Last news in Fakti

27 Юни, 2016 19:47 1 213 2

След Brexit НАТО става още по-важно

  • нато-
  • brexit-
  • джон кери

Джон Кери е на посещение в Брюксел

„Решението на Великобритания да напусне ЕС няма да повлияе на планираната за следващия месец среща на върха на НАТО във Варшава.“ Това заяви държавният секретар на САЩ, който в момента е на посещение в Брюксел, цитиран от „Ройтерс“.

„Ние имаме високи очаквания за срещата на НАТО. Очакваме важни резултати. Не очакваме промени, породени от референдума във Великобритания“, заяви Кери.

„След като Великобритания реши да напусне ЕС, ролята на НАТО става дори по-важна. Това е важна платформа за сътрудничество между Европа и Северна Америка“, заяви генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.   


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    0 0 Отговор
    И какво ще прави НАТО?Който иска да се отдели от ЕС ще го окупира и няма да позволи това ли??Както на времето варшавския договор ли??Както се случи в Чехословакия,Унгария,Полша.Ами ако стане така както се случи в Румъния със семейство Чаушеско.Когато на хората им писне стават и такива работи...така,че нека алчността и властолюбието на някои изживяващи се за свръх ръководители бъде по скромна,защото не знаеш понякога какво ще излезе от прекалените ви амбиции за владичество!
  • 2 kcaniba

    0 0 Отговор
    След загубата на Светите земи, завладяването на източните, Православни църкви, бяха ПО Важни!!!!!!!
    Александър Невски - Слава!!!
    - който с еч дойде, от меча и ке падне!!!
Новини по държави: