Last news in Fakti

24 Февруари, 2017 10:05 1 064 3

Нова вълна от имигранти към Италия

  • италия-
  • имигранти-
  • вълна

През последните 3 дни са били спасени над 2500 души

Около 2500 имигранти в Средиземно море са били спасени от италианските власти през последните 3 дни, съобщи АНСА.

1100 от тях са били прибрани от девет бедстващи съда край бреговете на Либия.

От началото на годината в Италия по море са пристигнали около 10 700 имигранти.

През миналата година в страната влязоха 181 000 имигранти. В момента ЕС се опитва да уреди споразумение за строеж на бежански лагери на територията на Либия. Това ще ограничи потока към Италия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не разбирам

    5 0 Отговор
    защо италианците навлизат в чужди териториални води в случая либийски за да спасяват емигранти а после искат ес да ги разселва и издържа?? ами по тази логика африканците могат и само да нагазят до гърдите на някой плаж в либия и да почнатда се правят , че се давят и макаронаджиите пак ще ги домъкнат в европа !!!!!
  • 2 шшш

    2 0 Отговор
    те ни мразят,убиват,насилват жени и деца, а ни трябва да ги приемаме-защо...Идват за едно, да живеят на социални помощи,техните жени седят в къщи и гледат по 50-10деца, мързеливи и нагли..Да ходят обратно в кочината при тяхната вяра...
  • 3 Лупи

    0 1 Отговор
    Вече се очерта за сега поне една голяма полза от мизерията дето я имаме тука- скакалците се опитват да ни заобикалят или минават транзит. Дори си мисля, че ако ги докарат насила тука ще се разбунтуват и ще избягат пак освен ако не им осигурят по 1000 евро на месец, което ако стане ще е интересно ние какво ще направим по въпроса.
    Ще излезе вярна древната китайска мъдрост "Във всяко зло има винаги малко добро и обратното."
Новини по държави: