Last news in Fakti

17 Ноември, 2016 09:49 1 499 1

Клинтън: Не исках да излизам от дома си

  • хилари клинтън-
  • президент-
  • сащ

Тя говори за първи път след загубата на изборите за президент на САЩ

Клинтън: Не исках да излизам от дома си - 1
Снимка: БТА/АP

Хилари Клинтън говори на публично събитие за първи път след загубата на президентските избори в САЩ, съобщи USA Today.

Тя говори по време на събитие на „Фонда за защита на децата“ във Вашингтон. Клинтън загуби изборите от Доналд Тръмп, който бе избран за следващия президент на САЩ. Клинтън всъщност получи повече гласове от Тръмп, но той спечели щатите с повече гласове в електоралната колегия.

„Знам, че не е лесно. През последните седмици много хора се питат, дали Америка е страна, която си мислихме, че е . Тези избори разкриха едно голямо разделение. Но аз твърдя, че Америка си струва. Не се отказвайте от ценностите, които споделяме. Останете ангажирани на всяко ниво.

Да дойда тук за мен не беше лесно. През последната седмица просто исках да съм си в къщи с хубава книга и никога да не изляза отново. Има обаче много бедни деца. Те са от всяка раса. Ние трябва да се погрижим за тях. Аз водих кампания на ценности. Когато те повалят, ти трябва да се изправиш отново“, заяви Клинтън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    0 0 Отговор
    И тази има его като Тиквата .Защо си мисли ,че е неотразима и най-добрата.