2 840 22

Орбан посече Брюксел и бежанците

Той иска нов елит в ЕС

Росен Стойчев

„Надявам се, че референдумът в Унгария ще даде пример на останалата част в Европа и при изборите през следващата пролет и  институциите в ЕС ще бъдат водени от нов елит, на мястото на сегашния елит от нихилисти.“  Това бе заявено от премиера на Унгария Виктор Орбан, цитиран от Express.

В Унгария предстои референдум, на който гражданите ще решат, дали ще приемат идеята за въвеждането на квоти за бежанци в ЕС.

„Когато каниш бежанци, те най-вероятно ще дойдат. Трябва да решим дали искаме обединена Европа или отделни нации. Имиграцията ще има големи последствия за Европа, а европейците дори не знаем какво точно искаме. Нашият проблем реално е Брюксел, а не имигрантите.

Излизането на Великобритания от ЕС ни даде ясен знак. Какъв е този европейски елит, който бе отхвърлен от огромна страна с 65 млн. души?

Политическата война на базата на имиграцията е една чудесна възможност. За някои хора това е възможност да унищожат една Европа . Европа, която е базирана на концепцията на християнството и националността.  Това е опит за промяна на етническата основи на ЕС.

Те знаят, че мюсюлманите никога няма да гласуват за партия с християнски корени.   Така Европа няма да е разпознаваема. Ние трябва да предотвратим това.  Ние трябва да защитим страните с европейски корени“, заяви Орбан.

Унгария

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • aaaaaaa
  Отговор
  1 07:20  13.09.16
  Боко, четеш ли? Това е позиция! Стига си се прегръщал с Меркел - тая ще ни заведе на дъното.

  Коментиран от #17

 • иии
  Отговор
  2 07:46  13.09.16
  ББ чете само цифрите , а буквите му нареждат от Брюксел . Една дума папагал -все повтаря за оградата по границата ни ,а Унгария и други държави направиха по три такива . ББ мрази такива като Орбан,защото пред него той изглежда като момче за всичко..гарсон
 • Хасан
  Отговор
  3 08:17  13.09.16
  Ами щом има партии с християнски корени нека да има и партии с мюсюлмански корени..

  Коментиран от #8

 • Хасан
  Отговор
  4 08:19  13.09.16
  В Европа се роди Хитлер и възникна Хитлер, в Европа възникна расизма,национализма, колониализма, социализма и прочие други

  Коментиран от #5, #9, #10, #12


 • Трол
  Отговор
  5 08:31  13.09.16

  До коментар #4 от "Хасан":

  Отиваш в Мала Азия и си далеч от лошата Европа. Какъв ти е проблема?
 • 666
  Отговор
  6 08:58  13.09.16
  Докато ни управляват бивши членове на БКП и агенти на ДС сме на потъващ кораб. Сега за тия избори е същото. Нямат намерение да променят нищо. Не гласувайте за тая политическа сган.

  Коментиран от #13

 • Коко
  Отговор
  7 09:00  13.09.16
  Бавно, но сигурно ще започнете да разбирате защо Англия излиза от ЕС.
 • кроко
  Отговор
  8 09:39  13.09.16

  До коментар #3 от "Хасан":

  Нека, нищо лошо няма! Но да са в демократична Саудитска Арабия, в Оман, в Катар, в Ирак, В Сирия, в Афганистан..... въобще там където са мюсюлманите. Не в християнска Европа.
 • кроко
  Отговор
  9 09:50  13.09.16

  До коментар #4 от "Хасан":

  Вярно е, доста лоши неща е дала на света "люлката на цивилизацията" Европа! И незно колко милиона са загинали заради тази цивилизация! Но пък Мала Азия е дала на света мюсюлманската религия, вредите от която са напълно съпоставими с всичко лошо от Европа! И мюсюлмани и християни правят и са правели една и съща грешка - като не им харесва нещо, искат със сила да го променят. Само че така нещата стават краткотряйни. А промяната се прави трайно само с примери - отнема време и много повече усилия, но англичаните имат една поговорка: "За да възпиташ един човек, трябва да възпиташ баба муДруг е въпроса, че почти винаги в историята водещите подбуди са иконом. интереси, а не налагането на друга култура. Като не ти харесва европейската култура, не ходиш да се взривяваш в Европа, а даваш пример в собствената си държава как трябва да се живее!
 • Дух
  Отговор
  10 10:24  13.09.16

  До коментар #4 от "Хасан":

  Нищо по лошо не се е случвало на света от Исляма. Сравнение с него национал социализма на Хитлер е детско приказка. Исляма е политическа доктрина за световно господство замаскирана зад религиозни догми. Където има мюсюлмани, има война и терор, а с мюсюлмани може да се живее нормално само когато са малцинство, станат ли повече от другите (независимо дали са християни, будисти, индуси, конфуцианци и т.н.), започват да ги тормозят, изтребват, докато не ги унищожат. Исляма трябва да бъде забранен в цивилизования свят защото това не е религия, замаскирана зад религията войнстваща доктрина и трябва да се наказва много по-строго от фашизма. Примери за "миролюбивите" мюсюлмански оргнизации са Ислямска държава, Боко Харам, Аш хабаб, Алкайда, Хизбула, Ислямски Джихад, Фатах, Хамас и т.н и т.н. Защо мюсюлманите не отиват в мюсюлманските страни, а умират да отидат в отвратителната според тях християнска Европа
 • Грую
  Отговор
  11 10:45  13.09.16
  Не че някой е искал точно така да стане, но накрая наистина ще стане така. Членството ни в НАТО и Европейския съюз отслабиха и отбраната ни и икономиката ни, но ние не сме в състояние да излезем като британците, а Меркел като се види натясно и с изборите в Германия от немай къде ще се наложи да ни изсули манафите дето ги покани в Германия и сме дотам. От историческа гледна точка съюзът ни със западните нации винаги е водил България до национални катастрофи. Дано да съм лош пророк, но май поредната е на ход и тя ще бъде най-лошата, защото предишните все са били след войни, а тази ще бъде без да е гръмнала пушка и изцяло сами ще сме си виновни за политиците, които избирахме толкова време и политиката, която те водеха, водят и в момента.

  Коментиран от #19, #21

 • Дух
  Отговор
  12 10:56  13.09.16

  До коментар #4 от "Хасан":

  Покажете ми две мюсюлмански държави които да не воюват вътре, или срещу някой съсед - няма такива, като пример давам най близкия ни уж цивилизован съсед Турция - Арменския геноцид, Войната с кюрдите, заграбването на половин Кипър, нахлуването в Сирия, ислямизирането и последващото заграбване на България и много други.
 • 999
  Отговор
  13 11:01  13.09.16

  До коментар #6 от "666":

  Нещо си объркал статията бе! Тук се говори за други неща, ама ти няма как да разбереш...
 • Фори
  Отговор
  14 11:29  13.09.16
  Не мога да разбера какви хора живеем в тази държава. 27 години не можем да вземем решение на изток или на запад да тръгнем. С такава скорост на мисълта до никъде не може да се стигне. А най големеия парадокс е че тези които докараха до фалит държавата през 1996 г. продължават да се напъват да дават акъл и да объркват и без това умопомрачения народ.

  Коментиран от #15, #16

 • гост
  Отговор
  15 11:41  13.09.16

  До коментар #14 от "Фори":

  Това е достоен политик. Излиза и казва истината така както я вижда, без оглед на кого ще се хареса или не. А еврогеските представители го анатемосват за позицията му, че бил разделител. Ами да си ги прибират африканците у тях си, ама никой не живее с такива, всеки се пази, ала обикновенните граждани не получават избора дали искат или не искат да живеят в страх. Винаги е имало миграция, такива доброволни вълни със заселници, обаче не е имало. Отсега искат права: да им се дават пари, да им се дава жилище, да им се дава гражданство, а отнемат правото на европейците да са спокойни, да са освободени, да се обличат както пожелаят. До къде стигнаха европейските продажници, че да спират свинското в училищата, да налагат норма за обличане на децата, да не би някой арабин да не му хареса прекалено много и да насили някое дете, я в храст, я в басейн, я директно на улицата. В момента предлагат Хриситянството на поднос на Мюсюлманите, гавра с идеалите и историята на Европа.
 • незнайко
  Отговор
  16 11:44  13.09.16

  До коментар #14 от "Фори":

  Прав сте, това се нарича ДЕМОКРАЦИЯ. Национализма е мръсна дума в умовете на тези които ни управляват. Тепърва ще берем ядове, ако нещо не се промени в нашата политика. България е християнска държава и това трябва да се отстоява. Съвмесното съжителство с други вероизповедания, не трябва да има нищо общо с политиката на правителството. Който не е доволен да си отива, както едно време турците, побягнаха към Турция. ЗАЩО ОБАЧЕ СЕ ВЪРНАХА НИКОЙ НЕ НИ КАЗВА.

 • надали
  Отговор
  17 12:00  13.09.16

  До коментар #1 от "aaaaaaa":

  Това ги кажи на следващия премиер! Този не слуша никой освен господарите си Меркел и Юнкер, които отдавна са му сложили топките в бурканче формалин на рафта. Не разчитай на него, евентуално на следващия, но като знам нашего брата в комплект с платените цигани какъв избор прави вероятността да случим на някой като Орбан граничи с вероятността германците да избягнат мисюлманското робство !
 • Киро
  Отговор
  18 13:32  13.09.16
  Ето това е тема, под която всички истински българи сме обединени (без пенделите, членовете на разни хелзински комитетчета, други толерастчета и подобни меки китки)! Браво!
 • антика
  Отговор
  19 14:26  13.09.16

  До коментар #11 от "Грую":

