Last news in Fakti

24 Юни, 2016 09:37 2 103 2

Печален ден за Европа

  • европа-
  • великобритания-
  • германия

Външното министерство на Германия с изявление по повод референдума във Великобритания

Министерството на външните работи на Германия обяви днешната дата като „печален ден за Европа и Великобритания“.

Официалните данни от референдума във Великобритания вече излязоха и показват, че британците са предпочели излизането от ЕС.

„Новината от Великобритания през тази сутрин беше отрезвяваща. Това е печален ден за Европа и Обединеното кралство“, се казва в изявление, публикувано в Twitter. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666

    0 0 Отговор
    Печален ден за Европа, щастлив ден за Великобритания.
    Айде Франция....
  • 2 Волен Сидеров

    0 0 Отговор
    ами ще си управлявате сами .аз като ви разправях че еросъюза си отива в този вариант.сега хептен ще има много богати и много бедни-ако не са си взели урока разбира се и не се променят евробюрократите в костюми.ще става все по интересно-ще отиваме на изути гащи без вазилин-но-ако са си взели поука-има шанс да се променят нещата....или крайният вариант бежанците са тука вече и ще си пуснат пипелцата навсякъде и добър ден ислямска европа-Дано проклетите бюрократи из европата ,както и проклетите наши 240 гълфона поумнеят и да мислят за населението..-не виждам къде ще бягат няма друга планета -всички сме на тръстиката...Айде честито.Сега ще се молим на руснаците,защото европа може хептен да на за.бе,което пак не е добре-че руснаците са много тесногръди...
Новини по държави: