., другият на научно-техническото пак толкова години, нещата стават умопомрачителни. И с идването на демокрацията невръстното внуче прави най-проспериращата IT компания в Бг и за няма 10-на години я продава за четвърт милиард долари, дядовците и семейството му нямат нищо общо, ама нищо общо, нали? ВЕРВАЙТЕ!

    Коментиран от #12, #15, #27

  • 12 А представяш ли си военните

    16 1 Отговор

    До коментар #11 от "Дедко":

    Май са трима и единият със сигурност е още по-зле
    на Военното Контра разузнаване

    Коментиран от #19

  • 13 Сесилия

    15 0 Отговор
    Умен е дядото знае как се лижат то ки и връзват връзки, ама той да беше само той
  • 14 ха ха

    14 0 Отговор
    абе не знам за кой е ;филма ; , клептократите нямат партийна принадлежност ,а пък за морални качества няма смисъл да приказваме , луди от алчност облечени с властови позиции вече ги гледаме 30 тина години , а резултата е повсеместна мизерия и супер нагли мутро богаташи , по добре атомна война и да се приключва
  • 15 🇧🇬🇪🇺💯

    9 3 Отговор

    До коментар #11 от "Дедко":

    Днешният ПолитКоректЕлекторат си нямат и напрестава какво означава да имаш в семейството двама Генерала на ДС, единият Шеф на Техническо Разузнаване, другият Шеф на Външно?
    Казвам го от опит, по време на Соца на на познат, близък, с баща Никола Петковист, документите му бяха стигнали до най - висока инстанция за пътуване на Запад - Генерал (никога не е излизал от България заради баща му Никола Петковист убит от Червените след 9ти 1944 г.) и до най - висока инстанция Генерал без успех да бъдат разписани за Запада?
  • 16 Реалист

    21 5 Отговор
    Васо Терзиев е мошенгия като Асан Василев и Кирчо Простокирчо.
  • 17 Софиянеца

    8 15 Отговор
    Ще гласувам за Ваня Григорова.
  • 18 Запознат

    11 6 Отговор
    Васил Терзиев е мек@ китка
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Меси кьорфишека

    10 5 Отговор
    Психиатърчето от Банкя пак се изказва некомпетентно! Какъв опит имаше Фандъкова - учителка по руски език, а стана кмет на София?!
    Относно ДС - Гунди е бил майор от ДС!!! Относно БКП - агент Буда не си е върнал партийния билет!
  • 22 Спас

    16 2 Отговор
    Вероятно групировката на семейството му и техните приятели в русия са финансирали изборите на ПП ДБ и вероятно ДСБ.Сега им казват че внука трябва да стане кмет.И ще стане.Десните -централна София без пянелите няма да грасуват.Но ще се борят с Бойко за гласовете на братовчедите и панелите.Така вече по-умните разбират че ДС е зад всички партии къде явно къде скрито.Едни го играят леви ,други националисти а треди десни-атлантици и пр.Сега разбираме как така президента ни пробута Кирчо и другия а е руски човек.Тия артисти пък са уж проевропейци.Народа е стиснат за гущата от тези генерали с началници в Русия където са завършили школите.И дали могат да работят за народа български.Имаше голямо недоволство в София срещу далаверите в общината но успяха да излъжат младите и образовани хора защото не знаят с кой си имат работа.Чак хора като Малинов от най- десните ДСБ го пуснали да защитава този потомък на онези с навущата.Толкова са тъпи по наследство че не можаха един по умен и находчив артист да изкарат вместо този Кирчо да залъже хората в София.Народа се предаде.Разбра се че и онези от запад борци за свобода,справедливост и ред са се съюзили с тези и фирмите им.
    Българите не ги интересуват.Само младите,умните и работливите прибраха.

