Last news in Fakti

6 Октомври, 2014 11:19 1 252 0

Tez Tour съкращава двойно програмата си за зимата

  • tez tour-
  • почивки-
  • туроператор-
  • русия

Един от водещите в Русия туроператори Tez Tour обяви, че съкращава двойно програмата си за зимния период, съобщава в. „Ведомости“. Компанията активно работи у нас.

Основната причина за свиването на дейността на туроператора е слабата рубла и свитото търсене на руския пазар, провокирано от наложените от Запада санкции.

Генералният директор на Tez Tour Владимир Каганер уточни, че оптимизацията на предлаганите почивки за зимата ще продължи около месец и половина и би трябвало да завърши към края на октомври. Ще изпълним всички ангажименти по вече продадените пътувания, все пак обеща Владимир Каганер.

Изпълнителният директор на Асоциацията на туроператорите Мая Ломидзе коментира, че кризата, в която попадна Русия след анексирането на Крими, породена от санкциите от Запада за действията й в Украйна, са накарали хората веднага да съкратят разходите за почивки или напълно да се откажат от пътувания в чужбина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА