Last news in Fakti

30 Март, 2015 09:23 845 1

В Русия издирват нов заподозрян за убийството на Борис Немцов

  • борис немцов-
  • русия-
  • заподозрян-
  • убийство

Руското следствие е успяло да установи самоличността на нов заподозрян за убийството на Борис Немцов, който е известен с прякора си Руслик. Властите смятат, че той е предал на убиеца Заур Дадаев оръжието и му е обещал да плати за убийството на известния руски опозиционер, съобщава в. „Комерсант“.

Заур Дадаев вече разкри по време на разпита си, че чеченец с прякора Руслик му е дал пистолета и автомобила ZAZ Chance. Освен това му обещал да му плати след убийството на Борис Немцов.

Цената била по 5 млн. рубли за всеки един от участниците в убийството.

В момента следователи събират допълнителни доказателства за новия обвиняем по разследването.

По делото за убийството на Борис Немцов като обвиняеми са привлечени Заур Дадаев, Рамзат Бахаев, Тамерлан Ескерханов, Анзор и Шадид Губашеви.

Известният руски опозиционер Борис Немцов беше убит в центъра на Москва вечерта на 28 февруари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Десислава Димитрова

    1 1 Отговор
    има ли някои някъде по света да вярва в поредния путинов цирк?немцов според основната версия го убили заради подкрепата му към шарли абдо!!!!смях.за доказателство са признанията на убииците му ,които забележете са от спецназа в чечня ,който трябва да лови ислямисти !!!собственика на военното формирования кадиров твърди че са невинни руски патриоти ,а за да си промени мнението путин спешно го награди с медал!сега се търси поръчителя и напрежението в руския сапунен сериал остава.щеше да е смешно ако не загиваха хора,но всъщност е трагично!