1 278 4

Чешкият президент нададе вой срещу бежанците

Той не иска имигранти на своя територия

Росен Стойчев

Чешкият президент Милош Земан заяви, че смята за опасно присъствието на бежанци от мюсюлмански страни на територията на Чехия, съобщи ТАСС.

Според него те представляват терористична заплаха за неговата страна.

„Президентът се противопоставя на всяка възможност за приемане на бежанци на чешка територия. Нашата страна не може да си позволи рискове от терористични атаки, каквито удариха Франция и Германия“, това заяви говорителят на чешкото президентство Иржи Овчачек.

Земан ще иска преразглеждане на решението на правителството за предоставянето на убежище за ограничен брой имигранти. То е в рамките на споразумение между ЕС и Прага.

Чехия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Мръсни бежанци
  Отговор
  1 16:34  02.08.16
  Браво на човека.
 • Шляхтиц
  Отговор
  2 18:26  02.08.16
  Мигрантите са заплаха за цяла Европа. Много малка част от тях успяват да се адаптират и да живеят по европейски. Основната част от тях не само си остават азиатци, но и изпитват нескривана неприязън към друговерци. Много от тях са напълно неграмотни и нито са чели, нито знаят какво е написано в корана. Ако го бяха прочели или ако се бяха постарали да се ограмотят, може би щяха да бъдат по-толерантни. Поради тази причина са готови да се взривяват и убиват невинни хора. Не само Чехия, Словакия, Унгария и Полша са категорично против приемането на мигранти на своя територия. Подобни са настроенията в Швеция, Финландия а вече и във Франция, Белгия. Няма да е лошо и България да заеме подобна позиция.
 • ТИКВОЧА
  Отговор
  3 18:58  02.08.16
  САМО НАШИЯТ КРАТУН СЕ ОСЛУШВА И ЧАКА ДА ЧУЕ КАКВО ЩЕ МУ КАЖАТ ШЕФОВЕТЕ МУ ОТ БРЮКСЕЛ. КРАТУНЕ СТАВАИ ПРЕЗИДЕНТ СТАВАИ КАКЪВТО ИЗКАШ ЩОМ ИМА КОЙ ДА ТЕ ИЗБИРА МАХАЙ СЕ ОТ ТОЗИ ПОСТ НЕЕ ЗА ТЕБ ТАЗИ РАБОТА НЕ СИ УЧИЛ ТОЛКОВА.
 • Бай хой
  Отговор
  4 09:46  03.08.16
  Марионетките на терористите от вашингтон нададоха вой срещу чешкия президент. Така би трябвало да звучи заглавието.

Напиши коментар:


Публикувай