    Коментиран от #38

  • 23 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Точно
  • 24 Перо

    12 0 Отговор
    ДС са били част от МВР и са законна казионна /държавна/ организация, която беше умишлено заклеймена от криминалния контингент, чуждите служби и червената буржоазия за да се постигне сегашния ефект на пълно разложение на държавата и държавността, да се разграби каквото може и да се приватизира всичко, без контрол! Същевременно от “десните” партии не се казва нищо лошо за БКП и идеолозите на комунистическата система, на която са служили сегашните властници и са обърнали палачинката, като Христо Иванов, Плевнелиев, Костов и мн. др. Никой не иска лустрация на бившето Политбюро, кандидат членове, членове на ЦК на БКП! Не дават и дума да се спомене за ръководните комсомолци. На този кандидат от ПП не му е проблема произхода, а липсата на инжинерно образование и опит в строителството, архиктектурата, В и К, Топлофикация, газопреносни мрежи, силни токове, екология, лесовъдство и озеленяване, здравеопазване, социални дейности, образователна система, хидроинженерство и др. сфери от общинската дейност! Освен това укриването на месторождението и контактите му с офшорни фирми го правят подозрително активен. Ако беше малко социално справедлив, за какъвто се пише, нямаше да остави на улицата, без обезщетение над 90% от работниците си на фирмата, след продажбата. Няма да се спирам за информационното предимство по родствена линия, от която се отрича! Ползването /незаконно/ на лого от младежкото БСП и американски политици за заплата от $1, което е незаконно в БГ, го прави с

    Коментиран от #31

  • 25 Перо

    21 2 Отговор
    Нека Терзиев да каже, дали е бил спонсор на ПП и какви суми е дарил! Излиза, че си купува кандидатурата за кмет, чрез “дарение”!
  • 26 Де бъ

    8 2 Отговор
    заета съм. Щях лично с мятане на сурови яйца да го посрещна това продажник. Държавен служител на САЩ е бил и е гепил кинти и оттам. Освен продажник, друго се не сещам как да го нарека
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Сектовиден дедесар

    2 5 Отговор
    А жълтопаветарите за оная стафидизирана промискуитетка гласуваха, че за този ли няма. Ама де де.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Демократ

    15 1 Отговор

    До коментар #24 от "Перо":

    Това е толкова цинично спрямо хилядите жертви на законната ДС, незаконно гонени,съсипвани,измъчвани, децата на незаконно обявените за врагове на народа наречени официално от тези престъпници "бивши хора", достойни българи ,със съсипани съдби. Стига оправдавахте с безумни твърденията престъпниците, виновни за трагедията на България. Що се отнася до забогателия криминален контингент, това пак е тяхно творение. Организираната престъпност е дело на ДС, напълно доказано е. Всички наркобосове също са техни хора.

    Коментиран от #36

  • 32 Пешо

    11 0 Отговор
    Фандъкова и Борисов не се извиниха за членството си в БКП, но още ни управляват.
  • 33 Бреййй,

    6 0 Отговор
    Всичко разбира Терзиев.Наясно е със всичко.Колкото до дядо му-ще има разнищване до девето коляно.Той влиза в политиката със съвсем ясно съзнание,кое ще излезе на бял свят,и кое не.Друг е въпроса дали системата ще го приеме,или отхвърли.Така че,филм-няма.Всичко е въпрос на интереси.
  • 34 Трагедията на това момче

    12 7 Отговор
    е че публично се отказа от родителите си.
    Само поради това не бива да бъде избиран.
    Кадърните хора бяха в ДС , а не като сегаштатга ДС-мафия.
    45 г. имаше мир в НРБ и спокойствие.
    Вратите нех се заключваха, нямаше наркомани....
    След 100 г. не можете да стигнете НРБ
  • 35 Иван Сотиров

