Last news in Fakti

23 Януари, 2024 15:20 3 664 20

Кольо Парамов пред ФАКТИ: Ахмед Доган прероди Пеевски като стартов играч (ВИДЕО)

  • кольо-
  • парамов-
  • магнитски-
  • доган-
  • пеевски-
  • ктб

А днес държавата на Пеевски вече е изпълнена с различно съдържание, казва финансистът

Кольо Парамов пред ФАКТИ: Ахмед Доган прероди Пеевски като стартов играч (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Ахмед Доган моделира принципната разлика на разкарване на всички, които не са съгласни с него, прероди Пеевски като стартов играч, изгради го като паричен играч и го направи политически играч. След 2015-а се случи всичко. Тогава написах статия „Ликвидирайте държавата на Пеевски“. Става въпрос за израстването на определени личности, опаричването им, даването им на сериозен политически ангажимент и на отговорността те да премоделират състоянието на паричния ресурс в страната. Това днес вече е реализирано. И трябва да се върнем преди седем години как сме се надявали, че ние ще ликвидираме държавата на Пеевски… Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ финансистът Кольо Парамов.

„А днес държавата на Пеевски вече е изпълнена с различно съдържание и то така, както е проектирана от Ахмед Доган. Ние влизаме вече в дълбоката яма на умишления фалит на КТБ, блокирането на закона Рико с кражбата на много пари, блокирането на 17 предприятия и изваждането на 17-18 000 човека от тях и как те остават без хляб, на проточването на едно разследване за КТБ по смисъла и съдържанието на всичко онова, което е направено и записано в 10 000 страници, а то всъщност е равно на нула. И трябва да се започне едно ново делото, което да се ориентира вече по новия ветропоказател на „Магнитски“. А именно кои ще бъдат новите 20 човека в санкциите по „Магнитски“. Каква е тяхната свързаност“, добави гостът.

„Аз съм убеден при всички положения, че ние ще стигнем до там, защото САЩ и Федералното бюро за разследване разбират, че един от техните партньори, когото те подценяваха и смятаха, че могат да изродят в един елементарен план, се оказа пълен с много големи хитрости, които - по един или друг начин, се премоделираха за частен случай. Тук няма място за интерес на държавата. Единственият, на когото разчитам в момента, за принизяването и за уточняването на всичко лошо, което става у нас в момента, е американският посланик. Този човек направи всичко възможно и постави Хърватия на място. След като го пратиха тук - да е жив и здрав, нека през тази година да разчопли и да раздвижи абсолютно всичко. Не пипне ли „Магнитски“, не извади ли водещи хора, които премоделират целия състав на „Магнитски“, няма да може да направи и половин крачка напред“, сподели още Парамов.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нури

    17 0 Отговор
    Дпс е Бг Задкулисие
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Александър

    16 0 Отговор
    А нещо за Булгартабак да питат, г-н Ши...ъ Пеевски?
  • 4 Парадокс

    26 1 Отговор
    Един доказан за престъпления по закона Магнински престъпник управлява държава от етническа партия. Срам и позор!
  • 5 Българин

    21 1 Отговор
    Прасето на ченгел шебека на въже и пей 💓
  • 6 ДОГАН

    10 2 Отговор
    ВИНАГИ СЕ ОТТЪРВА ОТ СОПОЛИТЕ НАИ ВЕЧЕ ОТ МАЗНИТЕ
  • 7 ИНЖ

    6 5 Отговор
    Псевдо-героите на "Прехода" се хвалят един-друг. А провалът на руския "модел" е видим за всички.
  • 8 Тома

    5 1 Отговор
    Така е защото всички сме дпс приятелю или по точно милиционери от дс
  • 9 ТаУмВзе

    3 4 Отговор
    Аре бе! Доган ефенди и броеницата му е Единственото, което е Политика Робе Овца! Щото не успехме да сме Българи от Алчност. Следва Балтията за Бившият български народец де. Ако имате некви Проблеми, тва е Единсвтвеното което е Имате де. Знаете си там краварите да ви гласят де.
  • 10 яяя

    3 4 Отговор
    несвързани приказки, невнятен човек с нереализирано его.
  • 11 Ходжа

    10 1 Отговор
    И прасето изгрухтя: Грух-грух! Еничар Делян Бей! Първи еничар на Турция и подлога на американското посолство в София! Всичко в името на оцеляването и изваждането от списъка "Магнитски! Грух-грух, еничар Пеевски!
  • 12 Съдията Дред

    6 0 Отговор
    Боже, боже, надяваме се на американския посланик ? Че какъв интерес има той да оправя положението, него го интересува да играем по свирката им. А че тия кърлежи ни смучат кръвта , голяма работа, съпътствуващи жертви
  • 13 Сатана Z

    6 0 Отговор
    Баце Кольо,знаеш,че много те уважавам и винаги съм ценял твоето мнение,но не вярвай на американците,че ще прочистят колонията от крадците.Те са ни отписали,също като Афганистанците .
  • 14 Ооффф

    3 0 Отговор
    Тоз и той умник Гюро! Просто няма кой да ги отстрелва на днешно време такива повЕрвали си много.
  • 15 Обикновен

    2 0 Отговор
    Това, че хората не изразяват мнение по изявите на Пеевски не означава, че вече го приемат дори препоръчан от Доган. Няма как да започне от начало, всички знаят "кой" е.
  • 16 червен

    2 0 Отговор
    КОЛКО червени комуняги се преродиха от 89 г. насам.
  • 17 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 0 Отговор
    Колчо, много си елементарен...Дидко е внукът на чичо Ангел (Ачо), висш кадър на КДС - Враца.
  • 18 М3 голд

    1 1 Отговор
    Кольо, грешно се молиш. Не виждаш ли че този същия посланик организира действаща резидентура, почти открита, за намеса в политическите и държавните структури у нас. И то професионално. Особен интерес имат към внуци на АБПФК, поколенията на бивши твои колеги по всичките ти линии, дълбоко корумпирани политици. Доброволно им се предложи и задкулисието. Магнитски се използва само за натиск над необходимите им хора, които в последствие вербован за клаузите на САЩ. Грешно разчиташ! Някъде бях прочел, че за в бъдеще нас и прибалтийските републики ни смятат за страни от бъдещата руска зона на влияние и ни съсипват максимално. Даже Божков е под Магнитски, а ЦБ не е. Как ти се струва? Прав ли съм?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.