Last news in Fakti

1 Септември, 2016 07:14 1 547 2

Тръмп: Мексико ще плати за стената

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • мексико-
  • стена-
  • плати-
  • пеня нието

Това е на 100% сигурно, заяви републиканецът

Тръмп: Мексико ще плати за стената - 1
Снимка: БТА/ AP

Доналд Тръмп заяви, че Мексико ще плати за издигането на стена на границата между двете страни, съобщи Би Би Си.

В Аризона кандидатът на републиканците за президентските избори заяви, че това е на 100% сигурно.

Часове по-рано Тръмп се срещна с мексиканския президент Енрике Пеня Нието. Тогава американецът заяви, че двамата не са дискутирали кой ще плати за стената. Държавният глава категорично отрече, че Мексико ще го направи.

Републиканецът остави отворена възможността милиони нелегални имигранти в Съединените американски щати да бъдат депортирани.

След срещата с мексиканския президент в Мексико Сити, Тръмп заяви на съвместната пресконференция, че двамата са провели много конструктивен разговор, излагайки своите идеи и възгледи. Републиканецът дори нарече Нието свой приятел.

Факти.бг припомня, че президентските избори в САЩ ще се проведат на 8 ноември. Доналд Тръмп ще се изправи срещу кандидата на демократите Хилъри Клинтън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 778

    0 0 Отговор
    Такъв цирк няма никъде другаде.
    Американската демокрация е измислена за поробване на хората.
    Няма всички да ме разберете ,но не това е нормално.
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    Тази президентска кампания в САЩ е може би най-интересната от много години. Тръмп определено е нестандартен кандидат, това забавлява хората и го харесват. Той всъщност е единствената надежда на САЩ да си пооправят малко нещата в световен мащаб щото напоследък са го закъсали здраво. Ако изберат Хилърито и продължат досегашната си политика сами ще се затрият. Но явно е крайно време да им се случи и на тях, като възмездие за всичките злини които са причинили на останалия свят.