    14 1 Отговор
    Той БКП+ДС-Терзията въобще не е в час с много неща, вкл. в IT-бизнеса!
    Да искаш данъкопладците да ти правят дарения за да си работел без заплата от данъците на тия данъкопладци?!
    Ако с такива глупости БКП+ДС-Терзията е "управлявал" "проспериращата" си IT-фирма, без БКП+ДС щеше да е фалирал още преди да е започнал!
    Съдружникът в "Телериг" Христо Косев дали има нещо общо с ген. Кирил Косев - началник на Гл.Полит-Управление на БНА и чл. на ЦК на БКП?! А Боби Бонев има ли общо с Станиш Бонев - член на ЦК на БКП, дългогодишен вице-премиер и директор на БКП-идеологическото АОНСУ?!
    Като се добави и това, че според Калоян Паргов през 2019 БКП+ДС-Терзията е бил сред кандидатите за кмет на БСП излиза, че след номенклатурната ДЕТСКА ГРАДИНА на БКП+ДС в състав: Боби Велчаки, Генчо Танчевия (Б3НС), Първанката, Станишката, БОКо тиквата, Лили Павлова, Каракачанката (Б3НС+ДС), Плевнята, ........ се опитват да ни пробутват вече и номенклатурната ДЕТСКА ЯСЛА на БСП+ДС = Кики, БойКики, Кокор, Танас, Лена, Наско Славов, Санде Ненков, Стефи Апостолов (изтърсака футболен рефер на симитлийския кмет Поли Апостплов), Боби Станиш Бонев, .... ! А защо не изтипосат за кмет на София и още не родените изтърсаци на Лили Павлова или Лена Бориславова - таман ще се намалят нуждите от детски ясли и градини като бъдат инсталирани на кметското кресло в общината?!
    Направо БКП+ДС-Терзията сам да се лустрира за предстоящите избори и да не се мъчи повече да ни "замайва" с нелогични, просташк
  • 36 Факти

    7 12 Отговор

    До коментар #31 от "Демократ":

    Срещу отрязана глава фашисткият режим преди 9.9.44 г. плащаше 50000 лв.
    Застреляха от упор 12 г. деца в Търговищко и братя Кокарешкови в Белица.
    Убиваха безсъд и присъда и ги закопаваха в общи гробове.
    Така са унищожени над 70 хиляди души.
    Никакъв Народен съд не е бил нужен на тези мародери докарали България до 4 загубени войни , 42% територии и убити над полови5н милион мъже, огромни репарации и бомбардирана попиляна София.
    Нужно е било както те правеха-ликвидация.
  • 37 Сензор

    9 0 Отговор
    Ако тая схема са я измислили в Посолството (или от БОКо) - направо е гениална: С тая номинация Кики, БойКики, Лена, Кокор и Танас нанесоха такъв имиджов удар по БКП+ДС-Терзията, че надали друг някой БКП+ДС-мултимилионер ще им даде и центче за тяхната "политическа" дейност! Отделно че сами се простреляха в г.ъ3a и сега ще трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да гласуват суров лустрационен закон без давност, който ще ги засегне най-напред тях ЛИЧНО! Да не говориме за позора, който нанесоха на Харвард!
  • 38 Така е Спасе

    8 3 Отговор

    До коментар #22 от "Спас":

    Малинов и той се предаде. Или по-скоро си е бил такъв поначало.
  • 39 Съдията Дред

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Вашето Мнение":

    Баща му, като дипломат в Уса, със сигурност се е преориентирал още с първия повей на вятъра на промяната, както повечето си колеги.
  • 40 Моето мнение

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Вашето Мнение":

    е, че кадрите на бившата ДС изцяло са внедрени в ПП-ДБ. От ясно по-ясно.
  • 41 Падение

    3 6 Отговор
    "Да си кмет, не е като управляваш стартъп, каза психиатърът"
    Тоа (както казва един друг от Банкя) това в психиатрията ли го е научил? Учителка по руски може, пожарникар може, а младежът, чиято фирма е купена от САЩ за 260 млн.$ - не може?!
    А бе, "дисиденте" Канов всичко за тебе се знае, на лизинг си, на оня "европейския" политик!
  • 42 Помнете историята!

    10 2 Отговор
    Всичките ДСБ-ри лъснаха какви ДС-ри са всъщност. Ехооооо Кой не скача е ............. Кво стана????
  • 43 Бойкики

    10 0 Отговор
    Какъв е човек отказал се от рода си, от майка си, от татко си...
    Ами РОДООСТЪПНИК, МАЙЦЕПРОДАВЕЦ, ПРЕДАТЕЛ... кой и как може да разчита на такъв елемент!!!
    Но въпроса не е за човека от ДС, а за издигащата го фирма за почистване на Баце ПП-ДБ(БКП-ДС)....

