1 183 3

Русия започна внезапна проверка на бойната готовност

Те са по заповед на Владимир Путин

Росен Стойчев

Руското военно министерство обяви внезапна проверка на бойната готовност на въоръжените сили в няколко окръга, съобщи ТАСС.

Проверяват се Южния, Западния и Централния военен окръг. Проверки има още в Северния флот,  Въздушно-космическите сили и Въздушно-десантните войски. Това бе съобщено от руския министър на отбраната Сергей Шойгу.

Проверките ще продължат до 31 август. Той допълни, че в Южния военен окръг вече е започнала подготовката за учението „Кавказ – 2016“.

Ученията са по заповед на руския президент Владимир Путин. Те целят да проверят готовността за увеличаване на силата по югозападното стратегическо направление.

В рамките на проверките ще бъде разработен пълен цикъл на обучение на въоръжените сили. Ще се провери и дали те могат да защитават руските интереси и сигурност. 

Русия

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • mediator37
  Отговор
  1 13:15  25.08.16
  Като в анекдота По време на управлението на Путин Русия напредна в две области: ........ Луганска и Донецка.
 • Диди
  Отговор
  2 00:36  26.08.16
  Да,напредна и то със агресивноста си.Държавите в които живеят много руснаци трябва да са нащрек,примерно балтийските.
 • Бай Хой
  Отговор
  3 10:56  26.08.16
  Дидке ами че уточни че агресивни или по точно не действията им са на руска територия за разлика от агересора сащ който се прокрадва чрез интриги, държавни преврати и военни престъпления към точки от света богати на природни ресурси. Да не забравяме окупирането на родното небе постигнато чрез сасипване на БНА и поствяне на марионетки като стратега от кукорево. Явно не ти пука че направиха България заложник на краварските интереси а Българите прогонват далеч от Родината. И определени същества с неопределен произход се притесняват уж за прибалтийци и украинци.

Напиши коментар:


Публикувай