Last news in Fakti

19 Декември, 2016 16:20 1 422 6

ЕС удължи с 6 месеца икономическите санкции срещу Русия

  • санкции

Европейските лидери стигнаха до извода, че Минските договорености все още не се спазват изцяло

ЕС удължи с 6 месеца действието на икономическите санкции, наложени на Русия през 2014 г. заради украинския конфликт, предадоха световните агенции.

Европейските лидери се договориха за това удължаване на последната си среща на върха за годината на 15 декември. Те взеха това решение, след като направиха оценка на прилагането на Минските договорености, които би трябвало да сложат край на конфликта в Източна Украйна. Европейските лидери стигнаха до извода, че договореностите все още не се спазват изцяло.

След удължаването, санкциите срещу Русия ще са в сила до 31 юли 2017 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    9 3 Отговор
    Путин ще си го премести.
  • 2 Хвост

    4 2 Отговор
    Путин си го наместо.
  • 3 onq s konq

    2 6 Отговор
    Докато Путин и самозабравилите се "великоруски" милитаристи си го местят от единия в другия,руски граждани гинат нелепо от употреба на убийствен алкохолен микс/лосион + спирт/ ПОРАДИ ЛИПСА НА ЕЛЕМЕНТАРНИ СРЕДСТВА дори за най-обикновената и долнопробна водка местно производство!Аре да не си представяме какво пушат и ядат,и при какви температури живеят за да не си разваляме коледното настроение...
  • 4 Kcaniba

    4 2 Отговор
    Импотенти.
    Утре ги няма- изборитеидват!!!
    Това е пир по време на чумата - нищо ново под слънцето!
  • 5 Трите маймуни

    1 0 Отговор
    Юнкер- Сложиха ни един пръст в ..... . Поляка - Така ли трябва да го ла.на. Третият- Хич да не съм жив да гледам.
  • 6 стоян георгиев

    2 6 Отговор
    в русия почнаха гладните бунтове ,разбунтува се астрахан ,абхазия ,реват в крим .лошото е че след 6 месеца санкциите ще трябва да се трансвормират в хуманитарни помощи ,както переодично се случва в русия ,като местните прекалят с показването на мускули!
Новини по държави: