Last news in Fakti

5 Март, 2017 14:29 2 461 7

Канада сваля визите за българи от 1-ви декември

  • канада-
  • визи-
  • българия

Решението беше официално обявено от Отава

Всички ограничения за български граждани, пътуващи до Канада ще паднат на 1-ви декември, съобщиха международните агенции.

От 1-ви май в страната без визи ще могат да влизат български граждани, които са имали канадска виза през последните 10 години.

До облекчението се стига след подписването на търговското споразумение между Канада и ЕС. Все пак българските граждани ще трябва да си издават електронно разрешение за пътуване.

През миналата седмица ЕП одобри започването на процедура за въвеждане на визи за американски граждани. Причината е, че за гражданите от няколко страни на ЕС все още в сила са визите за пътуване до САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стоян георгиев

    14 1 Отговор
    сега ни чака нова порция от сръбски и македонски българи.наи-големите българомразци сега ще почнат пак да търсят кръщелните на своите дядовци и да се редят на опашки с приготвени рушветчета в българското външно,а и бая циган ще ни напусне,което обаче не ме натъжава.голяма част от българите в англия също ще се преместят,но тва е за добро.в канада работливите и честните ще могат да изкарват доста повече от където и да е в европа.

    Коментиран от #3

  • 2 onq s konq

    3 7 Отговор
    С нетърпение чакам първи декенври!Само дано до тогава продам беенвето че нещо се е закучило яко и никои не го иска!Ем миналя месец му намалих цената с 3 лева и пак интерес нема!
  • 3 кроко

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "стоян георгиев":

    десостоянее, четеш ли кво става: руската икономика отчита ръст! А сега, с това голбално затопляне дето идва, както викаш ти, Европа ще спре да ползва руския газ за отопление (то в индустрията хич не се използва газ), обаче руската земя май ще стане използваема за развиване на земеделие, а? И няма ли да им дръпне още повече икономиката? Не е ли така или то, глобалното затопляне, важи само за позвателите на руски газ?

    Коментиран от #4

  • 4 стоян георгиев

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "кроко":

    отчита ръст???без маитап!!!!виждам че си прихванал малко от инфото дето ти давам и бързо забравяш тъпотиите дето твърдеше за глобалното увеличение на употребата на природен газ!този пост за тва ли си го написал,да покажеш как може от загубата да направиш печалба?

    Коментиран от #5

  • 5 кроко

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "стоян георгиев":

    Не, бе, показвам ти че в добрите новини за глобалното затопляне и обедняването на руснаците щот няма да си продават газа, има и лош момент - ще имат земеделие! Дерзай!

    Коментиран от #6

  • 6 стоян георгиев

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "кроко":

    много ме стресна с тва че руснаците ще имат земеделие,а дано ама надали!
  • 7 123456789

    10 0 Отговор
    много поздрави на управляващите за неимоверните усилия през последните 27 години да унищожат Българския народ оценявайки трудът на българинът на скромните 460 лева минимална РАБОТНА ЗАПЛАТА . СВЕЩИ И ЛЕКАРСТВА ДА СИ КУПЯТ С ТЯХ ДАНО. С нетърпение чакам края на 2017
Новини по държави: