2 190 4

Нима не се забавлявате? (видео)

Алек Болдуин в ролята на Доналд Тръмп реагира на скандала с жените

Нима не се забавлявате? (видео)
Милена Трачева

Едно видео от преди 11 години, в което Доналд Тръмп прави отвратителни, вулгарни коментари за "захващане на жени за п***ите" се появи онлайн и предизвика гнева и възмущението на хората, не само в САЩ, но и в по-голямата част от света.

Същевременно обаче, то предложи на комиците безценен материал, по който да работят. Ето защо не е изненадващо, че шоуто "На живо в събота вечер", което се излъчва по NBC, реагира светкавично на новината.

Новият актьор в екипа — Алек Болдуин, който ще се превъплъти в ролята на Тръмп до края на президентската надпревара — не пропусна да направи скеч с видеото, в което републиканският кандидат за президент се извинява и опитът на вицепрезидента му Майк Пенс да се дистанцира от тях.

10-минутния клип започва с припомняне на вицепрезидентския дебат между Тим Кейн (изигран от Майк Дей) и Майк Пенс (изигран от Бек Бенет), следван от „извинителното видео“ на Доналд Тръмп (Алек Болдуин).

САЩ

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Дарвин
  Отговор
  1 21:03  09.10.16
  Няма лоша реклама! Поне човек ясно показва, че не педал, но явно за Америка това е проблем. Жените са сърдити, защото явно вече не е нормално да си мъж! П...лската политика изисква п...л за кандидат или поне американка, като Килъри. Както е тръгнало до няколко години Америка, ще въведе забрана за размножавне по естествен път, защото някакси е сексистко това с естественото зачеване. На къде върви този свят на къде !?
 • Килъри Клинтън
  Отговор
  2 21:18  09.10.16
  Аз не правя като Тръмп. Само Били и то понякога. Обещавам като стана президент да донеса демокрация не само в Близкия Изток, а и по целия свят!
 • Бай хой
  Отговор
  3 21:54  09.10.16
  Така наречените свободни и независими западни медии отново къртят с пропагандните си трикове. Пошлите и жалки компромати изровени от прахта и хвърляни срещу патока се наричат информация. И обратното, пресни новини уличаващи килъри в престъпления срещу демокрацията и човечеството се споменават като компромати. Сякаш че някой друг е писал кореспонденцията им и друг е извършвал престъпления. Но как срещу изборите ще наречеш килъри с истинското им име.
 • ичиендскрачи
  Отговор
  4 10:40  10.10.16
  Е, поне не изнасилва като Били.

Напиши коментар:


Публикувай