Last news in Fakti

25 Януари, 2017 10:26 1 233 2

Хакер алармира Доналд Тръмп

  • хакер-
  • twitter-
  • доналд тръмп

Има опасност за неговата страница в Twitter

Хакер алармира Доналд Тръмп - 1
Снимка; Shutterstock

Известен хакер в САЩ посъветва президента на САЩ Доналд Тръмп да повиши мерките за сигурност на своята страница в Twitter, съобщи CNN.

Хакерът използва прякора WauchulaGhost. Той стана популярен през миналата годината , когато хакна 600 страници в Twitter, използвани за пропаганда от групировката Ислямска държава.

Според него страниците в Twitter на Тръм, неговата съпруга Мелания и вицепрезидентът Майк Пейс са за уязвими за хакерски атаки. В тях не се използват някои от основните програми за сигурност. Според хакера заради това лесно може да се получава достъп до тези страници.

Представители на Търмп вече са били уведомени за проблема. Неговата страница се следи от повече от 21 млн. души.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жокер

    1 0 Отговор
    голяма какфония около тоя Тръмп. Оправя им икономиката те мънкат. Фронт Пойнт Партнърс работят на американските капиталови пазари от години, а сега акциите на фирмките там ще се вдигнат. В следствие на това е добре да се търгува с акции и да се спечелят пари
  • 2 Иво

    0 0 Отговор
    След влизането на Тръмп в Белия дом американския долар тръгна леко нагоре и се очаква да продължи да се покачва.