Last news in Fakti

27 Февруари, 2017 10:52 1 760 1

Депортираха жена от UK след 27 години брачен живот

  • жена-
  • великобритания-
  • депортирана-
  • сингапур-
  • имигранти

След близо три десетилетия на Острова...

Депортираха жена от UK след 27 години брачен живот - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Жена, живееща във Великобритания от 27 години, беше депортирана в Сингапур, съобщи „Гардиън“. Ирен Кленел стъпва на британска земя през 1988 година.

Две години по-късно се омъжва за съпруга си Джон. Те заживяват заедно в графство Дърам и имат две деца. Наскоро се е родило и първото им внуче.

Сестрата на екстрадираната жена потвърди за мярката, която по думите й е „безчувствено и нечестно правителствено решение“.

Тя е звъняла многократно на миграционните служби, но безрезултатно. Изданието посочва, че Ирен Кленел е загубила правото си за пребиваване на Острова, защото за продължителни периоди се е връщала в Сингапур, за да се грижи за болните си родители.

В подкрепа на жената е била подета и петиция, която обаче не е постигнала ефект. 52-годишната жена е споделила пред BuzzFeed, че в джоба си е имала само 12 паунда, когато е била изпратена в Сингапур.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХХХ

    9 0 Отговор
    По-неграмотно написана статия не съм срещал в сайта ви от няколко седмици. Изглежда сякаш е преведена с автоматичен преводач. Подвеждащите заглавия-препратки в други сайтове едно на ръка, но това е прекалено - мисля, че и рейтингът Ви го показва :) Вие преценете дали да изтриете поредната критика към Вас - ако тя е "обидна, спам или некоректен коментар", ако не - пишете грамотно, така и народът ще е по-грамотен.
Новини по държави: