Last news in Fakti

22 Април, 2015 20:42 2 976 5

Борис Немцов търгувал с оръжие

  • борис немцов-
  • търговия-
  • оръжие

Финансовото разузнаване на Русия е открило сметки на политика в Кипър. В момента се проверява версията за депозити на Немцов в Германия и САЩ

Убитият в края на февруари на метри от Кремъл руски опозиционен  лидер Борис Немцов се е занимавал активно с търговия на оръжие,  разкрива в. "Комсомолская правда".

Финансовото разузнаване на Русия е открило сметки на политика в Кипър. В  момента се проверява версията за депозити на Немцов в Германия и  САЩ. Смята се, че на Острова на Афродита Немцов е държал най- малко 10 млн. долара.

Като съветник на бившия украински президент Виктор Юшченко между  февруари 2005 и октомври 2006 руският политик се занимава с  управлението на финансите, които идват от САЩ. През този период  той навлиза в търговията с оръжие, коментира пред в.  "Комсомолская правда" източник от следствието.

Дейността на Борис Немцов се разследва от руската Федерална  служба за сигурност (ФСБ).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 имуноглобулин

    0 0 Отговор
    Е че то до сега не беше ли ясно ?Ядрени ,водородни......абе оръжия наркотици проституция .Еи какъв човек!?
  • 2 123

    0 0 Отговор
    Не беше бедняк. Обичаще к..ви.Сега каквото ще излезе вече ще бъде-не е така, беше светец. Пази боже от такива.
  • 3 скиптично настроен

    0 1 Отговор
    Много малко "информация" разкрива статията... не мисля, че може да се разчита на нея, ако хипотетично е отстранен заради опозиционерската си позиция, естествено че ще го накиснат по медиите, предлагам на администраторите да се фокусират в/у достоверността на статийте, а не в/у обема !
  • 4 ееее

    1 0 Отговор
    хаха уж Путин го убил ся ...ще си посипят ли глвата тия дето джавкаха така ..оказа се че са го убили търговци на оръжие
  • 5 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор
    да,сега след като го застеляха щото подкрепял шарли и е к..вар се оказа че е търгувал с оръжие:)!руските шегички в путиновите медии продължават :)!