    От кога казваме, че фирмата за почистване и избелване ПП-ДБ е отроче на БКП-ДС... лошото е, че от години ни продъниха ушите... ДС това, ДС онова, наследници, 9-то коляно и сега хоп... наше момче може и от ДС(БКП)!!!
    Въпроса не е за младежа може и да си е добър и способен, но се чудим на акъла и проповедите на фирмата по чистота ПП-ДБ(БКП-ДС).... защо лъга и продължава да лъже десните избиратели!!!
    До вчера гласувах за вас, вече си минавам директно за ДС и ще гласувам за БСП, посредници не ми трябват... оказва се, че от ДС(БКП) са по умни и по способни!!!
  • 44 Нещо като обобщение

    7 2 Отговор
    Ясно е какво се е творяло 30 години.Първо, номеклатурата на БКП-Жан и Костов и се почна инженеринга на грабежа и корупцията с мутрите, отделите на ДС, милиционерите, престъпниците станали олигарси от грабежи на обществен ресурс, включиха и генералите от БНА, та до 2021, когато клановете на олигарсите в борбата си срещу милиционерите, направиха псевдореволюция.Знаем кой спечели-Радев, Христо Маджов, Кирил Терзиев.Хайде софиянци пак мотиката настъпете следващия път с правдивите искания за реформи и справедливост.Нужен е друг подход.Това което прави Гешев в момента.Граждански обединения за издигане кандидатури на доказали се с почтеност, разум, образование и култура, популярни имена.Има по умни от мене, да го доразвият.И да поискаме най важното от онези в НС, наричащи себе си демократи- свободен ДОСТЪП до всички досиета на бившите служби на престъпниците от ДС.Нарочно ги държат заключени.Иначе как ще си внедряват гадините между нас.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Промиване на мозъци

    5 2 Отговор
    Българските разузнавателни служби не са били по-различни от тези на запад с разликата, че ЦРУ извърши десетки атентати срещу неудобни на Сащ лидери и преврати в чужди страни. Нооо, ЦРУ агентите били герои, а българските разузнавачи са наричани доносници. Още когато Доган занесе списъците на българските разузнавачи в Посолството, България стана американска колония. Козяк създаде българската политическа мафия, отговорна за унищожаването на страната - от 20-та по развитие в света България стана пак най-бедната в Европа. И днес политическата мафия изпълнява нарежданията на господарите си и има наглостта да кани фашиста зеленски. ...
  • 47 Без манипулации

    5 3 Отговор

    До коментар #10 от "Демократ":

    ПП са директно подчинени на американското посолство (записът го доказва), което създаде политическата мафия в България. А ДС отдавна не съществува и не е отговорно за унищожаването на България.
  • 48 Уса

    3 1 Отговор
    Всичко бившо трябва да изчезва.На България са нужни работници,които да работят за благото на народа и държавата.РАБОТНИЦИ!!!От бившите и настоящи робовладелци работници не стават генетично са боклуци
  • 49 Сащ са зло

    1 2 Отговор
    Без Сащ ще има мир.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Иван Кацарски

    1 1 Отговор
    Само като чуя за ДС и ставам бесен!!! Аз като честен човек инженер ,но безпартиен работих с цялата си енергия ,а мръсниците доносници пишеха доноси лъжи за мен и мен ме водеха в техните архиви ""ВРАГ НА НАРОДА"" !!!
    ТОЗИ ""ЧЕСТЕН ВУНДЕРКИНГ ,НАСЛЕДНИК НА ХОРА ОТ ВИСШАТА НОМЕНКЛАТУРА НА ДС да не се опитва да се добира до такава висша позиция!!! ПЪЛНА ЛУСТРАЦИЯ!!!!
  • 53 провинция

    0 0 Отговор
    Щом кметството в София е кино, да се изказват кинокритици, а щом доктора го оприличва така и съобразено със специалността му - значи е психарско кино. Ами да се кандидатира за ролята на шефа на лудницата. Или да "изпишем" от ябанджийско най-играещия такава роля Бен Кингсли
  • 54 Пази боже от такива

    0 0 Отговор
    Дисидентът от Банкя, психиатър, но разбира какво е кметство!?