727 1

Изчезнал самолет вдигна на крак бреговата охрана на Охайо

На борда е имало трима възрастни и три деца

Милена Трачева

Екипи на американската брегова охрана в Охайо са били вдигнати на крак в петък заради самолет, изчезнал малко след излитането си. На борда му е имало трима възрастни и три деца, съобщава телевизионният канал Fox News.

Самолетът Cessna Citation 525 излетял от летище Бърк Лейкфронт в Кливлънд късно в четвъртък вечер и изчезнал от радарите на около две мили над езерото Ери. Причините са случилото се са неизвестни.

Екипите, които претърсват района около летището и езерото Ери, не са открили никакви следи от изчезналия самолет — нито отломки, нито хора, съобщават местните власти, цитирани от телевизионния канал Fox 8.

Шефът на бреговата охрана в Бъфало, щата Ню Йорк — Джеймс Кокс заяви, че самолетът, който преди съдбовния си полет е съхраняван в хангар, е бил изпратен да прибере шестимата пасажери от щатското летище в Охайо.

Лошото време в четвъртък вечер не е позволило в издирването да се включат лодки и катери, но бреговата охрана е изпратила хеликоптер. Един кораб от Детройт също се е притекъл на помощ на издирвателните екипи.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 2222
    Отговор
    1 19:03  30.12.16
    Жалко за хората съболезнования! Сега Обама веднага да обвини Путин.

Напиши коментар:


Публикувай