2 605 4

Ново видео от убийството на руския посланик в Анкара (ВИДЕО)

Андрей Карлов бе убит, докато открива изложба

Росен Стойчев

В интернет се появи ново видео, заснето минута преди убийството на руския посланик в Анкара, съобщи Media Repost.

Андрей Карлов беше застрелян, докато открива изложба в турската столица. Преди се появи и друго видео, на което обаче се вижда само падането на посланика.

Тук се вижда как той чете реч, докато нападателят Мевлют Алтънташ се подготвя да го застреля. В края на клипа се чуват изстрел и се вижда паниката в залата.

След убийството нападателят държа реч за Сирия и Алепо.

Another video from Ankara's Russian Ambassador's assassination showing the assassin in the background till the attack moment pic.twitter.com/IpKDB73BrH

— Ali Hashem علي هاشم (@alihashem_tv) 20 декември 2016 г.

Турция

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 09:33  21.12.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • дон кихот
  Отговор
  2 09:53  21.12.16
  Росене, има много да учиш.
 • Kcaniba
  Отговор
  3 11:17  21.12.16
  каква е идеята за още едно видео в интернета!?? Имаме нужда от повече емоция, да гледаме, как точно се убива??? - Чете реч????!!!! Тоя ислямист не чете речи, той изкривява представата ни за тези първобитни изверги! Ислямиста вече не е брадат пещерняк-главорез, отрязващ черният дроб на сирийският войник пред камерите!! Той е възпитан, в костюм, висшист не крещи и не яде хора!!! Той благороден и студен, контролира се! Убива ненавистният за убежденията му, представител на съседна държава, постъпва като един революционер и борец за свободтата!!! Колко мило и благородно... ако не и "речта" му. Тя е абсолютно същата с главореза-човекоядеца от преди 3 години!! Картинките, естриора, дрехите, сцените се сменят - същността е същата!!! Хибридни войни????
 • Хасан
  Отговор
  4 21:38  21.12.16
  Терорист.. И да е брадясал,и да е костюмиран терорист е..Това е новата доктрина на Запада,

Напиши коментар:


Публикувай