Last news in Fakti

31 Декември, 2015 12:35 1 403 0

Светът вече посреща Нова година

  • нова година-
  • посреща-
  • светът

В Самоа първи посрещната 2016-та г.

Новата 2016-та година вече започна да настъпва в света, като първо бе посрещната от жителите на Самоа, съобщи британското издание Telegraph.

За самоанците новата година е доста ветровита, тъй като циклонът Ула удари намиращия се северно от Самоа остров Тувало. Той обаче се предвижва на запад. В Тувало бурята е причнила поражения на около 40 дома. Островните държави са разположени в централната част на Тихия океан и винаги са първите, които се разделят със старата година.

Нова година бе посрещната и от жителите на Коледните острови. С честита нова година вече се поздравяват и в някои части на Нова Зеландия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА