Last news in Fakti

29 Май, 2015 14:43 1 386 1

В Русия май откриха пистолета от убийството на Немцов

  • макаров-
  • борис немцов-
  • убийство

Властите в Русия май са открили пистолета, с който е бил убит опозиционера Борис Немцов, съобщава в. „Известия“.

Това е станало при организиран от следствието обиск в дома в Ингушетия на майката на обвиняемия Заур Дадаев.

Полицията е намерила пистолет „Макаров“. В момента са разпоредени експертизи на оръжието, които да дадат ясен отговор дали с него е убит Борис Немцов.

Преди време стана известно, че обвиненият за убийството на руския опозиционен политик – Заур Дадаев е опитал да избяга в чужбина.

Ден след убийството на Борис Немцов той пристигнал в Грозни, за да вземе от батальона „Север“ своя задграничен паспорт.

Заур Дадаев не е успял да получи документа си за самоличност, защото дежурният офицер по батальон отказал да му го даде без присъствието на представител на кадровата служба.

По делото за убийството на Борис Немцов като обвиняеми са привлечени Заур Дадаев, Рамзат Бахаев, Тамерлан Ескерханов, Анзор и Шадид Губашеви.

Известният руски опозиционер Борис Немцов беше убит в центъра на Москва вечерта на 28 февруари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Такова убийство а той държи пистолета в къщи. Направо ни вземат за глупаци. Досега щяха да го претопят и направят нов. Страшна е манипулацията на обществото.