Last news in Fakti

23 Октомври, 2016 19:27 1 330 0

Тръмп: Моят баща ще признае вота, ако е честен

  • доналд тръмп-
  • ерик тръмп-
  • сащ-
  • избори
Тръмп: Моят баща ще признае вота, ако е честен - 1
Снимка: АП/БТА

„Моят баща ще признае резултатите от изборите на 100 процента ако те са честни“. Това заяви в интервю за телевизионния канал Ей Би Си синът на Доналд Тръмп - Ерик. На 20 октомври по време на телевизионния дебат в Лас Вегас Доналд Тръмп каза, че ще види резултатите от изборите и ще реши дали да ги признае. Според неговото изявление „медиите за съжаление не са честни“ и за това са виновни днешните власти. "За тяхно съжаление, мисля, че избирателите виждат истината“, каза още Тръмп.

Междувременно кандидатът на демократите Хилари Клинтън е увеличила преднината си пред Доналд Тръмп с 2 процента. Това показва социологическо проучване, проведено за Ей Би Си. За Клинтън са готови да гласуват 50 процента от запитаните, а за Тръмп 38 процента. Това е рекордно увеличение на преднината на Клинтън след 13 октомври, когато тя водеше с 4 процента. Обяснението за увеличаването на преднината са последните скандали около Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА