Last news in Fakti

12 Декември, 2016 15:17 1 236 2

Генерал от запаса получи ключов пост в САЩ

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • генерал-
  • джон кели-
  • сигурност

Доналд Тръмп заяви, че Джон Кели е идеалният човек за този пост

Генерал от запаса получи ключов пост в САЩ - 1
Снимка: БТА/ AP

Новоизбраният американски президент Доналд Тръмп номинира генерал от запаса за министър на департамента за вътрешна сигурност, съобщи „Ню Йорк поуст“.

Генерал Джон Кели ще оглави ведомството, обявиха от екипа на държавния глава, който обяви военния като „идеалният избор“ за този пост.

„Американският народ гласува на тези избори за спиране на тероризма, какво и за взимане обратно суверенитета на нашите граници“, заяви Джон Кели.

По думите му американците са поискали да сложат край на „политическата коректност“. Той заяви, че за него е чест да получи този пост и да служи на страната си.

Доналд Тръмп каза, че Джон Кели е правилният човек, чиято мисия ще е да спре нелегалната имиграция и да осигури сигурността по границите на страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    0 2 Отговор
    Риторичен въпрос - ако се обграждам с генерали, за какво си мисля? Едва ли е за балет. На орките скоро ще им се иска да бяха избрали Клинтън. Тоя май излезе по-голям артист и от Рейгън. Парите за избирането миришат на оръжейно лоби...

    Коментиран от #2

  • 2 Лупи

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Какъв човек да сложи на военен пост? Някой актьор от Холивуд?
    "Министър на департамента за вътрешна сигурност" това е точна позиция за музикант или композитор, ама милитаристичния диктатор Тръмп, какво друго да назначи освен генерал...
    Ти да не пишеш в дойче веле?