1 343 1

Отвлечен студент станал личен учител на Ким Чен - ун?

Сензационни разкрития за изчезнали пред 12 години Дейвид Снедън

Отвлечен студент станал личен учител на Ким Чен - ун?
Снимка: БТА/AP
Росен Стойчев

Сензационни разкрития бяха направени, покрай изчезването на американски студент преди 12 години, съобщи Fox News.

Дейвид Снедън изчезва в китайската провинция Юнан. След продължително търсене, той така и не е открит. Според китайските власти студентът най-вероятно е загинал след падане от каньон. Неговите родители обаче продължават да вярват, че той е жив.

Сега се появяват невероятни нови твърдения по случая. Според -Чой Сунг Йонг, главата на „Съюза на семействата на отвлечените в Южна Корея“, Дейвид е бил отвлечен, за да стане личен учител по английски на днешния лидер на Северна Корея – Ким Чен – ун.

Информацията е получена от добре осведомен източник в Пхенян. Според него Дейвид вече е женен за местна жена и има две деца.

Това не изненадва неговите родители, които днес живеят в Провидънс. Те потвърждават, че Дейвид е владеел добре корейски. Според последни информации Държавният департамент на САЩ вече е започнал да издирва изчезнали в Северна Корея.

 

 

Северна Корея

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Vladimir Ivanov
    Отговор
    1 16:30  02.09.16
    .аси пропагандата.Даже не ви и чета вече.През ден плюете по Корейците, на какво се дължи такава активност? Явно скоро ще се случва нещо на корейския полуостров с участието на американците.Жалко, че в България медиите са под пълен контрол на щатите, защото точно сега имаме нужда от независимо отразяване по темата за бежанците и предстоящите президентски избори(много помия ще се излее по ген.Румен Радев).

Напиши коментар:


Публикувай