Last news in Fakti

28 Септември, 2014 18:34 2 622 18

Русия няма желание да продължи войната на санкциите

  • русия-
  • санкции-
  • рестарт-
  • сащ-
  • отношения

Москва иска рестарт на отношенията си със САЩ

Русия няма  желание да продължи войната на  санкциите - 1
Снимка: АП/БТА

Русия няма  желание да продължи войната на  санкциите, заяви руският министър на външните работи Сергей  Лавров в интервю за руския Пети телевизионен канал.

Няма да продължим да налагаме  санкции само, за да дразним някого, както  се случва с нашите  партньори, когато те приемат по отношение на нас принудителни  мерки, обяви Лавров.

Отношенията между Русия и САЩ се нуждаят от втори рестарт, заяви още руският външен министър. Ние сме заинтересовани от нормализиране на отношенията, но не ние ги разрушаваме, каза Лавров и обвини Вашингтон, че прилага двойни стандарти в борбата с тероризма.

По-рано Лавров осъди от трибуната на Общото събрание на ООН американския военен интервенционизъм в света, предаде Франс прес, цитирана от БНР. Западният съюз начело със САЩ действа на международната арена против принципа за суверенното равенство между всички страни членки на ООН и като се обявява за защитник на демокрацията, решава от името на всички кое е добро и кое зло, подчерта руският външен министър и хвърли върху Запада вината за кризата в Украйна:

САЩ и Европейският съюз подкрепиха държавния преврат в Украйна и безогледно защитават всички действия на самопровъзгласилите се киевски власти, взели курс към силово налагане на волята си над тази част от народа, която отхвърли опитите за налагане на антиконституционен ред и която отстояваше правото си на роден език, култура и история.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен Бакърджиев

    8 0 Отговор
    Добро изказване на Сергей Лавров. Последните 4 изречения казват всичко.
  • 2 руския

    8 0 Отговор
    Няма какво повече да се каже, кратко, точно и ясно !
  • 3 Десислава Димитрова

    0 7 Отговор
    няма как да се получи рестарт в отношенията докато русия не направи рестарт в украйна.лавров всъщност казва ние окупирахме източна украйна ,но нека си върнем старите икономически,дипломатически и политически взаимоотношения ,но с новото положение.дали европа ще се съгласи или сащ?всъщност въпроса е реторичен.

    Коментиран от #6

  • 4 иван

    4 0 Отговор
    Путин трябва моментално да започне война на унищожение на сащ и ес

    Коментиран от #9

  • 5 марто

    1 0 Отговор
    да
  • 6 Монго

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Десислава Димитрова":

    "...рЕторичен"- се пише с...И . Така и така акъл няма да ти дойде, а и не може да ти се налей, поне малко граматиката да ти оправим

    Коментиран от #7

  • 7 Десислава Димитрова

    0 7 Отговор

    До коментар #6 от "Монго":

    прав си риторика- риторичен,радвам се, че следиш постовете ми,ще се пообразоваш въпреки правописа ми.та не разбрах с кво от казаното не си съгласен?
  • 8 азсъм

    4 0 Отговор
    по-добре питай дали някой изобщо се съгласява с твоите изказвания... според мен, където и да погледнеш все dislike-ове има върху твойте постове.

    Коментиран от #10

  • 9 Хрисофор Карамфилов

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "иван":

    А ние от коя планета ще наблюдаваме цялото това „шоу„

    Коментиран от #11

  • 10 Десислава Димитрова

    0 4 Отговор

    До коментар #8 от "азсъм":

    ок,не се съгласява ,нека опонира .правописа ми е ужасен признавам,но аргументите ми не са.
  • 11 Десислава Димитрова

    0 6 Отговор

    До коментар #9 от "Хрисофор Карамфилов":

    карамфилов,ти си един от малкото тук за които има надежда и се радвам на този ти пост.

    Коментиран от #15

  • 12 кгб

    3 0 Отговор
    Сталин трябваше още след берлин да разгроми сащ и енглия

    Коментиран от #13

  • 13 Десислава Димитрова

    0 8 Отговор

    До коментар #12 от "кгб":

    силно го е желаел,но е нямал възможност и сили за това.ако бе станало сега ти нямаше да имаш достъп до интернет и собствеността ти би се разпростирала върху единствените дрехи на гърба ти.
  • 14 Хрисофор Карамфилов

    4 0 Отговор
    Трябвало е Хитлер просто да запази хладнокръвие и да не напада Русия,дори и изостанала Русия си остава империя,тогава никои нямаше да пее от Ламанша нататък.Пакта за ненападение и почти приятелските отношения между Сталин и Хитлер,е бил сбъднатият кошмар на Чърчъл,когато са му съобщили новината за нападението,тоѝ е скачал от радост до небето.България с германците до 1938г преживява почти златни години всичко което се е произвеждало се е купувало от тях били сме нещо като равноправни с тях ,а не колония като сега. България е получила териториите си от тях,и дори камънаците на Македония.Грешките на Хитлер повличат по късно и нас.

    Коментиран от #16

  • 15 Хрисофор Карамфилов

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Десислава Димитрова":

    Надежда ще има само тогава когато повече хора като теб разберат,че една грешка не се поправя с друга грешка.Тоест комунизъм не се поправя с колониализъм.
  • 16 Десислава Димитрова

    0 7 Отговор

    До коментар #14 от "Хрисофор Карамфилов":

    хитлер е трябвало да спре до завзетото 1938 т.е. до преди полша.след разделянето на полша той попада в капана ,а заедно с него и ние.колониализма е икономически нерентабилен от 50 години и европа не го практикува .днес се използва интегрирането ,което е много по-рентабилно за европа и сащ както в икономически така и в политически аспект.

    Коментиран от #17

  • 17 Той

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "Десислава Димитрова":

    "днес се използва интегрирането ,което е много по-рентабилно за европа и сащ", т.н. интегриране се прилага от САЩ много преди нашето съвремие. Ето ти да почетеш малко /ако можеш/-http://geopolitica.eu/spisanie-geopolitika/235-latinska-amerika-kato-geopoliticheski-silov-tsentar . Да колониализма в старата си форма прилаган от Британската империя е нерентабилан, затова САЩ са го "доразвили" в сегашната си форма.

    Коментиран от #18

  • 18 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Той":

    къде си бе лингвисче, откога те чакам.пращаш ми статия ,а не си я чел.тази статия е писана от мен или по точно е писана от мой идеен клонинг.трябва да я прочетеш там има писано и за интеграцията,както и за трайните процеси на демократизиране в латинска америка както и за икономическите ползи от сащ конкретно.тук не са добавили последните данни на ръста на бвп на латино държавите ,както и не са направили анализ на държавите интегриращи се към пазарния модел на икономиката и към политическия такъв на демокрацията и тези дето са приели и потдържат тоталитарните режими.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания