Last news in Fakti

30 Януари, 2017 18:00 1 159 0

В Белгия арестуваха българин по подозрение за трафик

  • белгия-
  • шофьор-
  • трафик-
  • арест

По-късно е бил освободен

В Белгия арестуваха българин по подозрение за трафик - 1
Снимка: shutterstock

Български шофьор на камион е бил арестуван в Белгия по подозрение за трафик на хора, но по-късно е бил освободен от ареста. В петък силите за сигурност са получили телефонно обаждане от мигрант, който пътувал в хладилната камера на камион с българска регистрация.

Според прокуратурата в Западна Фландрия бежанецът е съобщил, че неговият и този на още няколко души, сред които и деца, е в опасност. Камионът е бил в Зебрюге, но от мигрантите нямало и следа.

Според българския шофьор, когато пристигнал в Зеебрюге и отворил вратите, за да разтоварва, мигрантите вече били избягали. Вероятно мигрантите са се качили в камиона му, когато той е спрял за задължителна почивка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: