3 536 3

Партизански бунт в Македония

Нов протест в Скопие

Партизански бунт в Македония
Снимка: БТА/AP
Росен Стойчев

Македонските опозиционни сили проведоха масова демонстрация в Скопие, съобщи македонският Канал 5.

Протестите бяха организирани от социалдемократите. Това стана по време на празника, отбелязващ началото на партизанската война в страната през 1941 г.

„Борба продължава. Нашият глас е нашата борба. 11-ти октомври 2016 г., на която нашето поколение започва борбата си, за да защити своите идеали. Трябва да върнем нашето бъдеще и да съборим режима на Никола Груевски, за да върнем всичко заграбено“, заяви опозиционният лидер Зоран Заев.

Северна Македония


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • сърдити са заради марс
  Отговор
  1 23:08  11.10.16
  Груевски се разхождал из военните бази на Македония и в една от тях видял два бомбардировача. Решил да нападне САЩ, но преди това звъннал по телефона на Обама и го предупредил че ще бомбят Ню Йорк, след което му затворил бързо-бързо телефона и се укрепили в чакане на ответен удар. Не последвал такъв и след няколко дни Груевски наредил да бомбят Чикаго, като пак предупредил по тлефона Обама и му затворил в очкаване на ответна реакция. Пак не последвала такава и след няколко дни Груевски решил да ударят Вашингтон, звъннал на Обама, но този път не затворил а изчакал да чуе отговора му. А Обама му казал "Ей, м...цата ви, само да ви намеря на картата и ще ви разкатая фамилията македонска!"
 • кон
  Отговор
  2 23:49  11.10.16
  за да върнем всичко заграбено“, заяви опозиционният лидер Зоран Заев.- ще върнеш ама друг път! Заев е съден в Кравария и ако , като вземе властта, не играе по свирката на американските си господари, ще си лежи присъдата ! Ето такива управляващи търсят Кравеланд!!! .
 • стоян георгиев
  Отговор
  3 01:43  12.10.16
  тва е македонския празник срещу бугарите.на този ден започва македонската борба срещу окупатора ,демек срещу нас.избухва великото македонско възстание от един човек.то се изрзява в убииството на българския стражар пред полицеиския участък в прилеп.убития стражар е македонски българин от прилеп ,а убиеца му е комшията дето току що се е върнал от сърбия където е получил правилното македонско възпитание.та тва са събитията в общи линии.днес това е национален празник и символ на комунистите днес социалисти там.

Напиши коментар:


Публикувай