  Сами сме избрали ли? Нищо подобно! Само търпим всички идиотската ви ссистема, при която банда паразити, наречени политици им даваме власт, те сси крадат правят каквото им е кеф, ненормалното секюрити им пази крадливите тикви, ние им плащаме данъци и целият тоя идиотски цирк го страдаме ние - не на постовете, непаразитите, а които даваме власт и пари. Идиотска система! така, че не зная Исляма ли е крив или прав, но далеч преди ИКляма като религия да се появи, идиотската система на паразити над пчели съществуваше. Исляма е само поредната религия натресена от един човек над себеподобните му, които са му повярвали. С нищо по-различна като същина от Християнството, Будизма ид руги, освен по смисъл. Най-хубавата религия е Даоизма.- Тя е съвкупност и межддинно звено, между Конфуцианството, Тантраизма и атеизма. Тя е всъщност простичак - опознавай света и намери своето място в него. Останалото са милиарди подробности в живота. А, най-правилната религия е българската макар и да я има като приложения навред и да не е точно българска - говоря за прабългарите, не за сегашната идиотска система! Тя гласеше - Опознай света, върви сси по Пътя-Живот, почитай Танг-Ра - създателят на космоса или природата или Бога дето му казвате и не оставяй разни примитиви да ти натрисат простотиите си на главата! Трепи бандитите и почитай човека! Виждате колко е простичка, ясна, правилна, нали? А сега не се прилага - сега идиотската система си натресе дяволски човешки и то само юдейски ре
 • антика
  Отговор
  20 14:34  13.09.16
  Сега системата е идиотска, брато! седнали някакви си палячовци на раззни инстанциии, натрисат ти простотиите си, гламавите военни и ченгета им изпълняват, а и ние простотиите и всичко това сладко го наричате НИЕ-ДъРЖАВАТА. Да, ам истината е, че това е група мафия на власт, която ние и даваме всички, тя богатее, прецаква ни, шета си на тиквите и не и дреме за нас. Ако ид ремеше нямаше да краде и да ни узаконява простотиите си - визирам и новата задължиттелно жграсуване - престъпление и по Конституция и по Право. Защото избора да гласуваш и за кого е лично волеизявление и не подлежи на задължителност! Ала гламавите магистрати, военни и ченгета, тия, които трябваше да ни пазят и себе си - народа от врагове, напълно послушничко толерират и търпят тия идиотизми и Калинките на власт? И си лапат заплатите и не им дреме? Е, може ли от идиотска система да излезе нещо добро? Той Кубрат ви го е казал - Съединението в сноп от стрели ви прави силни! Ала как да се съединиш с крадливи лъжливи идиоти на власт? Това е самоубиййство... а самоубийството е грях. Ето това е парадоксалната ви система - нито е българска, нито е правилна, нито сме нормални, че я търпим. така, че и Исляма и Християнството са фарисейски юдейски религии за да се властвува над масата от шепа тарикати - нищо повече. Танг-Ра е истинският цар и създател на вселената. В превод означава Небесен-Цар или Създател на света. Ние сме прашинка от космосса вселена. Но с манията за величие са повечето.... Гламав
 • антика
  Отговор
  21 14:46  13.09.16

  До коментар #11 от "Грую":

  Гламав сбъркан свят! Включвам и себе си, щом търпя тия простотии. Но нямам ибор. Ако искам да се отърва, трябва да продам всичко и да стана странник, да не се свързвам с никаккви заробващи държавни общински и другип ростотии. А това в 21 век е малко трудничко. Исляма като религия е поредната човешка версия на нещата. Всички религии са от човека и за човека. И досега според проучването ми, само старобългарската или както я описах, Будаизма, Даоизма, са правилните като масовост, на религиите говоря. Като разбирания те ссе прилагат от много хора по света и християни и мюсюлманни и всякакви. Но? Ето я светата ви истана, за да не се карате като гламави овчици! Християнство що ли е това? Всички сме християни, дори и сбърканите джихадисти. но те са извратени по морал, защото са вандали, бандити. Христос, това означава Човек. Човек, човечен, човечество. Христос сме всички и всеки от нас е християнин. Мюсюлманин що ли е това? Мю-Солл-Манн- това е Слънчев човек .Всички хора сме слънчеви без майтап. Слънчево същество, мислеко същество, е именно Май-Солл-Манн. затова и вие човеците се карате простотиите си, служейки на фарисеи за да ви зомбирант и скарват и плакате с кръв и живот и мъки и нерви тая своя инат простотия да се дърлите за тия неща. А всеки човек е християнин и всеки човек е мюсюлманин. но Корана е човешка религия, пиисана от човеци и за човеци, за да се властвува от избрани хора над останалите. Същото е и Инквизицията и Християнството - средство за вл
 • Димитър Колев
  Отговор
  22 15:03  13.09.16
  Нашите комунисти с различни имена на партиите си не им трябва да имат ясна и твърда позиция в интерес на страната, те са на принципа слушкам, папкам, да ми расте гушката...... А ние не сме народ, а мърша.....

Напиши коментар:


Публикувай