Last news in Fakti

4 Април, 2024 13:35 1 758 5

Бояна Бункова пред ФАКТИ: Хор „Мистерията на българските гласове“ е марка (ВИДЕО)

  • бояна-
  • бункова-
  • хор-
  • мистерията на българските гласове-
  • концерти

Един артист непрекъснато трябва да прави нови неща, за да бъде забелязан, казва продуцентът

Бояна Бункова  пред ФАКТИ: Хор „Мистерията на българските гласове“ е марка (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Вървим заедно с хор „Мистерията на българските гласове“ вече девет години. Хор „Мистерията на българските гласове“ е марка. Календарът ни е пълен, а през 2019-а имахме 40 концерт извън България. 15 концерта във Франция, Холандия, Белгия, Германия и т.н. Това бе сред най-силните ни години. Поставяме си нови изпитания в днешно време, защото светът е такъв, че един артист непрекъснато трябва да прави нови неща, за да бъде забелязан. Просто такава е средата в музикалната индустрия. Просто всеки артист не може да си позволи да не се развива. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и пре даването „Разговор“ Бояна Бункова , продуцент на хор „Мистерията на българските гласове“.

„Работим и върху албумите си. В предишния имахме гост артист от Австралия, с който си решихме албумът да е по-класически стил. Беше по-експериментален. А сега решихме да не изневерим на дългогодишните си почитатели и го направихме със струнен квартет. Свързах се с Георги Андреев, който има доста опит в комбинирането на българска музика с други инструменти, с класическа музика, предложих му да аранжира няколко произведения в репертоара. За него това също беше предизвикателство, но му стана интересно и решихме това да прерасне в по-голям проект, да не са само няколко песни в концертната програма“, добави гостът.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госあ

    3 1 Отговор
    Мистерия на българските гласове е марка, която Франция направи световна. За справка на чебурашките.
  • 2 Град Козлодуй

    2 1 Отговор
    Точно и е Факт👌
  • 3 КРОКОДИЛА

    2 0 Отговор
    ПАСИВНИ УПРАВНИЦИ / НУЛЕВА ДЪРЩАВА ............................
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 селтак

    1 1 Отговор
    Календарът ни е пълен, а през 2019-а имахме 40 концерт извън България. 15 концерта във Франция, Холандия, Белгия, Германия и т.н. Бункова я кажи колко посетители имаше? И кой ше иде да слуша тва неистиво квичене?