Last news in Fakti

17 Октомври, 2023 15:01 2 500 3

Веселин Симеонов пред ФАКТИ: В София победиха частните предприемачи (ВИДЕО)

  • веселин-
  • симеонов-
  • мърчаево-
  • кмет-
  • избори-
  • кандидат

Дано не съм лош пророк, но след време може да се наложи да се бутат сгради в „Слънчев бряг“, казва кандидатът за кмет на Мърчаево

Веселин Симеонов пред ФАКТИ: В София победиха частните предприемачи (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Време е у нас да се промени мисленето, че всеки, който се докопа във властта, го прави това нещо, за да забогатее. Нека направим като на запад. Когато стане един човек премиер, той си търси екип, търси съмишленици, включително и богати хора, които отиват, за да помагат за развитието на населеното място, на града или на държавата. У нас е време вече - като развитие след комунистическия режим, да направим нещо ново и добро. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Веселин Симеонов, кандидат за кмет на село Мърчаево от ПП „Земеделски съюз Александър Стамболийски“.

Относно презастрояването, той каза, че това е повсеместно из България.

„Скоро бях в района на южното Черноморие. „Слънчев бряг“ беше един прекрасен курорт навремето. Имаше 7-8 хотела, добра инфраструктура, градинки… Сега, накъдето и да се обърнеш, презастроено, страшилище, бетон. Дано не съм лош пророк, но след време може да се наложи да се бутат сгради в „Слънчев бряг“. Единственото адекватно развитие сред курортите ни е на „Албена“. Всичко друго – „Слънчев бряг“, „Златни пясъци“, е бетон. За София да не говорим. В столицата победиха частните предприемачи. Взимат един или два терена, а целта им е да изкарат някакви пари, голяма печалба, а не ги е грижа за човека. Само печалба гонят, а не облагородяване и подобряване на жизненото равнище на хората“, добави той.

Според него София има нужда от нов устройствен план, защото столицата се развива много бурно, а действителността и инфраструктурата се променя бързо.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха

    6 0 Отговор
    от задължителните розови очила стигнахме до дъното на блатото , а като гледам посочените за избиране е повече от ясно че целите са само и единствено заграбване на обществен ресурс за личен и партиен интерес
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.