Last news in Fakti

9 Август, 2016 07:15 1 286 1

Видни републиканци призоваха: Не гласувайте за Тръмп!

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • републиканци-
  • експерти-
  • писмо-
  • призив-
  • сигурност

Ние няма да гласуваме за Тръмп, обявиха експертите по сигурността

Видни републиканци призоваха: Не гласувайте за Тръмп! - 1
Снимка: БТА/ AP

Видни републиканци призоваха сънародниците си да не гласуват за кандидата на републиканците Доналд Тръмп на президентските избори през ноември, съобщи Си Ен Ен.

В отворено писмо 50 изтъкнати експерти по сигурността заявяват, че Тръмп ще бъде „най-безразсъдният“ държавен глава в историята на страната.

Сред подписалите се е и бившият директор на ЦРУ Майкъл Хейдън. Според експертите на републиканския кандидат му липсва характер, ценности и опит.

„Той няма основни познания за американската конституция, закони, институции, включително и религиозната толерантност, свободата на пресата и независимата съдебна система“, се казва в писмото.

Експертите по сигурността обявиха, че нито един от тях няма да даде своя глас за Доналд Тръмп на изборите.

Те ще се проведат през месец ноември, като един срещу друг ще се изправят републиканеца и Хилъри Клинтън от лагера на демократите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо

    0 0 Отговор
    Д.Тръмп е бизнесмен и човек който е "работил" за парите си цял живот.
    Хилари през целият си живот е била ПАРАЗИТ.

    Кой от двамата според Вас е по-малкото зло ?

    (че то...Добро от американци не чакай..)