457 4

Полша иска възможно най-добри отношения със САЩ

Полската дипломация търси диалог с американската администрация

Полша иска възможно най-добри отношения със САЩ
Снимка: БТА/AP
Росен Стойчев

Полша ще направи всичко възможно, за да може да развие колкото се може по-добри отношения със САЩ. Това заяви полският външен министър Анджей Дуда, цитиран от РИА Новости.

„За мен са важни отношенията на Полша със САЩ. Ние ще направим всичко възможно, за да могат тези отношения да се развият възможно най-добре. Същото важи и за отношенията между Вашингтон и ЕС.

Има голямо поле за работа. Особено сега, когато американският президент започва своята работа. Това е голяма задача за полските дипломати. САЩ са големи наши партньори в НАТО. Силна международна армия, гарантира сигурност в света“, заяви Дуда.

Полша


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Kcaniba
  Отговор
  1 09:47  10.02.17
  Тези от 500 години с огъня си играят!!! Не случайно, знаете в Европа как ги наричат, и какво мнение имат за тях!))) Нерде Америка, нерде Русия и Германия!!?? Англичаните ги предадоха през ВСВ, американците ще ги спасяват сега!! Не се научиха да мируват с комшиите си, гордостта и самомнението им са големи, възможностите малки...немощност.. А бе пак ще ядат баура!!!
 • кроко
  Отговор
  2 13:39  10.02.17
  Полша е независима държава и води дружба с когото си поиска и им през ..я на поляците , че трола Kcaniba, по цял ден виси пред клавиатурата и яде баур.

  Коментиран от #3

 • 3 13:53  10.02.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • кроко
  Отговор
  4 14:22  10.02.17

  До коментар #3 от "кроко":

  ??? не само едно магаре се казва кроко

Напиши коментар:


Публикувай